YLE > Finland

Monday, 18 January, 02:17

YLE - 13 jan 21 kl. 16:28

Omsorgsminister Krista Kiuru försvarar EU:s vaccinationsstrategi: "Länderna har förbundit sig vid gemensamma spelregler"EU:s hälsoministrar diskuterade coronaåtgärder..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Krista Kiuru, EU, Länderna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omsorgsminister, Krista, Kiuru, försvarar, EU:s, vaccinationsstrategi, quot;Ländernahar , förbundit, sig vid gemensamma spelregler"
YLE - 05 jan 17 kl. 18:10

Finlands stjärnor sura på bonussekunderna – Sundby försvarar systemet

Krista Pärmäkoski och framför allt Matti Heikkinen skulle vara betydligt närmare täten i Tour de Ski om man inte räknade med bonussekunderna. Dumt, säger Pärmäkoski. Jättebra, kontrar Martin Johnsrud Sundby.

HBL - 09 maj 13 kl. 14:37

Yle: Hautala försvarar vårdreformen

Utvecklingsminister Heidi Hautala (Gröna) tror inte att partiets regeringsmedverkan stupar på vårdreformen. Hautala tror att majoriteten av De gröna inser att vårdreformen är ett steg framåt och inte bakåt, skriver Yle.  Hautala, som satt med i sote-arbetsgruppen som De grönas representant, försvarar det förslag till reform av social- och hälsovården som presenterades igår.

YLE - 29 feb 20 kl. 08:42

På tv i dag: Niskanens och Pärmäkoskis favoritdistanser i Lahtisspelen – Herola och Hirvonen försvarar segern i nordisk kombination

Eero Hirvonen och Ilkka Herola slog till i Lahtis för ett år sedan då de vann lagsprinten efter en mäktig upphämtning. I dag förvarar de den segern. I längdskidåkning åker Krista Pärmäkoski och Iivo Niskanen sina favoritdistanser – tio respektive femton kilometer med klassisk teknik..

HBL - 18 maj 13 kl. 13:03

Soini: Arbetskarlar duger inte för vänstern

Soini sågar SDP:s taktik att låta ministerposterna rotera. Socialdemokraternas ministerbyte får hård kritik av Sannfinländarnas ordförande Timo Soini. Han anser att ministerbytet innebär svårare tider för industrin eftersom två kvinnor som är hårda motståndare till kärnkraften nu blir ministrar.

YLE - 13 jan 17 kl. 16:19

Experterna: Finlands medaljsaldo i Lahtis ökar med flera hundra procent

Finlands goda prestationer i världscupen i längdåkning och nordisk kombination har skruvat upp medaljförväntningarna inför VM i Lahtis. Expertisen tror på tre till åtta medaljer för Finland. I de två senaste VM-tävlingarna i nordiska skidgrenar fick Finland nöja sig med en bronsmedalj, både 2015 i Falun och 2013 i Val di Fiemme.

YLE - 18 aug 14 kl. 16:05

Mirjam Kalland: Alla förlorar på det nya hemvårdsstödet

Regeringen vill att papporna i högre utsträckning ska stanna hemma med sina barn - men beslutet får kritik för att vara ogenomtänkt. Enligt forskare och medborgarorganisationer leder det närmast till problem för de mammor som inte har något jobb att återvända till. Politiker igen försvarar sin rätt att visa vägen mot ett mer jämställt familjeliv.

YLE - 26 feb 17 kl. 06:23

På tv i dag: Upp till bevis för Saarinen och Niskanen i damernas lagsprint

Aino-Kaisa Saarinen och Kerttu Niskanen försvarar de finländska färgerna i damernas sprintstafett i skid-VM i Lahtis i dag. Duon har haft en tung vinter och går in som utmanare i tävlingen. Vad och när Damernas sprintstafett med klassisk skidteknik.

YLE - 15 feb 14 kl. 05:00

Dag 8: stafettdamer, damlejon och backhoppare

Den åttonde dagen av vinter-OS i Sotji bjuder bland annat på damernas stafett, kvartsfinaler för damerna i ishockey och fyra blåvita backhoppare i final i den stora backen. De finländska stafettdamerna är ute efter en medalj då stafetten över 4x5 kilometer avgörs på Laura-skidstadion med start klockan 12. I det finländska laget skidar Anne Kyllönen, Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen och Krista Lähteenmäki.

YLE - 25 feb 15 kl. 09:12

Här är stafettlaget - Kyllönen petades

Aino-Kaisa Saarinen startar, Kerttu Niskanen tar hand om den andra klassiska sträckan, Riitta-Liisa Roponen ger sig ut på den tredje etappen och Krista Pärmäkoski är ankare. Anne Kyllönen rymdes inte med i kvartetten som i morgon ska se till att de finlänska damåkarna öppnar sitt medaljkonto i VM i Falun. Damstafetten på 4x5 kilometer körs i Falun i morgon torsdag med start klockan 14.

YLE - 10 jan 15 kl. 14:12

Otur de Ski: Tio har blivit två

Ingen finländsk herråkare kommer att slutföra Tour de Ski. Detta efter att också Perttu Hyvärinen har kastat in handduken på grund av sjukdom. Endast två damer försvarar längre Finlands färger.

YLE - 25 feb 15 kl. 09:12

Här är stafettlaget: väntad kvartett ska fixa finländsk medalj

Aino-Kaisa Saarinen startar, Kerttu Niskanen tar hand om den andra klassiska sträckan, Riitta-Liisa Roponen ger sig ut på den tredje etappen och Krista Pärmäkoski sköter ankarsträckan. Den konstellationen ska göra att de finlänska damåkarna öppnar sitt medaljkonto i VM i Falun. Damstafetten på 4x5 kilometer körs i Falun i morgon torsdag med start klockan 14.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.