Expressen > Sport

Sunday, 17 January, 02:12

Expressen - 13 jan 21 kl. 18:06

”Jag undviker en del av de kommentarerna då”Skadan var svår och det blev en lång väg tillbakaMen Viktor Claesson spelar fotboll igen och säger att han njuter mer av att kunna spela nu än vad han gjorde innan.– Det är inte bara negativt att vara skadad, man lär sig mycket, säger han i en intervju om framtiden, att alltid vara positiv och varför han har ett stängt Instagram-konto..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Viktor Claesson, Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag undvikeren , delav de , kommentarerna,
Expressen - 28 jun 20 kl. 12:54

“Undviker att bada av rädsla för rasism”

I ett inlägg på Facebook hängdes en kvinna i burkini och hennes man ut på bild när de badade i Sverige.Kommentarerna om ”tält”, ”häxa” och ”IS” fick Zainab Zarakit, 23, att reagera.– Ska man stötta kvinnor ska man stötta alla kvinnor, även täckta, annars är det hyckleri.

YLE - 09 jan 17 kl. 14:24

Så här undviker du gymruschen i januari

Alla timmar är uppbokade och du måste köa till varenda maskin. Så ser det ofta ut på gymmen i januari. Men du kan faktiskt träna utan att trängas med hundra andra (före detta) soffpotatisar.

BT - 02 jun 14 kl. 07:29

Chaufför: "Nu undviker jag alkohol på vardagar"

Alkolås är en naturlig del i arbetet. Och en öl en vardag är inte att tänka på. Det menar Sebastian Sundin och Annika Anttonen, som kör sopbil i Borås.

DrivaEget - 17 sep 15 kl. 14:42

5 fällor för småföretagare – så undviker du dem

 Guide / Allmänt  En del misstag kostar småföretagare mer energi och pengar än andra. Driva Eget frågade advokaten Nina Barzey om vilka som var de vanligaste fällorna och hur du undviker dem. Läs vidare, kommentera eller dela.

YLE - 23 jan 17 kl. 12:10

Så här undviker du halkolyckor

Hundratals faller och slår sig årligen i Helsingfors. Det här säger sektionschef och överläkare Nina Lindfors vid Tölö sjukhus. Hon kommer också med några tips för att undvika halkolyckor.

Cornucopia - 30 dec 18 kl. 18:58

Råkade radera de senaste 100 kommentarerna

Så har det hänt för andra gången sedan jag aktiverade förhandsmoderering av kommentarer. Jag råkade radera de senaste 100 kommentarerna. Tyvärr är det lätt hänt om man har bråttom, och oåterkalleligt.

YLE - 13 mar 17 kl. 17:58

Allt fler undviker plastkassar i butiken

Sparsamheten har ökat. Allt fler har som rutin att ha med sig en ryggsäck eller en tygkasse då det är dags att bege sig till butiken. En del kunder köper i dag en plastkasse bara i yttersta nödfall.

YLE - 09 apr 17 kl. 19:59

Vänsterförbundets Li Andersson: "Jag är nervös för hela partiets del"

Vänsterförbundet fick 9,5 procent av förhandsrösterna och ser ut att förbättra sitt resultat från förra kommunalvalet. På basen av förhandsrösterna kommer Vänsterförbundet att göra ett bra kommunalval. Partiordföranden Li Andersson var på gott humör då Yle intervjuade henne på valvakan.

Nyhetsverket - 25 mar 12 kl. 23:25

Senaste kommentarerna synes borttagna pÅ fÖrsta sidan...

"Senaste kommentarerna" finns f.n. samt - PLÖTSLIGT - inte med på Nyhetsverket.

YLE - 01 sep 15 kl. 12:17

Helsingin Sanomats Nyt stänger av kommentarerna

Helsingin Sanomats veckobilaga Nyt har beslutat stänga sina artiklar för kommentarer. Chefredaktör Jussi Pullinen säger att kommentarerna ofta spårar ur och inte håller sig till ämnet. Kommentarerna är ofta kränkande och för inte debatten vidare, säger Pullinen.

YLE - 12 feb 16 kl. 15:06

Nya regler för kommentarerna

Svenska Yles webbchef Mattias Erkkilä säger att kommentarsfunktionen stängs för vissa artiklar eftersom kommentarsfältet ska vara en tjänst främst för läsaren, inte för den som kommenterar. Har stämningarna varit för hätska? - Vissa ämnen brukar förorsaka en polariserad debatt som inte tillför diskussionen något.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.