News55 > Nyheter

Wednesday, 20 January, 03:55

News55 - 13 jan 21 kl. 01:40

Historiskt åtal mot Trump på gångDonald Trump väntas ofrivilligt skriva historia som den enda USA-president som ställts inför riksrätt två gånger. Möjligheten att han fälls är större denna gång – men ändå föga troligt. Kongressdebatten om åtalet inleddes med starka ord och känslor. Det. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Historiskt, åtalmot , Trump, gång
Expressen - 17 mar 20 kl. 16:09

Drottning Margrethe håller ett historiskt tal

I kväll håller Danmarks drottning Margrethe ett historiskt tal. Hon vänder sig direkt till folket på bästa sändningstid i tv – i flera kanaler samtidigt.Hon har aldrig tidigare gjort något liknande.

Sydsvenskan - 12 jun 18 kl. 00:49

Historiskt handslag Trump–Kim

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har nu skakat hand. Snart vet vi om det blir en "riktig överenskommelse" på det historiska toppmötet, enligt Trump, som också säger att "alla hatare och förlorare hade fel". Trump och Kim hå.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 18 kl. 00:49

Historiskt handslag Trump–Kim

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har nu skakat hand. Snart vet vi om det blir en "riktig överenskommelse" på det historiska toppmötet, enligt Trump, som också säger att "alla hatare och förlorare hade fel". Trump och Kim hå.

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 03:09

Historiskt handslag Trump–Kim

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har nu skakat hand. Snart vet vi om det blir en "riktig överenskommelse" på det historiska toppmötet, enligt Trump, som också säger att "alla hatare och förlorare hade fel"..

DI - 21 maj 17 kl. 15:19

Delar av det tal Trump ska hålla på toppmötet släppt

Vita huset har släppt delar av det tal som Donald Trump ska hålla inom kort på det arabisk-islamska-amerikanska toppmötet i Riyad..

SVT - 22 sep 17 kl. 00:31

Kim Jong-Un i tv-tal: Trump är ”sinnesrubbad”

Hävdade att Trump kommer få betala dyrt för sitt tal i FN.

UNT - 12 jun 18 kl. 03:09

Historiskt handslag Trump–Kim

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har nu skakat hand..

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 17 kl. 20:24

Usa-trumpjerusalem: historiskt negativt tal

– Det här är ett historiskt tal på ett negativt sätt. Om Trump hade känt ett behov av att blidka sina väljare genom att prata om Jerusalem som Israels huvudstad så hade kunnat säga något om att Israel har rätt till västra Jerusalem medan USA hoppas på a.

DN - 22 mar 16 kl. 19:48

Vågat tal av Obama ger kubaner hopp


Havanna. Barack Obama avslutade sitt statsbesök på Kuba med att hålla ett historiskt tal till den kubanska befolkningen på El Gran Teatro i Havanna. – Jag tycker att medborgare har rätt att organisera sig, säga vad de vill och kritisera sin regering utan att behöva vara rädda, sa USA:s president..

Dagens PS - 23 jul 18 kl. 06:47

Trump till Iran: “Hota aldrig USA igen”

USA:s president Donald Trump har via Twitter svarat Irans president Hassan Rouhani. Rouhani varnade under söndagen i ett tal Trump för att “leka med lejonets svans” när han sjösätter nya åtgärder mot Iran. Han uppgav också att USA borde veta att ett krig med Iran är ett “alla krigs moder”.

Sydöstran - 24 sep 19 kl. 23:36

Riksrättsförfarande inleds mot Trump

Demokraterna inleder en utredning om att ställa president Donald Trump inför riksrätt, säger representanthusets talman Nancy Pelosi i ett tv-sänt tal. Trump påstås ha krävt en korruptionsutredning av sin politiske motståndare Joe Bidens son i utbyte mot militärt stöd till Ukraina..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.