Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 03:44

Nerikes Allehanda - I förrgår: 18:01

Här är första kommunala skolan med distansundervisning – börjar redan i morgon: ”Går inte längre”Gumaeliusskolan klarar inte att undvika trängsel på skolan. Nu blir de först ut av de kommunala....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är första kommunala, skolanmed , distansundervisningbörjar redan , i morgon Går inte längre
YLE - 10 maj 17 kl. 17:23

Bo i Ekenäs och studera i Karis - längre och dyrare dagar

En del studeranden vid Axxell måste pendla mera i höst och det blir dyrare. Det konstaterar Nelly Holtegaard från Hangö som bor på internatet i Knipnäs i Ekenäs. Hon studerar på merkonomlinjen som flyttar från Ekenäs till Karis i höst.

Sydsvenskan - 19 jun 13 kl. 06:30

Bröd och skådespel räcker inte för de unga

Att leva i Brasilien är att lära sig att inte klaga. Det kvittar om bussen inte kommer på morgonen, om det inte finns någon läkare på sjukhuset eller om det saknas el i skolan. Du klagar inte för du vet att det inte hjälper.

YLE - 19 sep 14 kl. 13:48

"Skolan borde locka fram passionen hos barnen"

Utöver de mögliga väggarna i dagens skolor borde också undervisningen totalsaneras, anser läraren Maarit Korhonen. Det är måndag morgon i klass 3B. I klassen finns barn av alla de slag.

SVT Debatt - 10 mar 14 kl. 14:32

Det här är inte pojkstreck – det är nynazism

NAZISM Helgens våld av högerextremister i Malmö följdes av att skolor i Stockholm i natt klottrades ner av svastikor. Det vi nu ser är allvar – normaliseringen av rasistiska partier banar väg för en nynazism som den i Tyskland på 30-talet. Måndag morgon.

Sydsvenskan - 15 nov 15 kl. 04:00

Jag bryr mig inte om din florsockrade pannkaka, vi behöver tid för varandra

"Precis klarat ett pausfritt 50-minuters träningspass. Ikväll blir det tacomys med älsklingen och så ladda batterierna för en utekväll med tjejerna som vankas imorgon." Det är lätt att stöta på sådant nätskryt på sociala medier nuförtiden.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 15 kl. 04:00

Jag bryr mig inte om din florsockrade pannkaka, vi behöver tid för varandra

"Precis klarat ett pausfritt 50-minuters träningspass. Ikväll blir det tacomys med älsklingen och så ladda batterierna för en utekväll med tjejerna som vankas imorgon." Det är lätt att stöta på sådant nätskryt på sociala medier nuförtiden.

Nyheter 24 - 11 dec 13 kl. 16:49

Efter pengagåvan – här provar Zaccarias sin nya rullstolNyheten som berörde SverigeSamhället tar inte ansvar

SIGTUNA. I går skrev Nyheter24 om 16-årige Zaccarias Göterheim vars mamma startade en insamling för att kunna köpa honom en smidigare rullstol än den han redan hade.Zaccarias blev sjuk för ungefär ett år sedan men läkarna har ännu inte hittat orsaken till hans tillstånd och han väntar nu i dagarna på att få sin diagnos.

Skånskan - 17 mar 20 kl. 17:00

1 400 barn är redan hemma från skolan

STAFFANSTORP I Staffanstorp är redan i dag 180 personal och drygt 1 400 barn och elever i förskola och grundskola hemma.– Det handlar om 26 procent av personalen som är borta. Det är väldigt många, konstaterar utbildningschef Krister Åkesson.

YLE - 01 sep 14 kl. 13:02

Längre väg till dagis bekymrar Sandboföräldrar

Mån 1.9.2014 kl.

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 08:00

Badet kan gå plus på att ha öppet längre

Nu engagerar sig "Glimåkra utveckling" för Trollabadet. Fakta som föreningen tagit fram visar att kommunen troligen skulle gå plus ekonomiskt på att ha öppet längre.
Kristianstadsbladet skrev i går att Trollabadet i Glimåkra stänger nästa helg, två veckor tidigare eftersom man också öppnade två veckor tidigare.

YLE - 10 jan 16 kl. 08:00

Eva Pursiainen: Min sömnrytm passar inte in

Egentligen har jag inte insomningsproblem. Jag somnar hur bra som helst – långt efter midnatt. Problemet är väckningen 6:30 och kravet på att vara pigg och alert genast från arla morgonstund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.