Expressen > Sport

Thursday, 21 January, 14:37

Expressen - 13 jan 21 kl. 16:10

Kritiken: ”Är vi som har legat på dem om svar”Med en dag till premiären av handbolls-VM tvingades Tjeckien dra sig ur.Sverige, som skulle möta nationen på torsdag, fick läsa om beskedet i medierna.– Det är vi som har legat på IHF om svar, säger Hanna Fogelström, landslagsansvarig..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VM, Tjeckien, IHF, Hanna Fogelström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KritikenÄr vi som har , legatpå dem om , svar
SvD - 10 feb 14 kl. 15:38

Efter kritiken: Spendrups svar på tal

”Det går frustrerande långsamt”.

Expressen - 24 okt 14 kl. 10:34

Så tacklar du LCHF-kritiken: Ge svar på tal nästa gång

Blir du kritiserad så fort du berättar att du äter LCHF? Att välja bort socker, bröd och pasta kan väcka ­känslor hos många. Så här bemöter du de fem ­vanligaste påståenden - med fakta!.

GöteborgsPosten - 01 apr 20 kl. 12:58

Efter kritiken – spelbolagens svar: "Skumraskbolag kan ta över"

Ardalan Shekarabi kritiserar spelbolagen för satsning på amatörmatcher..

Skånskan - 03 maj 16 kl. 11:00

En kritik mot kritiken av kritiken

Krönika Akademiledamoten Anders Olsson gjorde den 26 april i DN ett debattinlägg angående litteraturkritiken. Lite skolmästaraktigt redogör han där för ordet kritik och dess klassiska förankring. Nu anser han att kritiken i bemärkelsen ”bedömandets konst” är hotad.

Nyan - 23 okt 18 kl. 13:27

Fortfarande inget svar på klagomålen

Air Leap har fortfarande inte svarat på klagomålen om säkerheten ombord. – Det är fel mot dem som skrivit till oss att de inte får svar, säger Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken.
Landskapsregeringen har fått in flera klagomål från allmänheten om säkerhetsgenomgången ombord på Stockholmsflyget, något som Nya Åland rapporterade om den 28 september och 3 oktober.

Skånskan - 09 mar 20 kl. 05:00

Ger svar på revisorernas sågning

ESLÖV Efter en granskning gav kommunens revisorer kritik mot hur kommunstyrelsen sköter delar av investeringsprocessen.
Nu har revisionen fått ett svar.Kritiken kom från de förtroendevalda revisorerna, som i slutet av december redovisade granskningen av kommunstyrelsens investeringsprocess.

PI - 13 mar 11 kl. 11:43

Svar från en politiker

INSÄNDARE Få har väl undgått Alliansens och Miljöpartiets horribla uppgörelse och de konsekvenser som lär uppstå efter den. Många har väl också tagit del i nyheten om de 300 somaliska barn som väntas komma till Katrineholm innan sommaren och de konsekvenser som uppstått tack vare detta. Ett reportage som visades i Sörmlandsnytt torsdagen den 10:e mars föranledde mig att skicka ett mejl till Katrineholms kommunordförande Göran Dahlström (S).

YLE - 28 okt 15 kl. 07:23

Idrottssekreterare Yngve Romberg svarar på kritiken mot Raseborgs stad

Det är föreningarnas förtjänst att vi har möjlighet att erbjuda idrottsverksanhet till kommuninvånarna. Det handlar om fotboll, handboll, friidrott, orientering med mera. Stadens resursena har tyvärr
minskat.

Resume - 02 okt 13 kl. 16:03

Efter SR-kritiken: Förlaget backar inte kring Hanne Kjöller


I ett brev på sin hemsida ger Brombergs Förlag sitt slutgiltiga svar på kritiken angående Hanne Kjöllers bok ?En halv sanning är också en lögn?. Det blir inga flera rättelser trots att både Janne Josefsson och flera SR-medarbetare anser sig ha hittat nya faktafel i boken.

Expressen - 12 nov 13 kl. 15:00

Elmsäter-Svärd svar: Jag delar kritiken

Miljöpartiets Mats Pertoft har krävt att Catharina Elmsäter-Svärd (M) ska leverera ett besked kring tågsäkerheten vid den olycksdrabbade platsen. Nu ger infrastrukturministern svar på tal. – Jag delar kritiken att det inte har varit ordning på underhållet, säger hon till TT..

Kristianstadsbladet - 27 feb 14 kl. 09:22

Emil Karlsson gav svar på tal

Foto: Tommy Svensson
Segern satt långt inne, men när den väl säkrades var det en brandgul högersexa (!) som stod i fokus. Emil Karlsson gav tvivlarna svar på tal med sina sju mål mot Rimbo.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.