News55 > Nyheter

Tuesday, 19 January, 09:19

News55 - 13 jan 21 kl. 09:18

Börsen steg – kronan backadeStockholmsbörsen gick upp på onsdagen och det breda OMXS-indexet ökade 0,4 procent. Men kronan pressas sedan Riksbanken beslutat om att bygga upp en ny valutareserv. Bland de tyngre dragloken på börsen fanns mobiloperatören Tele2 och vitvarujätten Elect. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
OMXS, Riksbanken, Tele2, Elect

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, steg, kronan, backade
BT - 22 jan 14 kl. 17:43

Börsen steg med SSAB i topp

Stockholmsbörsen steg på onsdagen. Stålbolaget SSAB rusade efter köpet av den finska konkurrenten Rautaruukki. Börsens OMXS-index ökade 0,3 procent till 433,1.

BT - 09 dec 13 kl. 18:04

Stockholmsbörsen steg

Stockholmsbörsen steg på måndagen och OMXS-index stängde på plus 0,6 procent. Utvecklingen var i linje med de ledande Europabörserna. Börsen tvekade ett tag om riktningen.

BT - 19 jun 12 kl. 17:40

Börsen steg i hopp om pengapaket

Börsen steg rejält under tisdagens handel. Aktieköparna sätter förhoppningar till att USA:s centralbank ska komma med stimulanser.Stockholmsbörsen steg stadigt under dagen och när handeln stängde hade OMXS-index stigit med 1,7 procent, vilket låg i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

BT - 25 mar 14 kl. 17:48

Börsen steg med Skanska i topp

Stockholmsbörsen steg på tisdagen och OMXS-index stängde på plus 1,1 procent. Dagens stora vinnare var byggbolaget Skanska som fått en tjeckisk stororder. Även de ledande Europabörserna steg.

BT - 08 jul 13 kl. 18:05

Stockholmsbörsen steg

Stockholmsbörsen steg ordentligt på måndagen, och det gjorde även de ledande Europabörserna. Vid stängning hade OMXS-index gått upp med 1,1 procent till 371,7. Nordic Mines tappade stort efter en rekonstruktionsansökan.

BT - 10 okt 13 kl. 17:35

Börsen steg på USA-hopp

Stockholmsbörsen steg på torsdagen efter ökat hopp om en snar lösning på den politiska krisen i USA. OMXS-index stängde på plus 1,9 procent. Även de ledande Europabörserna steg efter vissa positiva signaler från Washington.

Sydsvenskan - 11 okt 13 kl. 06:30

Börsen steg på USA-hopp

Stockholmsbörsen steg på torsdagen efter ökat hopp om en snar lösning på den politiska krisen i USA. OMXS-index stängde på plus 1,9 procent.Även de ledande Europabörserna steg efter vissa positiva signaler från Washington.

BT - 16 apr 14 kl. 17:49

Börsen steg på Kina-statistik

En stark kinesisk BNP-siffra fick investerarna att bortse från Ukraina-oro och Stockholmsbörsen steg på onsdagen. OMXS-index stängde på plus 1 procent. Utvecklingen var i linje med de ledande Europabörserna.

Dagens PS - 06 maj 19 kl. 12:58

Börsen rasar – kronan lägsta sedan 2009

Efter Donald Trumps utspel på Twitter så öppnade Stockholmsbörsen under måndagsmorgonen på rött.  Samtliga bolag i OMXS30 ligger på minus, enligt Dagens Industri. I skrivande stund är börsen ner 2,39 procent.

Sydsvenskan - 26 mar 14 kl. 05:30

Börsen steg med Skanska i topp

Stockholmsbörsen steg på tisdagen och OMXS-index stängde på plus 1,1 procent. Dagens vinnare var byggbolaget Skanska.Även de ledande Europabörserna steg.

Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 20:44

Londonbörsen steg för fjärde dagen


Londonbörsen steg på torsdagen för fjärde dagen i rad medan merparten av Europas handelsplatser, liksom den svenska, höll stängt med anledning av första maj. Ett av dragloken var banken Lloyds som steg 5,5 procent efter en stark kvartalsrapport.FTSE-100, som innehåller de 100 största bolagen på Londonbörsen, steg 0,4 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.