SR > Nyheter

Sunday, 17 January, 09:42

SR - 13 jan 21 kl. 16:51

E6:an avstängd mellan Halmstad och FalkenbergEn lastbil har kört i diket mellan Halmstad och Falkenberg cirka 1 km innan trafikplats Kvibille i riktning mot Göteborg. Vägen är just nu helt avstängd för norrgående trafik. Prognosen säger att trafiken släpps på tidigast vid 17:30. Räddningstjänst är på plats..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Halmstad, Falkenberg, Kvibille, Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E6:an, avstängdmellan , Halmstadoch , Falkenberg
SR - 30 mar 20 kl. 20:41

E6 avstängd Halmstad-Ängelholm

En lastbil brinner på E6 Halmstad-Ängelholm, mellan rastplats Snapparp och tpl Laholm (41). Räddningstjänst kom till platsen ca kl 20:20. Vägen är avstängd i riktning mot Ängelholm så länge släckningsarbetet pågår..

SR - 24 apr 19 kl. 16:03

E6 avstängd söder om Halmstad

E6 strax söder om Halmstad vid Gullbranna är avstängd i riktning mot Halmstad i samband med en olycka med flera fordon..

SR - 27 dec 19 kl. 09:41

E6 avstängd vid Halmstad i södergående riktning

Just nu är det helt avstängd för trafik som ska söderut mellan trafikplats Halmstad norra (45) och Halmstad östra (44) i samband med en singelolycka..

GT - 22 feb 15 kl. 11:02

E6:an i höjd med Falkenberg avstängd

E6:an i höjd med Falkenberg är avstängd fram till sent i eftermiddag. Trafiken kommer få ledas om då en lastbil har vält över vägen. – Trafikverkets underleverantörer Svevia sköter omdirigeringen där, säger Jan Kapteijn, vakthavande befäl hos Hallandspolisen..

GöteborgsPosten - 25 jun 17 kl. 17:17

Bilkrasch i Falkenberg – E 6 avstängd

Två bilar har krockat utanför Falkenberg. Polis och räddningstjänst är på plats. E 6 avstängd..

Expressen - 08 jan 19 kl. 18:30

Flerbilskrock på E6 – vägen avstängd

Fyra bilar är inblandade i en krock på E6 utanför Falkenberg. Polis, räddningstjänst och flera ambulanser larmades ut.– Vägen är avstängd i södergående färdriktning, säger Mats Rydberg, inre befäl vid räddningstjänsten i Falkenberg..

GT - 16 apr 19 kl. 07:56

Lastbilsolycka på E6 – vägen avstängd

En lastbil än inblandad i en olycka på E6 söder om Falkenberg.– Vägen är helt avstängd i södergående färdriktning, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten i Falkenberg..

SR - 08 apr 20 kl. 08:55

E6 Falkenberg-Varberg avstängd efter flera olyckor

Under morgonen har minst två olyckor inträffat på E6 mellan Falkenberg-Varberg, på sträckan Morup-Tvååker. Den senaste olyckan, där en lastbil är inblandad inträffade i köerna efter en tidigare olycka. Vägen är avstängd i norrgående till ca.

NT - 12 jul 12 kl. 15:16

Svensson avstängd för könsord

Förre landslagsspelaren Michael Svensson stängs av i tre matcher efter ett beslut i fotbollens disciplinnämnd. Enligt en av de assisterande domarna i matchen Halmstad-Falkenberg den 2 juli ska Svensson ha skrikit könsord till domaren efter matchen..

SR - 11 nov 19 kl. 11:40

E6 söder om Halmstad avstängd

E6 mellan Halmstad och Ängelholm är avstängd i höjd med Mellbystrand (41) efter en olycka med lastbil och bil..

SR - 20 dec 19 kl. 16:52

Rv 15 Halmstad--Knäred avstängd efter trafikolycka

Rv 15 Halmstad--Knäred är avstängd i båda riktningarna i höjd med Eldsberga efter att två personbilar kolliderat..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Kvinnojourer kritiska till coronabidrag

Kvinnojoursorganisationen Roks anser att coronabidragen är felriktade och ska förbrukas på för kort tid. “Vi upplever ett monumentalt ointresse för våra verksamheter”, säger ordföranden Jenny Westerstrand. Finansminister Magdalena Andersson har viss förståelse för kritiken..

SR - 1 timme sedan

usa

Stödet för Donald Trumps insats i Vita huset har rasat sedan hans sympatisörer stormat kongressen. Knappt var fjärde väljare anser nu att Donald Trump gör ett tillräckligt bra jobb på sin post, enligt den senaste sammanvägningar av nationella mätningar som gjorts av två ansedda opinionssajter. Som en jämförelse hade de fem senaste presidenterna före Trump åtminstone hälften av befolkningens godkännande i motsvarande mätningar när de tog farväl av Vita huset..

SR - 2 timmar sedan

Spionanklagade Huawei vanligt i kommunalt bredband

De kinesiska bolag som portats från det svenska 5G-nätet förekommer ofta i bredbandsnäten. Utrustning från kinesiska Huawei eller ZTE ligger till grund för nästan en fjärdedel av alla bredbandsuppkopplingar som täcks av Svenska stadsnätsföreningen, enligt en ny kartläggning. Post- och telestyrelsen vill inte säga till Ekot huruvida även de fasta näten kommer att täckas av 5G-förbudet..

SR - 5 timmar sedan

Vaccinskepsis på nätet: “Helt grundlösa påståenden”

Tusentals kommentarer och inlägg i svenska Facebookgrupper om covid-19 handlar de senaste veckorna om vaccineringen, visar Ekots genomgång. I vissa fall är det rena lögner som sprids, säger Matti Sällberg, professor på Karolinska institutet och expert på vaccin. Han säger att det finns stora risker med att felaktiga påståenden sprids, men tror att ju fler som vaccineras kommer det uppfattas som säkrare..

SR - 6 timmar sedan

Ryskspråkiga områden hårt drabbade av Covid-19

I Estland har coronaviruset slagit hårt mot de områden där många ur den ryska minoriteten bor. Trots tillgång på ryskspråkig information och riktade kampanjer sticker de områdena ut i coronastatistiken. "30 procent av befolkningen är ryssar, de bor i tätbefolkade områden, jobbar på fabrik, eller har jobb som inte kan göras på distans", säger ryskspråkige Eduard Odinets från det socialdemokratiska partiet..

SR - 12 timmar sedan

Man skjuten efter skottlossning i Märsta

En skottlossning har ägt rum i Märsta norr om Stockholm. Enligt polisen har en person blivit träffad i samband med skottlossningen och har livshotande skador. Ett stort antal polispatruller är på plats och söker nu efter en eller flera gärningsmän.

SR - 10 timmar sedan

Mordet i Märsta "Sköt in bland kroggästerna"

På lördagskvällen krossades drömmen att den nyöppnade krogen skulle bli något bra och nytt i området, när skott avlossades utifrån och in genom restaurangens fönster. En man sköts till döds på samma plats där flera gäster satt och åt. Ekot har pratat med en man med kopplingar till restaurangen "Folk kommer inte våga röra sig i centrum.

SR - 16 timmar sedan

Rådet till äldre med hemtjänst: Vänta med vaccinering

De nu godkända vaccinerna mot covid-19 är känsliga att transportera och flera regioner vill inte ge vaccinsprutan i hemmen. Sveriges kommuner och regioners råd till äldre med hemtjänst, som inte kan ta sig till vårdinrättning, är att vänta med vaccinering tills Astra Zenecas vaccinkandidat blir godkänt av EU. Ett sådant godkännande väntas i slutet av januari eller i början av februari..

SR - 17 timmar sedan

Borgerliga rädda att PPM-fonderna blir för få

Pensionsgruppen diskuterar nu hur premiepensionssystemet ska ändras och borgerliga företrädare är rädda att det ska bli för få fonder. “Jag vill poängtera att en stor valfrihet är väldigt, väldigt viktig”, säger Centerpartiets Solveig Zander. Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi betonar att systemet måste vara säkert men att det också behöver finnas valfrihet..

SR - 17 timmar sedan

FHM: Blir ingen förtur för yrkesgrupper

Kraven på förtur av vaccin till olika yrkesgrupper avvisas av folkhälsomyndighetens chef Johan Carlson. Den röriga vaccineringen mot svininfluensa avskräcker, uppger han. “Det är viktigt att först vaccinera människor som är riskutsatta – sen vaccinera så snabbt som möjligt i befolkningen”, säger Carlson i Ekots lördagsintervju..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.