Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 16 January, 03:23

Nerikes Allehanda - I förrgår: 17:03

JUST NU: Två lastbilar och personbil i olycka på riksvägEn personbil och två lastbilar ska ha gått ihop på riksväg 68 strax söder om Gusselby..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
JUST NU, Gusselby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Två, lastbilaroch , personbili , olycka, riksväg
Expressen - 19 feb 18 kl. 14:44

JUST NU: Fyra lastbilar och personbil i krock

Enligt SOS har fyra lastbilar och en personbil av okänd anledning kolliderat på länsväg 1589 i närheten av Tranemo.Skadeläget är oklart..

BT - 12 jun 14 kl. 09:53

Just nu: Två lastbilar i krock ? slog lågor ur bromsarna

Två lastbilar har krockat på riksväg 40 i Bollebygd. Olyckan inträffade strax efter Rävlandamotet i riktning mot Göteborg. – Det slog lågor i bromsarna på den ena lastbilen, men vi kunde enkelt släcka branden när vi var på plats, säger Fredrik Ivansson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

SN - 14 jan 16 kl. 09:38

Just nu: Två lastbilar i olycka på E4

En trafikolycka med två lastbilar har inträffat vid Sillekrog..

Västerbottens Folkblad - 07 nov 16 kl. 17:24

Just nu: Två lastbilar blockerar på E4:an

Trafikverket rapporterara att det står två stillastående lastbilar i höjd med Stugunäs, blockerar ett körfält. Lastbilarna är E4 från Sörmjöle till Stugunäs i norrgående riktning..

ÖstersundsPosten - 14 nov 16 kl. 21:04

Just nu: Flera lastbilar stillastående längs E45 mellan Ytterhogdal och Rätan– besvärlig väglag på platsen

Trafikverket varnar vid 21-tiden för att flertalet lastbilar står stilla längs E45 mellan Ytterhogdal och Rätansbyn på grund av halt väglag..

Länstidningen i Jämtland - 14 nov 16 kl. 21:04

Just nu: Flera lastbilar stillastående längs E45 mellan Ytterhogdal och Rätan– besvärlig väglag på platsen

Trafikverket varnar vid 21-tiden för att flertalet lastbilar står stilla längs E45 mellan Ytterhogdal och Rätansbyn på grund av halt väglag..

Expressen - 12 feb 17 kl. 06:25

JUST NU: Sju lastbilar i brand i Kungälv

Sju lastbilar har brunnit i Kareby utanför Kungälv. En chaufför ska ha legat och sovit – när han vaknade av en skarp smäll, enligt Aftonbladet. Nu misstänker polisen att branden var anlagd..

GT - 12 feb 17 kl. 06:25

JUST NU: Sju lastbilar i brand i Kungälv

Sju lastbilar har brunnit i Kareby utanför Kungälv under natten mot söndagen.En chaufför ska ha legat och sovit – när han vaknade av en skarp smäll, enligt Aftonbladet.Nu misstänker polisen att branden var anlagd.

GT - 05 mar 17 kl. 12:18

JUST NU: 50 lastbilar fast i extremhalkan

Olyckorna avlöser varandra i Västsverige under söndagen.Enligt ögonvittnen så har uppemot 50 lastbilar fastnat i en backe – och längs E6 har en plogbil kanat av vägen.Söder om Lidköping har en ambulanstransport med patient i kört av vägen.

Expressen - 31 aug 17 kl. 09:34

JUST NU: Två lastbilar i krock på motorväg

Två lastbilar är inblandade i en olycka på E4 norr om Markaryd.Vägen har stängts av för all trafik under räddningsarbetet.– Det var långa köer på platsen, säger en person som körde i norrgående riktning.

Expressen - 30 okt 17 kl. 15:19

JUST NU: Tre lastbilar och två personbilar i olycka

Tre lastbilar och två personbilar är inblandade i en olycka på E6 vid Helsingborg.Enligt polisen orsakar olyckan mycket stora trafikproblem.– Det är helt stängt i båda färdriktningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.