Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Monday, 25 January, 18:22

Länstidningen i Södertälje - 13 jan 21 kl. 16:21

Därför fälldes träden i Engelska parken – grenar började fallaUnder onsdagen avverkade Nybo omkring åtta träd i Engelska parken, då det hade upptäckts att....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Engelska, Nybo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför fälldes, trädeni , Engelska, parken, grenarbörjade , falla
Corren - 26 sep 17 kl. 15:24

Kronan fälldes på pilen i parken

Det var många Mjölbybor som stannade till utanför Stadsparken under tisdagsmorgonen för att se hur kronan på det stora pilträdet fälldes..

Trelleborgs Allehanda - 05 okt 17 kl. 21:10

Regionråd ställdes till svars på Parken

Henrik Fritzon (S) ställdes under torsdagskvällen till svars för gynmottagningens personalbrist och turerna runt palliativa vården i Trelleborg..

Expressen - 26 okt 13 kl. 20:21

Klotterligan fälldes av den egna filmen

Här avslöjas den senaste klotterligan. Tre personer greps på bar gärning av väktare efter att ha sprejat en tunnelbana i Stockholm - och fälldes av det egna filmbeviset. ?

Vimmerby Tidning - 04 apr 18 kl. 13:15

Därför fälldes träden vid kyrkogården

Förra veckan fälldes ett antal träd vid nya kyrkogården i Västervik. Vår tidning kontaktade Peter Springfeldt, kyrkogårdschef i Södra Tjusts pastorat, som berättar varför..

Dalarnas tidningar - 26 jan 17 kl. 10:53

Rättegången ställdes in – den misstänkte kunde inte nås

På torsdagen var det tänkt att rättegången mot den 23-åring som misstänks ha vållat den dödsolycka där Clas Jacobsson (M), det tidigare landstingsrådet, förolyckades, skulle ha inletts. Men rättegången blev inställd..

DalaDemokraten - 26 jan 17 kl. 10:53

Rättegången ställdes in – den misstänkte kunde inte nås

På torsdagen var det tänkt att rättegången mot den 23-åring som misstänks ha vållat den dödsolycka där Clas Jacobsson (M), det tidigare landstingsrådet, förolyckades, skulle ha inletts. Men rättegången blev inställd..

Kristianstadsbladet - 21 jan 19 kl. 14:45

Rättegång om falska Sweden Rock-biljetter ställdes in – den misstänkta kom inte

En 29-årig kvinna stod åtalad för att ha sålt falska biljetter till Sweden Rock. När rättegången skulle dra igång kom hon inte. Därför fick den ställas in.

GöteborgsPosten - 01 feb 19 kl. 16:32

Nu fälls träden

Snart försvinner Järnvägsparken. I eftermiddags ekade ljudet av motorsågar i Varberg när träden i parken fälldes för att ge plats åt Varbergstunneln..

GöteborgsPosten - 14 jul 17 kl. 05:00

Omeds operation ställdes in – dagen efter dog han

Omed Hassan fick sin tredje hjärtattack i slutet av juni. Han lades in på Sahlgrenska och operationsdatumet fastställdes till den 8 juli. Han rakades och tvättades kvällen innan, men på dagen ställdes operationen in.

GlobeNewswire - 26 aug 20 kl. 18:00

Bergman & Beving AB: Årsstämma i Bergman & Beving AB (publ) den 26 augusti 2020

Pressmeddelande Årsstämma i Bergman & Beving AB (publ) den 26 augusti 2020 Vid dagens årsstämma respektive konstituerande styrelsesammanträde i Bergman & Beving AB beslutades bland annat följande: Fastställande av resultat- och balansräkning Årsstämman beslutade att fastställa balans- och resultaträkningen samt koncernresultat- och koncernbalansräkningen. Utdelning Årsstämman fastställde utdelningen till 1,50 SEK per aktie. Avstämningsdag för utdelning fastställdes till den 28 augusti 2020.

YLE - 25 okt 13 kl. 11:47

Issaras avstängning fastställdes ? se den galna videon

Det internationella badmintonförbundet BMF har förkastat Bodin Issaras vädjan om att få sin två år långa avstängning upphävd. Thailänningen Issara flippade under en dubbelmatch i juli i de öppna kanadensiska mästerskapen. Issara attackerade sin tidigare dubbelpartner Meneepong Jongijiti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.