Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 January, 03:33

Expressen - 13 jan 21 kl. 18:02

Oppositionens hårda kritik mot vaccineringenModeratledaren Ulf Kristersson tycker inte att vaccineringen går tillräckligt snabbt.Under dagens partiledardebatt pekade han på hur andra länder nu bygger vaccinationsmottagningar i fältsjukhus, ishallar och fotbollsarenor. – Tänk utanför boxen, sa Ulf Kristersson. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ulf Kristersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionens, hårda, kritikmot , vaccineringen
Expressen - 19 feb 14 kl. 12:56

Carl Bildts hårda kritik – mot oppositionen

Den utrikespolitiska debatten i riksdagen dominerades av situationen i Ukraina. Men mellan alla fördömanden uppstod ett bråk om vilket block som är mest oenigt i utrikespolitiken - och vilka SD ska samarbeta med i EU-parlamentet. - Ett parti är för, ett parti har ingen politik alls och ett parti är emot, sade utrikesminister Carl Bildt om den rödgröna oppositionens inställning till EU..

ÖstersundsPosten - 16 mar 17 kl. 14:23

Oppositionens hårda ord: ”Ni lägger en budget mot bättre vetande”

Oppositionen gick retoriskt hårt åt Östersunds politiska majoritet när budgeten för 2018 debatterades på torsdagen.
ÖP förde efteråt samman huvudebattörerna för en sammanfattning..

Supermiljöbloggen - 27 aug 17 kl. 09:50

Efter oppositionens hot – flygskatten blir kvar, men revideras

Oppositionen har hotat flera statsråd med misstroendevotum om regeringen skulle gå vidare med tre olika planerade skattehöjningar, varav flygskatten är en. Nu har regeringen valt att dra tillbaka två av skattehöjningarna — men flygskatten blir kvar, om än något reviderad.  Debatten om flygskattens för- och nackdelar har gått het under året.

DI - 24 okt 13 kl. 17:43

SD rasar mot oppositionens dundertabbe

Sverigedemokraternas ekonomiskpolitiska talesperson Sven-Olof Sällström är skoningslös i sin kritik mot oppositionens dundertabbe i riksdagen på torsdagen och lovar att inte ge sig i frågan..

YLE - 09 nov 16 kl. 11:38

Oppositionens skuggbudgetar: så får alla det bättre

Oppositionspartiernas skuggbudgetförslag för år 2017 bjuder på många alternativ till regeringens politik. Oppositionspartierna kritiserar alla regeringen för mångt och mycket. En enad front tycker till exempel att nedskärningarna som berör utbildningen är illa.

SmålandsPosten - 28 feb 17 kl. 17:31

Bred kritik mot oppositionens utspel: "Det känns snudd på parodi"

Oppositionens utspel inför gårdagens fullmäktige kan ha skadat förtroendet för (C)+(M)+(KD)-oppositionen. Det tror flera politiker som Smålandsposten talat med. – Det känns snudd på parodi att de inte insåg tidigare att det skulle sluta så här, säger Jerker Nilsson (V)..

Barometern - 21 dec 13 kl. 11:40

Hushållen är värda bättre

”Spekulationerna som nyligen har förts fram om att en domstol i efterhand skulle kunna underkänna det aktuella riksdagsbeslutet hör därför bäst hemma i avdelningen för fria fantasier.” Beslutet är det mest beklämmande som jag har varit med om sedan jag valdes in i Sveriges riksdag. Jag tänker på de ändrade spelreglerna för budgetprocessen som S, MP, V och SD nyligen röstade igenom.

Dagen - 17 apr 12 kl. 03:00

Aprilvädersbudget öppnar för kritik

När världsekonomin beter sig lika oförutsägbart som aprilvädret tar finansminister Anders Borg och regeringen det säkra före det osäkra och rustar landet för regn och rusk, inte för sol och värme. Den vårbudget som presenterades på måndagen andas försiktighet och avvaktan och innehåller få och föga genomgripande konkreta förslag till reformer. Helt naturligt öppnar det för hårdhänt kritik från oppositionen.

UNT - 08 okt 13 kl. 09:19

Besk norsk rödgrön kritik

Den blivande rödgröna oppositionens kritik mot den kommande norska högerregeringens program är besk. Framför allt kritiseras vad som uppfattas som en brist på en uttalad miljöpolitik.(TT).

SvD - 08 okt 13 kl. 09:19

Besk norsk rödgrön kritik

Den blivande rödgröna oppositionens kritik mot den kommande norska högerregeringens program är besk..

Barometern - 22 nov 13 kl. 08:30

?Demokratin är under all kritik?

Brist på insyn och dålig stämning. Missnöjet med kommunpolitiken är stort hos centerpartiet. – Vi har fått en jättetråkig politisk stämning i Nybro under den här mandatperioden, säger Christina Davidson, som toppar centerpartiets lista i kommunvalet 2014.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.