Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 January, 14:17

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 18:12

Harvard-professorns skakande teori: Vi fick besök av ett ufoPLUS En utomjordisk farkost hälsade på oss 2017 – men vi märkte inte ett dugg..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS En

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Harvard-professorns, skakande, teoriVi fick , besökav ett , ufo
VA - 29 aug 18 kl. 17:09

Harvard-professorns nya bolag vill att du ska få betalt för ditt DNA

George Church, professor i genetik vid Harvard, vill skapa en marknadsplats för mänskligt DNA. Nu tar hans nya bolag Nebula Genomics in motsvarande knappt 40 miljoner kronor i riskkapital. .

Regeringen - 23 nov 17 kl. 08:53

Nobelpristagare, MIT och Harvard – Helene Hellmark Knutsson besöker USA

Stadsplanering, life science, lärosäten i toppklass och möte med Nobelpristagare - flera intressanta ämnen står på agendan när Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, reser till USA, 27-29 november..

YLE - 19 nov 15 kl. 14:45

Forskare vid Harvard: Mjölk dödar

Amerikanska forskare kommer med hårda påståenden om mjölkprodukters skadlighet. Mjölkprodukter kan vara livsfarliga för vuxna personer, slår de fast. Chefen för näringsforskningsenheten vid universitetet i Harvard, professor Walter Willet, är den forskare som går i spetsen för varningarna.

Kristianstadsbladet - 30 jul 12 kl. 09:10

Världens bäste ekonom

Jag har haft ambitioner i mitt liv: att bli världens bäste ekonom, världens bäste älskare och världens bäste ryttare. Tyvärr har jag bara lyckats uppnå två av dessa mål.
Så skrev Joseph Schumpeter ungefär 1935.

YLE - 06 nov 15 kl. 18:26

Placeboeffekterna kan vara stora - sockerpiller ibland lika bra som medicin

Placeboeffekterna i samband med läkemedelsbehandling är större än vad många tror. Särskilt betydande är de i samband med antidepressiva läkemedel. Det konstaterar en placeboexpert från Harvard-universitetet i USA.

YLE - 07 dec 16 kl. 11:17

UC Irvine en munsbit för Arizona – Markkanen bästa poängplockare

Lauri Markkanen och Arizona återvände till segerstigen i NCAA-serien i basket. Storlöftets saldo i segermatchen blev 18 poäng. I helgen förlorade laget sin andra match under säsongen, men då UC Irvine kom på besök var Arizona bättre med sifrrorna 79-57.

Dagensanalys.se - 21 sep 18 kl. 08:26

Öppna kontorslandskap inverkar negativt på kommunikationen

En stor studie som genomförts av forskare på Harvard Business School visar att ett öppet kontorslandskap faktiskt minskar mänskliga interaktioner och istället ökar den digitala kommunikationen mellan medarbetarna. Med andra ord precis tvärtom mot vad öppna kontorslandskap använts för. För flera år sedan började företag införa öppna kontorslandskap som ett sätt att öka interaktionen mellan medarbetarna och se till att alla visste vad som hände på företaget.

Ekonomistas - 16 okt 19 kl. 14:16

Vad handlar årets ekonomipris om?

Följande gästinlägg är skrivet av Tessa Bold som är utvecklingsekonom vid IIES, Stockholm universitet. Hon forskar kring utbildning, hälsa, socialförsäkring, anammandet av nya teknologier och klimatförändringar bl.a.

Skånskan - 07 feb 17 kl. 09:00

Juridicum visade upp sin Televerkshistoria

Lund Som ett inslag i universitetets jubileumsfirande visade Juridicum upp sina lokaler i går kväll. Att Televerket en gång höll till här kom som en överraskning för en del besökare. ERWP.

Nyhetskanalen - 07 nov 12 kl. 05:48

Orkanen Sandy viktig faktor i USA-valet

Flera tv-bolag rapporterar att Barack Obama har vunnit presidentvalet."Det gick tack vare er. Tack", skriver Obama själv på Twitter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.