Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 19 January, 13:19

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 21 kl. 17:48

Debatt: Det kommer att krävas stora satsningar även 2021Replik på inlägget "Verkligheten har kommit ifatt Västerå(S)-po(L)itiken", den 27 december. Anna....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Verkligheten, Västerå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattDet kommer att , krävasstora , satsningar, även, 2021
DI - 30 aug 13 kl. 09:37

Debatt: Vi gillar vinst, även i välfärden

Janerik Larsson oroar sig alldeles i onödan (Di Debatt 28/8). IF Metall har kanske avstått från offentlig polemik i debatten om vinster i välfärden. Det betyder inte att vi är tysta, skriver Anders Ferbe, förbundordförande IF Metall..

DI - 20 sep 18 kl. 19:30

Debatt: Historiens erfarenheter verkar även i nytt politiskt landskap

DEBATT. Efter valet har det rått osäkerhet om det politiska läget och hur Sverige ska styras. Den tidigare föreställningen om väldig brådska saknar grund.

DalaDemokraten - 21 jul 14 kl. 12:11

Debatt: Arbetslösheten sjunker, även hos långtidsarbetslösa

Sedan 2006 har regeringen fokuserat på att jobben ska komma fler till del. Det har inneburit 250 000 nya jobb och ett minskat utanförskap på 200 000. Jobbskatteavdraget är en stor anledning till detta då drivkrafter för att arbeta och lönsamheten av detsamma har stärkts.

DalaDemokraten - 20 maj 16 kl. 05:50

Debatt: Erbjud HPV-vaccin även till män i riskgrupper

Idag finns ett nationellt vaccinationsprogram för HPV-virus som gäller flickor då HPV-vaccin förebygger livmoderhalscancer. Detta erbjudande borde utsträckas till fler grupper – pojkar, män som har sex med män och personer som drabbats av hiv. Forskning visar att HPV-vaccin inte bara skyddar mot livmoderhalscancer, utan även mot anal- penis- hals- och tonsillcancer samt kondylom..

SVT Debatt - 13 dec 13 kl. 06:00

DN:s inställning bör genomsyra även debattsidor

ANNONSERING DN:s publicering av en annons från Debattförlaget har de senaste dagarna väckt mycket reaktioner. Peter Wolodarskis beslut att publicera är utmanande och öppet. De som däremot kritiserar publiceringen är i en trygg position: men den tryggheten är en inbillning, och bidrar i stället till att bekräfta  bilder av ”vi” och ”dem” .

YLE - 25 sep 13 kl. 10:02

Mazzarella möter Taxell i Obs debatt

?Varför satsar Konstsamfundet 50 miljoner på ett museibygge samtidigt som Hbl sätts på svältkur?? Kulturprofilerna Merete Mazzarella, Michel Ekman och Tatjana Brandt har kritiserat VD Kaj-Gustaf Bergh i samband med att Konstsamfundet går in för en storsatsning på ett museum stället för att satsa krutet på att de finlandssvenska dagstidningarna klarar övergången till en ny era.

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:30

Vi kräver trygga arbetsvillkor – även för unga

RESTAURANGMOMS I ett inlägg på SVT Debatt anklagar Eva Östling, VD på Visita, Vänsterpartiet för att försvåra för unga på arbetsmarknaden. Detta för att vi vill återställa krogmomsen och ta bort regeringens ungdomsrabatt på arbetsgivaravgiften. Men Eva Östling: ungdomsarbetslösheten beror  inte på att unga är för dyra att anställa.

SVT Debatt - 06 sep 13 kl. 16:17

Självklart att USA avlyssnar även svenska företag

AVLYSSNING Regeringens flathet mot USA:s superövervakning hotar varje medborgares integritet – för ingen kan väl på fullt allvar tro att just Sverige skulle vara ett undantag från amerikanska intressen? För att skydda oss behöver vi ett radikalt nytänk om hur datalagring och kommunikation i känsliga sammanhang ska gå till, skriver Pär Ström. I Sverige har de officiella reaktionerna på den amerikanska superövervakningen varit så gott som obefintliga.

News55 - 21 apr 17 kl. 14:55

Debattörerna: “Äldres särskilda behov kräver personal med rätt utbildning”

Andelen äldre i Sverige som har behov av omfattande vård och omsorg ökar i stadig takt. För att bemöta dessa behov krävs personal med rätt utbildning, något som inte är en självklarhet i dag skriver flera debattörer i en debattartikel i GP. Vård av äldre är ett komplext område som kräver specifik geriatrisk kompetens från vårdpersonalen.

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

Nya Wermlands Tidningen - 30 apr 14 kl. 06:00

Bolagsstämmor och debatt om arbetsgivaravgifter

För första gången på kommunfullmäktige i måndags hölls årsstämmor för kommunens bolag och ledamöterna fick chans att ställa frågor till representanter från bolagen. Mona Smedmans (C) interpellation om arbetsgivaravgifter gav en debatt om vilka satsningar som ger bäst effekt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.