GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 18 January, 15:55

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 10:07

I veckan har alla på stadens äldreboenden fått vaccinTegnell: ”Jätteroligt”. • Tror på dramatisk effekt på smittspridningen av covid-19..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I veckan har alla på stadens, äldreboenden, fått, vaccin
YLE - 10 timmar sedan

Nu vaccineras de äldre och personalen på äldreboenden i Åbo: "Coronavaccinet är väldigt efterlängtat"

De privata servicehemmen väntar ännu på vaccin..

YLE - 13 maj 16 kl. 12:59

Pargas har inte råd att ge gratis TBE-vaccin på egen bekostnad

Pargas stad har räknat ut att det blir för dyrt för staden att erbjuda gratis TBE-vaccin åt sina invånare. Frågan behandlas på social- och hälsovårdsnämndens möte den 18 maj. Enligt social- och hälsovårdsdirektör Paula Sundqvist finns det helt enkelt inte pengar för TBE-vaccineringar i social- och hälsovårdens budget för i år.

YLE - 21 nov 16 kl. 12:19

Åldringar tvingas köa efter vaccin i trappan - "Kom inte samtidigt till hälsostationen"

Det var rusning till influensavaccinet på Femkantens hälsostation i Helsingfors på måndagsmorgonen. Åldringar står och köar i smala trappor och kön sträcker sig till gatan och stämningen är frostig, säger Birgitta Dahlberg som var på plats. På måndagen var det första dagen som vaccinationer mot säsongsinfluensa gavs på hälsostationer och i rådgivningsbyråer i Helsingfors.

Corren - 2 timmar sedan

Så många har vaccinerats i Linköping

Drygt 1 600 personer på äldreboenden i Linköpings kommun har fått den första dosen vaccin mot covid-19..

YLE - 23 nov 16 kl. 07:19

Influensavaccin går fortfarande att få i Åbo

Än så länge finns det kvar influensavaccin i Åbonejden. I fjol var influensavaccinet slut redan den här tiden på året i Åbo. I år har hälsovårdsstationerna förberett sig med mer vaccin än tidigare år.

BT - 24 okt 14 kl. 22:03

Ebolavaccin på plats 2015

Under mitten av 2015 kommer hundratusentals doser med ebolavaccin finnas på den afrikanska kontinenten, tror WHO. Beskedet kommer samtidigt som smittan nått ett sjätte afrikanskt land - och Sverige sagt nej till att behandla en FN-anställd.Hundratusentals doser av ebolavaccin kommer att vara redo under första halvåret 2015, och finnas på plats i Västafrika i mitten på året.

YLE - 26 jan 17 kl. 18:05

Attendo lovar fler läkare till mottagningen i Hangö

En del Hangöbor har inte fått läkartid inom utsatt tid och inte heller läkarvård på svenska. Utmaningarna på läkarmottagningen i Hangö har fortsatt trots att den privata vårdjätten Attendo tog över i december. Attendo säger att läget är under kontroll.

Skånskan - 24 jul 18 kl. 16:36

Förening tipsar om cykelrutter

LUND
Lunds Naturskyddsförening har sammanställt broschyrer över lämpliga cykelrutter för semesterfirare som väljer att stanna i staden över sommaren.
– Man bör uppmuntra cyklande på alla sätt man kan, säger Tomas Björnsson, ordförande för föreningen.Att bo i Lund är att älska sin cykel mer än någonting annat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.