Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 24 January, 19:16

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 18:00

Försvarsministern åkte på privat nyårsresa▸ Försvarsminister Peter Hultqvist (S) åkte på en privat nyårsresa till Finland, skriver Expressen..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Peter Hultqvist, Finland, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsministern, åkte, privat, nyårsresa
YLE - 26 feb 15 kl. 12:53

Åkte som volontär med 300 tandborstar i bagaget

Camilla Storm i Kristinestad kom för dryga två veckor sedan hem från en volontärsresa i Indien, där hon var i fem veckor. Hon volontärsarbetade i staden Chennai i sydvästra Indien. Chennai har 7 miljoner invånare.

YLE - 14 dec 15 kl. 12:48

Tomtar och barn från Ekenäs fascinerar i Japan

Flera tiotal tomtar från Ekenäs fascinerar i ett varuhus i miljonstaden Osaka i Japan. Det är hantverkaren Kajsa Wikman-Colérus, bosatt i Sköldargård, som säljer sina tomtar på en nordisk marknad. När Yle Västnyland ringer upp Wikman-Colérus står hon i en rulltrappa på väg till den nionde våningen i varuhuset Hankyu.

Skånskan - 14 dec 19 kl. 14:00

De räddade gården och skapade ett boende för gäster

bostad Allt fler resande väljer att övernatta hemma hos lokalbefolkningen. Melany och Anders Dieterle i Bara välkomnar gäster från när och fjärran.Melany och Anders byggde två semesterlägenheter i sin U-formade korsvirkesgård efter att ha drabbats av en brand precis när de hade börjat renovera.

Nyheter 24 - 26 okt 13 kl. 12:35

Internetdejten visade sig vara svärdottern ? slutade med misshandelNätdejten slutade med rån och misshandel

MULING. Ibland går allting bara fruktansvärt fel när man sysslar med internetdejting. Men få historier innehåller lika många fel som den här berättelsen från Kina.

YLE - 26 feb 15 kl. 12:53

Kristinestadsbo gav bort 300 tandborstar

Camilla Storm i Kristinestad kom för dryga två veckor sedan hem från en volontärsresa i Indien, där hon var i fem veckor. Hon volontärsarbetade i staden Chennai i sydvästra Indien. Chennai har 7 miljoner invånare.

BT - 04 jan 13 kl. 15:26

Han är Sjuhärads störste talang

Det är inte svårt att hitta 50 talanger i Sjuhärad. Här finns flera framgångsrika företag, engagerade politiker och många driftiga människor. En jurygrupp inom Borås Tidning har vänt och vridit, funderat och ändrat, och till slut kommit fram till den här listan.

Dagens PS - 14 dec 16 kl. 07:29

24-åring slutade festa – blev hälsotokig företagare

Ulrika Linde, 26 år, tycks befinna sig några minuter före oss andra. Hon är en halvtimme tidig till vårt möte och hon har inga problem att dra igång intervjun direkt. Ulrika driver i dag hälsotjänsterna The Healthy Box och The Healthy Store, vilka hon startade 2014.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.