Aftonbladet > Nyheter

Monday, 25 January, 23:57

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 17:36

Ur riksrättsanklagelserna mot Donald Trump▸ Det är fyra sidor långt, innehåller en åtalspunkt och tar fasta på president Donald Trumps tal till sina anhängare kort. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Donald Trump, Donald Trumps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ur riksrättsanklagelsernamot , Donald, Trump
SVT - 15 jan 20 kl. 15:43

Riksrättsanklagelserna mot Trump på väg mot senaten

Efter flera veckors väntan ska riksrättsanklagelserna mot USA:s president Donald Trump skickas till senaten för behandling. Talman Nancy Pelosi samlar demokraterna i representanthuset för att utse de personer som ska presentera ärendet. SVT Nyheter sänder direkt klockan 16..

Sydsvenskan - 13 dec 19 kl. 16:58

Utskottsbeslut för riksrättsprocess mot Trump

Det demokratstyrda justitieutskottet i USA:s representanthus har godkänt riksrättsanklagelserna mot president Donald Trump. Det innebär att Trump med all sannolikhet blir den tredje presidenten i USA:s historia att ställas inför riksrätt. Utskottet röst.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 19 kl. 16:58

Utskottsbeslut för riksrättsprocess mot Trump

Det demokratstyrda justitieutskottet i USA:s representanthus har godkänt riksrättsanklagelserna mot president Donald Trump. Det innebär att Trump med all sannolikhet blir den tredje presidenten i USA:s historia att ställas inför riksrätt. Utskottet röst.

UNT - 13 dec 19 kl. 16:58

Utskottsbeslut för riksrättsprocess mot Trump

Det demokratstyrda justitieutskottet i USA:s representanthus har godkänt riksrättsanklagelserna mot president Donald Trump..

UNT - 13 dec 19 kl. 19:09

Riksrättsprocess mot Trump närmar sig

Det demokratstyrda justitieutskottet i USA:s representanthus har enats om riksrättsanklagelserna mot president Donald Trump..

DN - 13 dec 19 kl. 17:36

Utskottsbeslut för riksrättsprocess mot Trump

Det demokratstyrda justitieutskottet i USA:s representanthus har godkänt riksrättsanklagelserna mot president Donald….

Dagens PS - 13 nov 19 kl. 09:21

Hemlig omröstning kan störta Donald Trump

I det fall representanthuset röstar för att väcka riksrättsåtal mot Donald Trump skulle senaten med stor sannolikhet rösta emot att avsätta presidenten – men det kan finnas en lösning. Det skriver Juleanna Glover, före detta rådgivare åt flera Republikanska politiker, däribland George W. Bush och John McCain.

SVT - 10 dec 19 kl. 17:40

Carina Bergfeldt: ”Sannolikheten att Donald Trump fälls i senaten är nästintill obefintlig”

USA:s president Donald Trump kan komma att ställas inför riksrätt med två åtalspunkter riktade mot sig; maktmissbruk och förhindrande av kongressens arbete. – Klubbar man igenom detta kommer Donald Trump formellt bli den tredje presidenten i historien som ställs inför riksrätt, säger SVT:s USA-korrespondent Carina Bergfeldt..

Världen Idag - 19 dec 19 kl. 11:28

Donald Trump ställs inför riksrätt

En majoritet i USA:s representanthus har röstat för att ställa president Donald Trump inför riksrätt. – Ni förklarar öppet krig mot den amerikanska demokratin, säger president Trump på ett kampanjmöte i Michigan. Före omröstningen vädjade Trump om förbön i ett Twitterinlägg..

Expressen - 21 jan 20 kl. 16:35

Nu drar riksrätten mot Donald Trump i gång

Under tisdagen inleds rättegången mot president Donald Trump som är ställd inför riksrätt.Republikanernas majoritetsledare i USA:s senat, Mitch McConnell, har gett ett förslag om vilka principer som ska gälla för riksrätten mot presidenten.McConnell föreslår bland annat en tajt tidsram för att processen ska bli så snabb som möjligt, skriver Bloomberg.

DN - 11 jun 17 kl. 09:02

Första tunga kravet på riksrätt mot Trump

Nu kommer det första tunga kravet på riksrätt mot president Donald Trump. Den politiske aktivisten och dollarmiljardären Tom Steyer skriver i ett brev att Trump gått över gränser som Republikanerna tidigare har satt upp för riksrätt. Att miljardären går i bräschen ses som ett viktigt steg som möjliggör för politiker att driva frågan om riskrätt mot presidenten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.