IDG > IT

Sunday, 24 January, 00:44

IDG - 13 jan 21 kl. 15:46

Nu kan man ta jobbet på distans – någon annanstans
Med ett nyinrett mobilt kontor vill företaget Acamp uppmuntra folk att utföra sitt distansarbete på nya platser..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Acamp

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan man ta jobbet, distansnågon , annanstans
YLE - 18 okt 15 kl. 06:01

Sjuknärvaro eller sjuk på distans - karensdag drabbar olika

Regeringen vill införa en karensdag helt utan lön vid sjukfrånvaro för alla anställda i Finland. Det gäller den första sjukdagen - under dagarna 2-8 ska den frånvarande få 80 procent av sin lön. Rätten att stanna hemma med sjukt barn med lön kommer den Centerledda regeringen inte att tumma på, vilket kan öka på antalet dagar som används för vård av sjukt barn.

YLE - 19 sep 13 kl. 11:46

Finländarna jobbar flitigt på distans

Finländarna latar sig inte utan arbetar flitigt på distans, visar en ny enkät som besvarats av över 2 400 arbetstagare. Tre av fyra tillfrågade uppger att de kan koncentrera sig bättre på jobbet på distans än på kontoret. De upplever själva att de får mera till stånd.

Cornucopia - 06 jun 19 kl. 11:38

Vad pratar ni om vid fikabordet på jobbet?

Vad pratar ni om vid fikabordet på jobbet, egentligen? Något måste väl ha hänt med fikakulturen på de tretton år sedan jag sist satte min fot på en vanlig arbetsplats?
Café Sirius på SF-bokhandeln i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 28 jun 14 kl. 10:00

Barn förväntas ta med sig jobbet hem

Foto: Annica Jönsson

Nyligen meddelade Hallstahammars kommun att den kan bli först i landet med att slopa läxor från nästa läsår. Jag blev själaglad, få saker stör mig så mycket som tanken på utbrända barn. Utbildningsminister Jan Björklund (FP) däremot, han blev inte lika peppad utan kontrade med att han i så fall ska försöka införa en lag som hindrar kommuner från att bestämma över skolornas pedagogik.

Uppsalanyheter.se - 04 maj 20 kl. 02:09

Coronaföraren: "känner mig mer skyddad i bilen än någon annanstans"

I mitten av mars fick taxiföraren Anette Svenson frågan om hon kunde tänka sig att köra en av företagets coronabilar. Det var aldrig någon tvekan och sedan en månad tillbaka kör hon bara coronakunder.I mitten av mars fick taxiföraren Anette Svenson frågan om hon kunde tänka sig att köra en av företagets coronabilar.

SVT Debatt - 26 mar 14 kl. 06:00

Åk inte in till jobbet idag

ARBETE I dag firar vi den årliga Jobba hemma-dagen. Jag tycker att fler borde jobba hemifrån, för minskad miljöpåverkan, ökad produktivitet och för att få ihop livspusslet.
I dag, den 26 mars, är det Jobba hemma-dagen, där arbetsplatser uppmanar sina medarbetare att inte komma till jobbet 2012 hölls den första Jobba hemma-dagen i Sverige, med 50 medverkande arbetsgivare.

Skånskan - 08 nov 17 kl. 12:56

Lämnar jobbet som sportchef

fotboll Han bidrog i allra högsta grad till att FC Rosengårds herrlag för ett år sedan lyckades ta sig till division 1.
Efter ett tufft år väljer nu Amir Poursamad att sluta som sportchef i klubben. ERWP.

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 11:35

Att leda på distans

Framtiden är osäker, och för många innebär det nu att livet, relationer och jobbet kommer att ta en digital form under en obestämd period. Framtidsbyrån Another Tomorrow, som är van att arbeta på distans, delar med sig av sina bästa tips på att underlätta det digitala arbetslivet..

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 11:35

Åtta tips till dig som leder på distans

Framtiden är osäker, och för många innebär det nu att livet, relationer och jobbet kommer att ta en digital form under en obestämd tid. Framtidsbyrån Another Tomorrow, som är van att arbeta på distans, delar med sig av sina bästa tips på att underlätta det digitala arbetslivet..

Kristianstadsbladet - 22 dec 13 kl. 11:50

Jobbet flyttar hem i jul


När de röda dagarna ligger som i år passar många på att hålla sig borta från kontoret. Enligt fackförbundet Unionen kommer trots det fyra av tio tjänstemän att vara tillgängliga för jobbet under jul och nyår. En annan undersökning, beställd av skrivarföretaget Canon, visar att sju av tio tjänstemän har möjlighet att jobba hemifrån eller på distans och hälften av dem kommer att göra det helt eller delvis i mellandagarna och veckan efter nyår.

NT - 22 dec 13 kl. 11:50

Jobbet flyttar hem i jul

När de röda dagarna ligger som i år passar många på att hålla sig borta från kontoret. Enligt fackförbundet Unionen kommer trots det fyra av tio tjänstemän att vara tillgängliga för jobbet under jul och nyår. En annan undersökning, beställd av skrivarföretaget Canon, visar att sju av tio tjänstemän har möjlighet att jobba hemifrån eller på distans och hälften av dem kommer att göra det helt eller delvis i mellandagarna och veckan efter nyår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.