Corren > Nyheter

Monday, 25 January, 21:36

Corren - 13 jan 21 kl. 18:00

Motionen: Så vill S få fram billigare bostäderVar femte nybyggd bostad ska öronmärkas för ekonomiskt svaga grupper. Det föreslår S i en motion..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motionen, vill S , fram , billigare, bostäder
HBL - 13 maj 14 kl. 09:18

Motion ger billigare motion

Nu får Sjundeåborna använda spahotellet Rantasipis tjänster till billigare pris. Bakom initiativet står fullmäktigeledamöterna Veikko Tanskanen och Antero Honkasalo från Vänsterförbundet.I en motion som de två politikerna lämnade in till fullmäktige påpekar de att speciellt barnfamiljer och pensionärer har begränsade möjligheter att använda spahotellets tjänster på grund av de höga priserna.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 15:30

Billigare årskort på ”röda avgångar”

STAFFANSTORP Liberalernas motion om årskort till så kallat röda avgångar på badet fick bifall i beredningen för kultur-, fritid- och demokrati.Förslaget blev att kommunfullmäktige ska säga ja till idén och sedan låta utvärdera den efter ett år. Förslaget i motionen, skriven av Gisela Nilsson (L), går ut på att badet i Staffanstorp ska kompletta prislistan med ett årskort för så kallade röda avgångar och att detta ska kunna gälla även under utesäsongen.

Nyan - 19 sep 14 kl. 10:00

Nej till billigare tomter i staden

Mariehamns nya regler för hur tomter skall prissättas borde få tillämpas en tid innan man ändrar dem. Dessutom skulle de som nyligen köpt en tomt antagligen känna sig orättvist behandlade om priserna sänktes.
Med den motiveringen säger politikerna i både infrastrukturnämnden och stadsutvecklingsnämnden nej till en motion om marknadsanpassade priser.

Skånskan - 25 apr 19 kl. 19:30

Nej till billigare bad för pensionärerna

STAFFANSTORP 2013 höjdes priserna på badet och trots rabatt under vissa tider simmar kommunens pensionärer sen dess mindre.
Men någon sänkning av avgiften för äldre blir det ändå inte.Ett förslag om sänkta avgifter från Werner Unger (S) fick avslag av M+SD-majoriteten i kommunstyrelsen.

Skånskan - 07 jan 19 kl. 15:00

S ryter ifrån – M tiger om förslaget

ESLÖV Från S-lägret ryter man ifrån rejält mot SD-förslaget om att nyanlända ska sättas i husvagnar.
Moderaternas kommunalråd Catharina Malmborg vill däremot varken säga bu eller bä om idén att nyanlända ska inkvarteras i husvagnar.Att motionen från SD är en trevare till Moderaterna i Eslöv framgår av det mejl som gruppledaren Fredrik Ottesen (SD) skickat till Skånskan tillsammans med motionen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sossarnas nya förslag – köttfri dag i skolan

LJUNGBY. Östersund har redan en köttfri skoldag i veckan – nu tycker Socialdemokraterna i Ljungby att det är hög tid att haka på, det skriver Kvällsposten. – Vi äter för mycket kött, mycket mer än för ett antal år sedan.

YLE - 08 sep 17 kl. 07:54

Nej till nattmetro i samband med västmetron - nattbussar bättre

Att låta metron gå senare under veckoslutskvällar i samband med att västmetron öppnar får inget stöd hos Helsingforsregionens trafik HRT. En motion i Helsingforsfullmäktige, som fick stöd av en majoritet av ledamöterna, önskar nattmetro. HRT föredrar nattbussar.

SmålandsPosten - 28 aug 14 kl. 06:51

Nej till ny förskola i Folkets park

Kommunfullmäktige har nu beslutat att inte gå vidare med förslaget om att bygga den nya förskolan i Folkets park. Efter debatt och votering blev det nej till förslaget. Socialdemokraten Jan Wernström, som skrivit motionen, hade önskat en återremiss och en utredning av kostnaderna men fick inte gehör för detta.

Skånskan - 21 jan 20 kl. 20:00

V vill bygga fler konstgräsplaner

Sjöbo Lucas Lennartsson (V) har lämnat in en motion om konstgräsplanen på Sjöbo idrottsplats. Han anser att den är i så dåligt skicka att den måste göras vid direkt. Dessutom vill han se fler konstgräsplaner i Sjöbo.

YLE - 28 feb 14 kl. 04:32

Samlingspartister vill att Helsingfors avstår från centrumbiblioteket

Fullmäktigeledamöter från Samlingspartiet i Helsingfors kräver nu i en motion att staden i det här ekonomiska läget avstår från centrumbiblioteket. Staden ska betala för hälften av byggandet av biblioteket, som kostar 96 miljoner euro, medan staten står för omkring 30 miljoner. Vem som betalar för återstående 16 miljoner är fortfarande oklart.

BT - 27 aug 11 kl. 00:30

Och nu blir det votering...

Sänkt restaurangmoms, säger Reinfeldt. Vi ska inte bränna pengarna på billigare Toast Skagen, kontrar Juholt. Lägre skatt för pensionärer, hoppades KD men har mötts av kalla handen från Borg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.