Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 27 January, 17:45

Vimmerby Tidning - 13 jan 21 kl. 18:00

Bygger ut butiken - Då räknas satsningen vara klarCoop-butiken i Målilla ska byggas ut. "Vi hoppas en större butik står klar sommaren 2022", säger ordförande Lars Elmborg..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Målilla, Lars Elmborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggerut , butiken, , räknas, satsningenvara , klar
Kristianstadsbladet - 30 aug 13 kl. 09:00

Coop bygger nytt i Vä 2014

Coop i Vä bygger en ny, större butik bredvid den gamla. De gamla lokalerna fräschas upp, moderniseras och hyrs ut till nya hyresgäster.
?

Skånskan - 15 feb 17 kl. 05:00

Svedalahem bygger nytt

SVEDALA Svedalahem och Ica fastigheter är överens om att Svedalahem köper gamla Icatomten för 13 miljoner kronor.
– Vi hoppas att ett nybygge kan komma igång redan efter sommaren, berättar Svedalahems ordförande Kenneth Hovold (S). ERWP.

HBL - 18 feb 14 kl. 10:20

Nya K-butiken färdig till jul

Bygget blir årets största projekt för entreprenören Västra Nylands byggservice. Arbetet börjar redan nästa vecka.Västra Nylands byggservice från Hangö kommer att fungera som entreprenör då den nya K-butiken börjar byggas i Hangö.

Skånskan - 07 jun 18 kl. 18:29

Citygross bygger nytt på Hyllieområdet

MALMÖ Citygross planerar för en ny butik på Hyllieområdet och nu är bygglov beviljat. I satsningen ingår inte bara en ny stormarknad utan även 427 nya hyreslägenheter.Butiken ska ligga i hörnet av Hyllie allé och Hyllie vattenparksgata inte så långt från köpcentrumet Emporia och Pildammsvägen.

SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 06:41

Folktandvården bygger ny klinik

Trycket är stort på Folktandvården, inte minst i Växjö. Nu planerar Region Kronoberg att bygga en helt ny klinik på Teleborg. I april nästa år beräknas den stå färdig.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 11:58

Kastrup bygger ut kraftigt


Köpenhamns flygplats Kastrup bygger ut för att få plats med fler passagerare och fler utrikeslinjer. - Vi väntar oss tillväxt de kommande åren och därför bygger vi ut nu, säger Christian Poulsen, teknisk direktör för Kastrup, till Ritzau.Projektet heter Expanding CPH och ska ge plats för cirka 40 miljoner passagerare.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 14 kl. 12:01

Kastrup bygger ut kraftigt

Köpenhamns flygplats Kastrup bygger ut för att få plats med fler passagerare och fler utrikeslinjer. — Vi väntar oss tillväxt de kommande åren och därför bygger vi ut nu, säger Christian Poulsen, teknisk direktör för Kastrup, till Ritzau. Projektet heter Expanding CPH och ska ge plats för cirka 40 miljoner passagerare.

BT - 07 jul 14 kl. 11:58

Kastrup bygger ut kraftigt

Köpenhamns flygplats Kastrup bygger ut för att få plats med fler passagerare och fler utrikeslinjer. - Vi väntar oss tillväxt de kommande åren och därför bygger vi ut nu, säger Christian Poulsen, teknisk direktör för Kastrup, till Ritzau.Projektet heter Expanding CPH och ska ge plats för cirka 40 miljoner passagerare.

YLE - 10 apr 15 kl. 04:41

Frikyrka i Jakobstad bygger nytt

Ebeneserförsamlingen i Jakobstad har det trångbott i sin gamla kyrka från 1892. Nybygge planeras till Sandsund i Pedersöre och kombineras med utrymmen för företagare. Ett kors i skogen där nya kyrkan skall byggas Här skall Ebeneserförsamlingens nya kyrka byggas i Pedersöre Bild: Yle/ Kjell Vikman Ebeneserförsamlingen som hör till Missionskyrkan i Finland har i snart tre års tid planerat att bygga en ny kyrka.

Nyan - 14 jun 16 kl. 13:38

Bygger vattenreservoar för 2,5 miljoner

Tolv gånger vattentornet i Mariehamn.

Så stor blir den vattenreservoar som Ålands vatten bygger i Jomala, Dalkarby.
Ålands vatten varnar på sin hemsida för störningar i vattendistributionen i morgon i områdena kring Dalkarby industriområde, Dalvägen, Maxinge och Kantarellen i Jomala.

Skånskan - 17 jan 19 kl. 05:00

Bygger asfaltsverk för 150 miljoner

hurva Statliga vägbyggaren Svevia storsatsar i Skåne och bygger ett eget asfaltsverk i Hurva.
– Det är ett stort steg för oss, säger Tomas Johansson, chef för division beläggning på Svevia.Asfaltsverket beräknas kosta cirka 150 miljoner kronor och ska uppföras på den plats där finska företaget Lemminkäinen 2014 byggde en liknande anläggning, numera nedlagd och bortplockad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.