Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 04:09

Nerikes Allehanda - I förrgår: 17:47

Äntligen är vaccinet på plats: ”Oerhört betydelsefullt men inget vi kan ta för givet”Vaccinering mot covid-19 har startat i samtliga kommuner i norra länsdelen. Ansvariga upplever....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äntligenär , vaccinetpå plats , Oerhört, betydelsefulltmen , inget, vi kan ta för givet
Expressen - 19 nov 16 kl. 21:19

Sven-Erik Alhem: "Är oerhört betydelsefullt"

Tyska myndigheter vill få Lasermannen John Ausonius utlämnad. Men för att det ska bli verklighet krävs ett beslut från domstol. – Det är oerhört betydelsefullt om tysk åklagare anser att det finns starka misstankar mot honom, säger tidigare överåklagare Sven-Erik Alhem..

Skånskan - 17 aug 16 kl. 15:46

Science Village ska i klubbas i nämnden

LUND 2019 blir ett märkesår för Lund och Öresundsregionen. Då trycker forskarna på startknappen för ESS och då ska även den nya forskarbyn Science Village mellan Max IV och ESS vara klar.
Men det är bråttom att få byn på plats, uppger Björn Abelson (S), byggnadsnämndens ordförande.

BT - 17 jun 12 kl. 08:02

Majoriteten har fått jobb

För tio år sedan slutade de grundskolan utan möjligheter att fortsätta till gymnasiet.
Ungdomarna förutspåddes dystra framtidsutsikter.
Men nu har en majoritet läst in gymnasiet och nästan alla har jobb.

Regeringen - 08 dec 12 kl. 19:37

Klimatförhandlingarna i Doha avslutade

FN:s klimatförhandlingar i Doha, Qatar avslutades under lördagen. En andra åtagandeperiod under Kyotoprotokollet är nu på plats och parterna tog några viktiga steg på vägen mot det nya avtalet som ska komma på plats senast 2015 och gälla från 2020. - Det är oerhört betydelsefullt att vi nu fått en andra åtagandeperiod under Kyotoprotokollet.

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 19:21

Matkommunen Kristianstad går en rond mot Livsmedelsverket

Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX
Kommunen med matprofilen Spirit of Food är på kollisionskurs med Livsmedelsverket. Kristianstad motsätter sig ett förslag på nya kontroller av livsmedelsföretag.
Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Kristianstad kritiserar Livsmedelsverkets förslag på nya kontroller.

Sydsvenskan - 05 mar 15 kl. 22:26

En rungandeörfil – men kvalet lever

Kvalspöket är i högsta grad levande för Malmö Redhawks och det heter Rögle. Ängelholmarna kom till Arenan och åkte därifrån med tre poäng.Rögle vann med 5–2.

DN - 15 apr 15 kl. 16:03

”Låt vårt intellektuella kapital komma till användning”

För tillväxten i ett land som Sverige är det oerhört betydelsefullt att man tar vara på det intellektuella kapital som byggts upp i landet, skriver Göran K Hansson i sin slutreplik om att ta vara på svensk forskning..

Dalarnas tidningar - 15 apr 15 kl. 16:30

Slår mot unga

– Vi ser en stor risk för utslagning av unga i Dalarna. Att unga får en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden är oerhört betydelsefullt. Vi får inte glömma bort att det första jobbet ofta är det viktigaste.

Skånskan - 30 okt 15 kl. 14:00

Öka trycket på politiker

Krönika För cirka en månad sedan slog FN och alla medlemsländerna fast att det inte räcker med utveckling, världen behöver ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar utveckling. Vid årtusendeskiftet antog FN de så kallade Millenniemålen, Millennium Development Goals (MDG), med sikte på 2015. Nu kan vi konstatera att även om inte alla målen uppnåddes helt, så hände en hel del.

Expressen - 23 jun 18 kl. 06:48

Svensk storslam i nattens NHL-draft

DALLAS. Sex svenskar draftade i den första rundan.Efter succén under NHL Awards i Las Vegas i onsdags kom i natt en ny stor svensk framgång.

SVT - 22 maj 19 kl. 18:24

Islandshästar ratas av RF

Islandshäst-förbundet är hemlöst. Det vill in i Riksidrottsförbundet, som säger stopp eftersom släktskapet med Ridsportförbundet är uppenbart. – Det är oerhört betydelsefullt att vara med i RF, säger Ulrika Backan som sitter i styrelsen i Islandshästförbundet, till SVT Sport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.