SVT > Inrikes

Wednesday, 20 January, 07:12

SVT - 13 jan 21 kl. 16:52

”Jag vill inte sitta tätt packad på en buss i 80 mil just nu”Tågtrafiken norrut har ännu inte kommit igång efter att snöovädret drog in i tisdagsnatt. I Ånge sitter artisten Magnus ”Kitok” Ekelund fast på hotell efter att hans tåg mot Jokkmokk strandats. – Nu säger de att vi ska få åka buss, men jag vill inte sitta tätt packad på en buss i 80 mil just nu när det pågår en pandemi, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ånge, Magnus Kitok Ekelund, Jokkmokk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag vill inte sitta tätt, packadpå en , buss i 80 mil just nu
BT - 11 jan 11 kl. 09:53

Svenskar i Brisbane: "Väldigt oroligt just nu"

Omkring 500 meter från den översvämmade Brisbane-floden bor svenska Emelie Molin, 17 år, med sin pappa Jan. ? Det är väldigt oroligt just nu och vi försöker stanna hemma så mycket som möjligt.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 15:08

Med buss till mc-drömmen

Foto: Clifford Johansen
När Pelle Eriksson ordnade en busstur till Mc-mässan i Göteborg trodde han inte att intresset skulle vara så stort. Men på bara några dagar blev alla platser fulltecknade.
Strax efter tio på fredagen kom bussen fram till mässan i Göteborg.

Jönköpingsnytt - 19 maj 17 kl. 10:29

Okänd man åkte 40 mil - gömd under en buss

Det sitter just nu en man hos polisen i Jönköping, en man som tog sig till Jönköping genom att ligga i hjulhuset under en buss, som körts från Danmark. En turistbuss från Danmark kom vid niotiden på torsdagskvällen fram till ett hotell i Jönköping. Döm om busschauffören och passagerarnas förvåning då en man plötsligt kryper ut ur bussens hjulhus..

ÖstersundsPosten - 03 nov 15 kl. 16:15

Insändare: Tiderna förändras och även busschaufförerna – 1960 fick en ren åka buss

Jag hade en morbror (C.N) som var busschaufför i Härjedalen En gång när han var på väg mot Funäsdalen och just passerat Hede fick han se en bekant same som gick med en renkalv efter vägkanten. De var på väg upp till Mittådalen.

Skånskan - 19 jul 18 kl. 14:00

Nya turer kring Vallkärratrafik

Vallkärra Ef­ter att Skå­ne­tra­fi­ken sagt nej till vind­skydd och cy­kel­ställ vid buss­håll­platsen i Vall­kär­ra sta­ti­ons­by, vill L låta ut­reda saken på nytt.
S och MP fö­re­slår istäl­let en tra­fik­ut­red­ning för hela orten.Den 15 maj mötte by­a­laget i Vall­kär­ra re­pre­sen­tanter från tek­niska nämnden.

Sydsvenskan - 02 jan 11 kl. 06:30

Busstur genom årtusendena

Sagan om "den Andre". Kulturell olikhet skärper den lokala identiteten. Maria Küchen tar bussen mellan Lund och Malmö och fascineras av hansahus, skyskrapor och viskande åkrar i Sydsvenskans serie om Malmö sett ur olika perspektiv.

DI - 21 aug 16 kl. 15:22

Megakriserna fördjupades i sommar

Det var en ljuvlig dag. Inte för varm, inte för kall. Medelhavet var just så azurblått som bara Medelhavet kan vara.

Cornucopia - 20 mar 18 kl. 12:21

Är ett fossilfritt BRA år 2030 realistiskt?

I spåren av flygskatten arbetar branschen i Sverige allt mer mot minskade utsläpp och rent av fossilfrihet. Braathens (BRA) har som ambition att vara helt fossilfria år 2030 och uppger att deras inrikesflyg redan idag är snålare än att åka miljöbil. Är det realistiskt att de kan vara fossilfria till år 2030 eller är det hype?

SmålandsPosten - 11 nov 13 kl. 16:14

Serieförslag splittrar Småland

Det tar tio minuter att åka mellan Granvallen och Räppevallen. Men i Svenska fotbollförbundets serieförslag hamnar Gransholm och Räppe i olika serier.
– Det är klart att man är sur och ledsen, säger Gransholms tränare Lars Wessel-Håkansson.

Sydsvenskan - 13 mar 11 kl. 06:30

7 städer lika stora som Malmö

Sju städer som har 300 000 invånare och är lika stora som Malmö. Vad har de som Malmö inte har? Avadådå?

Dagen - 28 dec 11 kl. 03:00

Konkurrens om kristna turister

KAPERNAUM. Alla vägar bär till Genesarets sjö. Åtminstone i Galiléen där nu två pilgrimsleder konkurrerar om de kristna turisterna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.