YLE > Finland

Monday, 18 January, 01:03

YLE - 13 jan 21 kl. 16:09

Elbolagen har haft fullt upp med att reparera ellinjer – Nådendalsfarled avstängd efter att högspänningsledning fallit i havetPå onsdagseftermiddagen hade de flesta fått tillbaka elen..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elbolagenhar , haft, fulltupp med att , reparera, ellinjer, Nådendalsfarled avstängd efter att högspänningsledning fallit i havet
Länstidningen i Jämtland - 08 feb 18 kl. 06:00

Snökaoset störde så när skotercross-SM: "Alla har haft fullt upp med att skotta fram Söderhamn"

Arbetet med banan inför helgens skotercross-SM påbörjas på torsdagskvällen – och tur är väl det. Traktorerna har haft fullt upp med tanke på den senaste tiden snöfall. – Det har inte varit läge att låna några traktorer under veckan, säger tävlingsledare Anders Berggren..

Dalarnas tidningar - 08 feb 18 kl. 06:00

Snökaoset störde så när skotercross-SM: "Alla har haft fullt upp med att skotta fram Söderhamn"

Arbetet med banan inför helgens skotercross-SM påbörjas på torsdagskvällen – och tur är väl det. Traktorerna har haft fullt upp med tanke på den senaste tiden snöfall. – Det har inte varit läge att låna några traktorer under veckan, säger tävlingsledare Anders Berggren..

BT - 27 jun 19 kl. 11:39

Sommarpeppen har fått en flygande start:”Vi har haft fullt tryck...”

Ansiktsmålning, trolleri, bad, resor och mycket mer har lockat massor av Markungdomar till Sommarpeppen under sommarlovets två första veckor. – Vi har haft fullt tryck. Anmälan till Skara Sommarland var full efter två minuter, säger Tommy Söderhagen, samordnare, ungdomsverksamheten..

Jönköpingsnytt - 15 aug 20 kl. 13:08

Faith Kakembo - artisten som har haft fullt upp med pandemin

Efter vårens Melodifestival, så har Faith Kakembo haft fullt upp. Inte som artist, utan som....

YLE - 13 apr 20 kl. 05:51

Polisen har haft fullt upp med att skingra ungdomsskockar - föräldrar uppmanas ha koll på sina barn

Sydvästra Finlands polisinrättning uppger att polisen har varit fullt sysselsatt under påsken med att skingra stora ungdomssamlingar om kvällarna..

DN - 08 feb 18 kl. 08:54

Kalla efter dopningssnacket: ”Ledarna har haft fullt upp”

PYEONGCHANG. Charlotte Kalla fick frågan direkt. Hur har allt snack om höga blodvärden som Uppdrag Granskning uppger att ett par svenska åkare haft påverkat OS-uppladdningen?

YLE - 05 jun 16 kl. 14:03

Fullt upp med att piffa upp Hangöpensionaten för sommargästerna

Sommar i Hangö betyder att pensionatsäsongen sätter igång. För att kunna konkurrera med andra logialternativ gäller det att erbjuda precis rätt balans av modernt och traditionellt, säger Mira Haahti som driver pensionaten Tellina och Thalatta. Hon och hennes man Christian Haahti är de fjärde i generationsledet att ta över de gamla villorna.

Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 03:18

Fullt upp i stormigt Skåne

Räddningstjänsten i Skåne har haft fullt upp med stormrelaterade ärenden under natten mot tisdagen. - Jag räknar till upp emot 50 ärenden hittills, men det mesta är inte polissaker, säger vakthavande polisbefäl Anders Nilsson vid tretiden på natten.
Det mesta handlar, enligt Anders Nilsson, om utryckningar för att få bort mindre träd och bråte från vägarna.

Nya Wermlands Tidningen - 05 aug 14 kl. 06:00

Fullt upp för Kvinnojouren

Kvinnojouren Frida i Säffle-Åmål har dessvärre haft fullt upp även i sommar. De två lägenheterna är ständigt använda och man har tvingats neka behövande kvinnor plats i boendet..

Nerikes Allehanda - 28 sep 14 kl. 04:04

Fullt i polisens arrest

Polisen i länet har under natten haft fullt upp med att ta hand om överförfriskade människor. I Lindesberg och Karlskoga fylldes arresten helt. Här är natten nyhetssammanfattning..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fullt i värmländska arresterna – igen

Polisen har den senaste tiden haft fullt upp med omhändertaganden och gripanden på flera värmländska orter. Natten mellan lördag och söndag blev inget undantag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.