Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 03:56

Nerikes Allehanda - I förrgår: 17:12

Fler vägar i länet ska bli säkrare – här är sträckorna som får mitträcken: ”Hårt drabbade av olyckor prioriteras”Trafikverket fortsätter att bygga mötesfria vägar med mitträcken. Att sträckan på riksväg 51....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, vägari , länetska bli , säkrarehär är , sträckorna som får mitträcken Hårt drabbade av olyckor prioriteras
Skånskan - 09 feb 19 kl. 05:00

Fler för­sök be­hövs

I Fin­land har 2 000 per­soner un­der två år fått en bas­in­komst på drygt 5 000 kro­nor istäl­let för ar­bets­lös­hets­er­sätt­ning. De har kun­nat skaffa sig andra in­komster utan av­drag från bas­in­komsten och syf­tet har varit att sti­mu­lera till att skaffa jobb, efter­som all ex­tra in­komst blir en net­to­ök­ning.
Planen var att fler skulle om­fattas av för­söks­verk­sam­heten men in­tres­set var inte så stort.

BT - 06 dec 13 kl. 10:51

Stormens framfart i Sverige

Stormen Sven fortsätter att lamslå stora delar av Sverige. Vinterovädret nådde kulmen vid halv två-tiden i natt. Men blåsten fortsätter i södra och västra Sverige, fast inte med så höga vindhastigheter som i går.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 05:32

Sven mattas av - fortsatt blåsigt

Vinterovädret Sven har nått kulmen och i morse sänkte SMHI varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, fast inte med så höga vindhastigheter som i går. Stockholm väntas få snö under dagen.

SmålandsPosten - 02 jan 15 kl. 07:12

En ny epok inleds med Region Kronoberg!

Region Kronoberg ska bygga på ett öppet arbetssätt där medborgare och folkvalda arbetar gemensamt för regionens bästa. Vår sydostliga del av Sverige var för drygt 100 år sedan utvandrarbygd. Under 1900-talet har många av våra kommuner fortsatt minska sin befolkning, skriver Anna Fransson (S), regionstyrelsens ordförande, Lennart Värmby (V), regionråd och Michael Öberg (MP), regionråd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.