Corren > Nyheter

Friday, 22 January, 03:36

Corren - 13 jan 21 kl. 16:53

Socialnämndens kommentar till KPR-kritikenJane Råsten (S) har tagit del av kommunala pensionärsrådets synpunkter och ser gärna att man tillsammans ska hitta former för ömsesidigt engagemang..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
KPR, Råsten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialnämndens, kommentartill , KPR-kritiken
SR - 13 mar 19 kl. 12:41

Socialnämndens ordförande: Jag hör inget erkännande på bandet

Nu svarar Varbergs kommun på kritiken mot avgörande fel som socialtjänsten gjort i ett uppmärksammat vårdnadsärende. Det gäller fallet med en pappa som tillsvidare fick ensam vårdnad om sin son för att kunna bevisa att han var oskyldig till våld mot barnet och mamman han hade anklagats för. Samtidigt kommer fler reaktioner efter vårt avslöjande..

Barometern - 13 jun 17 kl. 15:09

Förbluffad över kritiken från äldreorganisationerna

Socialnämndens ordförande, Andreas Erlandsson (S), tillbakavisar kritiken från äldreorganisationerna kring arbetsmodellen för socialnämndens budget..

Nerikes Allehanda - 17 sep 17 kl. 06:00

Revisorerna vill se förbättringar i hur socialnämnden sköter sin ekonomi

Revisorerna ger socialnämnden kritik för brister gällande styrning och kontroll av budget och ekonomiska prognoser. Nämndens svar på kritiken är att prognosarbetet har intensifierats..

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 13 kl. 06:00

Tycker kritiken är för hård

Socialnämndens ordförande Anita Bohlin Neuman tycker att kritiken mot kommunens personalpolitik är för hård. ? Det känns hårt att bli anklagad för att vi bryter mot reglerna och inte minst då Kommunal i Degerfors tipsat om hur vi ska göra, säger Anita Bohlin Neuman..

Nerikes Allehanda - 04 dec 14 kl. 09:02

"Vi ska diskutera kritiken i insändaren"

- Vi ska diskutera kritiken i insändaren i dag på socialnämndens arbetsutskott, framförallt nu också med tanke på att det blir åtal mot enhetschefen, säger Irja Gustavsson (S). Det handlar om den insändare där en chef nu ska åtalas för brott mot efterforskningsförbudet..

Nya Wermlands Tidningen - 06 dec 13 kl. 06:00

"Jag har förståelse för kritiken"

Socialnämndens ordförande Ingegerd Bennysson (S) har förståelse för Åsa Karlströms kritik. Men att så mycket som 23,6 miljoner kronor ska sparas vill hon däremot inte kännas vid. – Det var ett förslag på besparingar för 2014 och 2015 som vi hade vid novembermötet, men vi ville vänta in och se hur ekonomin utvecklas, så vi fattade beslut om besparingar på knappt åtta miljoner för 2014.

Länstidningen i Jämtland - 08 dec 15 kl. 12:04

Ordföranden slår ifrån sig kritiken mot socialförvaltningen

Höga kostnader för konsulter, folk som slutar och problem med arbetsmiljön. Som TH berättat tidigare stormar det kring socialförvaltningen i Härjedalen. På senaste fullmäktigemötet fick socialnämndens ordförande Anna-Lena Andersson (S) skarp kritik från oppositionen, som föreslog en oberoende utredning av verksamheten..

ÖstersundsPosten - 09 dec 15 kl. 10:52

Andersson (S) slår ifrån sig kritiken mot socialförvaltningen

Höga kostnader för konsulter, folk som slutar och problem med arbetsmiljön. Som ÖP berättat tidigare stormar det kring socialförvaltningen i Härjedalen. På senaste fullmäktigemötet fick socialnämndens ordförande Anna-Lena Andersson (S) skarp kritik från oppositionen, som föreslog en oberoende utredning av verksamheten..

NT - 21 dec 15 kl. 22:22

Politikern bad om ursäkt för Facebookinlägg efter kritiken

Efter kritik valde socialnämndens ordförande Roger Källs (S) i går att be om ursäkt för ett inlägg han gjort på Facebook efter söndagens skottlossning..

Jmini.se - 19 maj 16 kl. 15:04

Ola Nilsson (KD) avgår efter hårda kritiken

På onsdagen meddelade socialnämndens ordförande Ola Nilsson att han avgår från sitt post. Det rapporterar Jönköpings-Posten. Bakgrunden till beslutet är den hårda kritik kommunalrådet Ilan De Basso riktat mot Nilsson.

Dalarnas tidningar - 22 nov 16 kl. 14:10

"Ni borde storskämmas" – Nu svarar Gagnefspolitiker på kritiken

Flyttar Gagnefs kommun ut äldre för att få bostäder för flyktingar?
Det hävdar i alla fall invånare i Dala-Floda sedan ett gruppboende för dementa lagts ned.
– Vi har idag fler lägenheter för dementa i Dala-Floda än någonsin tidigare, svarar socialnämndens ordförande Ann-Gret Olsson (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.