DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 19 January, 09:20

DalaDemokraten - 13 jan 21 kl. 17:37

Efter fyra år – nu stänger hon dörren till populära kaféet: "Känns jättebra att folk har uppskattat det jag gjort"Sedan sommaren 2017 har Vivi-Ann Bärlin bjudit kunderna på godsaker i det gamla magasinshuset vid....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Vivi-Ann Bärlin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter fyra, årnu , stängerhon , dörrentill , populära, kaféet Känns jättebra att folk har uppskattat det jag gjort
Trelleborgs Allehanda - 25 jul 19 kl. 00:01

Banksektorn stänger dörren till ungas bostadsdrömmar

De svenska bankerna med våra fyra storbanker i täten, SE-banken, Handelsbanken, Swedbank samt Nordea stänger effektivt dörren för unga vuxna på bostadsmarknaden. .

BT - 11 nov 14 kl. 18:58

Unika butiken stänger dörren

Mariann Johanson har den äldsta butiken på Sjöbo i Borås och kanske den äldsta butiken i sitt slag i landet. Men efter snart 50 år slår Mariann Johanson igen sin butik och de trogna kunderna kommer att sakna henne. 20 år i nuvarande lokal, innan dess 20 år i höghuset och ännu tidigare tio år i en annan lokal vid Sjöbo torg.

GöteborgsPosten - 03 jun 14 kl. 17:12

Svennis hyllar "Henke" - stänger dörren till flytt

Efter fyra år lämnade Neil Lennon tränarrollen i Celtic.Sven-Göran Eriksson vet vem som borde ta den vakanta platsen. -Det är ju ett perfekt jobb för Henrik Larsson, säger han..

Skånskan - 18 dec 16 kl. 14:00

Fyraårig son straffad med inlåsning i förråd

HÖRBY Föräldrarna till den fyraårige pojken hade gjort upp fem mål som man krävde att sonen skulle uppfylla. När fyraåringen inte uppfyllde kraven eller trilskades straffades han med att spärras in i ett förråd.
Vissa gånger låste man förrådsdörren eller höll emot dörren när den förtvivlade sonen var extra upprörd.

YLE - 11 sep 17 kl. 11:21

Matias Rosström hoppar fallskärm flera gånger i månaden: "En otrolig frihetskänsla"

Gör det ont? Pirrar det? Är det svårt att andas?

Expressen - 12 maj 16 kl. 21:29

Bolund stänger inte dörren för att leda MP

Allt pekar på att Isabella Lövin och Gustav Fridolin väljs till språkrör trots fyra utmanare. Men kongressen kan fortfarande köra över valberedningen - först klockan 10:30 på fredagen är det stopp för nya kandidater. Samtidigt stänger Per Bolund inte dörren att leda partiet någon gång.

YA - 31 aug 14 kl. 09:00

Center håller dörren öppen

Foto: Mark Hanlon
Centern är öppet för samarbete åt både höger och vänster efter valet. – Vi samarbetar med den som vill driva vår politik tillsammans med oss, säger Eva Bramsvik Håkansson (C), som toppar partiets lista i kommunvalet.
Centern sitter med i den femklöver som styrt Ystad sedan valet 2010 och tycker att samarbetet med de övriga borgerliga partierna och Miljöpartiet fungerat bra.

News55 - 01 feb 17 kl. 11:01

Fyra ungdomar åtalas för bedrägeriturné mot äldre

Det var en augustikväll 2015 som Gull-Britt Likars telefon ringde. Personen som ringde påstod sig arbeta på Comhem och berättade att två av hans kollegor skulle göra ett besök hos Gull-Britt för att ta en titt på hennes tv. En stund senare knackade det på dörren, det rapporterar Expressen.

Nyheter 24 - 23 nov 13 kl. 22:18

Gudrun Schyman: "Fler förstår att kvinnohat och rasism hänger ihop"Feminism etc. Mer om Gudrun på nätet

FEMINISM ETC. Jag hämtar upp Gudrun Schyman i korsningen Hamngatan-Regeringsgatan och ursäktar mig med att jag är sen. Vi ska precis till att gå in i huset där Nyheter24:s har sitt kontor när en kvinna greppar mig om armen och frågar lite stressigt efter en gatuadress samtidigt som hon pekar mot kartan i sin mobil.

SmålandsPosten - 28 nov 13 kl. 06:14

Hjärtstartare inlåst efter klockan halv fyra

När personalen på äldreboendet Nicklagården låser matsalen stänger man samtidigt in boendets enda hjärtstartare.
– Herregud, den måste ju vara tillgänglig för alla, säger Ulla Johansson, ordförande i föreningen Älmhult Hjärtlung. Klockan 15.

Alliansfritt Sverige - 19 aug 12 kl. 11:26

Är det en fyraåring som tar fram KDU:s kampanjer?

WTF. Gudarna ska veta att KDU har lanserat konstiga kampanjer förut. Det var den där  anti-fackliga kampanjen 2007 där KDU var sura över att facket krävt högre lön åt en kvinna som fick 27 spänn i timmen, klimatkampanjen 2009 där det kom en massa enligt KDU nya förslag som inte var nya, den otydliga kampanjen 2010 om att hjälpa familjerna, och 2011 följdes den upp av den helt obegripliga kampanjen Skaffa dig ett liv som gick ut på att det finns för få poliser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.