Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 27 January, 17:19

Jönköpingsnytt - 13 jan 21 kl. 17:02

SMHI: Snöfallet fortsätter under kvällen: ”Kan vara läge att vara uppmärksam”Under kvällen väntas mer snö falla, men redan nu kan Jönköpingsborna se fram mot vackert....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
SMHI, Jönköpingsborna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, Snöfalletfortsätter under , kvällenKan vara , lägeatt , vara uppmärksam
BT - 23 okt 14 kl. 08:27

SMHI varnar för snöfall

Stora delar av Sverige får under torsdagen en försmak av vintern. SMHI varnar för oavbrutet snöfall från Gävle och norrut.På sina håll kan det komma över en decimeter.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 08:27

SMHI varnar för snöfall

Stora delar av Sverige får under torsdagen en försmak av vintern.SMHI varnar för oavbrutet snöfall från Gävle och norrut.På sina håll kan det komma över en decimeter.

Trelleborgs Allehanda - 10 dec 12 kl. 15:35

SMHI utlovar uppehåll på Söderslätt

I dag ställdes skolbussarna på Söderslätt in på grund av det kraftiga snöfallet. Men under måndagskvällen och natten lovar SMHI uppehåll.
Under måndagen tog kommunen beslut om att ställa in både skolbussar och skoltaxiskjutsar på Söderslätt.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jan 15 kl. 11:59

"Snöfallet lättar först framåt kvällen"

Ett stort snöfall breder ut sig över Sverige. SMHI har nu utökat klass 2-varningarna till att omfatta hela Götaland. För Värmlands del råder fortfarande en klass 1-varning men SMHI varnar nu för att det kan komma upp mot 25 centimeter nysnö på sina ställen i länet..

Västerbottens Folkblad - 08 dec 18 kl. 10:15

SMHI varnar för snöfall – kan bli två decimeter snö

Ett snöoväder väntas dra in över Västerbotten under lördagskvällen och det kan bli uppemot två decimeter snö på sina håll. Se upp i trafiken – för snön kan även orsaka halka på våra vägar. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för snöfall i både Västerbottens kustland och inland.

Västerbottens Folkblad - 16 maj 18 kl. 16:57

SMHI: Flödet ökar i älven

På flera ställen i Sverige är kulmen nådd – men SMHI rapporterar att så ännu inte är fallet i Vindelälven. Fortsatt råder klass 2-varning för mycket höga flöden i hela Västerbotten. ”Flödena i små och medelstora vattendrag är lokalt uppe i klass 2-nivå.

Trelleborgs Allehanda - 15 dec 12 kl. 09:51

SMHI har dragit tillbaka sin varning

Foto: Johan Nilsson/SCANPIX
Trafikverket och polisen varnade på lördagsmorgonen bilister för att ge sig ut på vägarna i dag.
? Om man verkligen måste ut så uppmanar vi bilister att ta det väldigt, väldigt försiktigt.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 13:58

SMHI-varning för första snön


När säsongens första snö väntas under torsdagen kommer den att falla i sådana mängder att SMHI utfärdat en klass 1-varning.I Dalarna, utom fjällen, och i Gävleborg, både vid kusten och inåt landet, väntas upp till tio centimeter nysnö under natten mot torsdag till natten mot fredag.Redan på torsdagsförmiddagen kommer snön till Jämtland och Västernorrlands kuster, men enligt meteorologerna inte i riktigt samma mängd - runt fem centimeter.

BT - 16 okt 13 kl. 14:00

SMHI-varning för första snön

När säsongens första snö väntas under torsdagen kommer den att falla i sådana mängder att SMHI utfärdat en klass 1-varning. I Dalarna, utom fjällen, och i Gävleborg, både vid kusten och inåt landet, väntas upp till tio centimeter nysnö under natten mot torsdag till natten mot fredag.Redan på torsdagsförmiddagen kommer snön till Jämtland och Västernorrlands kuster, men enligt meteorologerna inte i riktigt samma mängd - runt fem centimeter.

Kristianstadsbladet - 22 okt 13 kl. 13:06

Höstmilt i syd, snövarning i fjällen

SMHI varnar för kraftigt snöfall under tisdagen, uppemot en decimeter, i Dalarna och Jämtland samt i Lapplands inland.
Snöfallet som drar norrut väntas efterhand övergå i regn.Samtidigt är ett lågtryck med mildluft från kontinenten på väg in över södra Sverige.

BT - 22 okt 13 kl. 13:08

Höstmilt i syd, snövarning i fjällen

SMHI varnar för kraftigt snöfall under tisdagen, uppemot en decimeter, i Dalarna och Jämtland samt i Lapplands inland. Snöfallet som drar norrut väntas efterhand övergå i regn.Samtidigt är ett lågtryck med mildluft från kontinenten på väg in över södra Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.