Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 16 January, 10:23

Jönköpingsnytt - I förrgår: 16:31

Vaggeryds kommun gick miste om 600 000 kronor till omsorgsutbildningUnder 2020 fanns det statliga pengar att söka i det så kallade Äldreomsorgslyftet. Men ett 40-tal....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Äldreomsorgslyftet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaggeryds, kommun, gick, misteom , 600, 000kronor till , omsorgsutbildning
DalaDemokraten - 19 jun 14 kl. 10:38

Avesta kommun gick miste om 1,2 miljoner

Kommunens revisor Mats Myrén slår larm om missförhållandet som pågått under tre år. Allt sedan Sita Sverige AB ingick avtal med Avesta kommun. Avtalet gäller såväl för hushållsavfalls som hantering av sopcontainrar.

Jmini.se - 15 jan 16 kl. 08:36

Spridningskonferens i Vaggeryds kommun

Syftet med ungdomsprojektet 200 i praktiken var att minska arbetslösheten hos ungdomar i åldern 18-24 år i Vaggeryds kommun, samt att skapa möjligheter för funktionshindrade ungdomar med behov av stöd att komma ut på arbetsmarknaden. Projektet p.....

Jmini.se - 09 mar 16 kl. 09:15

Vaggeryds kommun deltar i SCB:s medborgarundersökning

Sedan 2006 har Vaggeryds kommun deltagit i Statistiska Centralbyråns (SCB) medborgarundersökning vartannat år. Nu kommer snart årets enkät i brevlådan till 600 slumpvis utvalda kommuninvånare i åldrarna 18-84 år. Resultaten från undersökningen a.....

Jmini.se - 26 apr 16 kl. 07:40

​Vaggeryds kommun når toppresultat i årets Öppna jämförelser av skolan

I årets Öppna Jämförelser som presenteras av SKL hamnar Vaggeryds kommun på plats 10 i det som kallas modellberäknat värde och på plats 25 gällande elever som uppnått godkända betyg i alla ämnen. Allt i jämförelse med landets 290 kommuner. Detta.....

Expressen - 07 apr 13 kl. 21:46

"Ni som slöa i soffan gick miste om en del"

Hej på er GT-läsare. Ska bli riktigt kul och spännande att få delge er mina tankar efter våra matcher i allsvenskan. Hoppas riktigt många av er var på vår hemmapremiär mot Brommapojkarna.

SR - 17 dec 14 kl. 21:25

Broberg gick miste om viktig seger

Broberg gick miste om en viktig seger då man tappade 3-1 till 3-3 mot Vetlanda. – Efter att ha släppt in 18 mål på två matcher var vi lite spända, säger Brobergs tränare Svenne Olsson till Radiosporten..

SR - 04 sep 15 kl. 17:31

Rissveds gick miste om viktiga OS-poäng

Jenny Rissveds var storfavorit i mountainbike-VM i Vallnord, Andorra. Men i fredagens crosscountry-tävling blev hon bara trea i U23-klassen och gick miste om viktiga OS-poäng..

SN - 02 aug 16 kl. 21:06

Lönen försvann med posten – Martin gick miste om lägenhet

Utebliven post kan få konsekvenser. För Martin Dudeks del innebar det att han gick miste om en lägenhet..

Barometern - 05 nov 16 kl. 21:29

"Ödets feta ironi att Wadling gick miste om gemenskapen"

Freddie Wadling levde under många år ett ensamt liv. Det viktigaste för honom med musiken var att få känna gemenskap med publiken. Det är ödets feta ironi att Wadling gick miste om gemenskapen i och av Så mycket bättre..

YA - 01 dec 16 kl. 03:00

Ystad gick miste om miljonbidrag

Ystads kommun missade att söka statsbidrag för bostadsbyggande och går nu miste om fem miljoner kronor..

Sydsvenskan - 28 nov 14 kl. 21:40

Kristallen gick miste om priset

Lunds nya kommunhus Kristallen fick inte Kasper Salin-priset för årets bästa byggnad. När priset delades ut på fredagskvällen i Stockholm gick det istället till kulturhuset Väven i Umeå. Motiveringen till priset var bland annat att Väven är ett "ambitiöst program för vad ett kulturhus kan innebära när man försöker utvidga gränserna".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.