Resume > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 09:24

Resume - 13 jan 21 kl. 15:38

Nio nystartade byråer om affärerna 2020: ”Extra svårt för en startup under coronatider”Resumé har pratat med nystartade byråer från tech till public affairs om största utmaningarna med att bygga bolag under coronaåret. ”Även om vi hade en plan för det värsta scenariot, så tär det lite på psyket”, säger pr-byrågrundaren André Frisk..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
André Frisk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nio, nystartade, byråerom , affärerna, 2020Extra , svårtför , en startup under coronatider
Resume - 02 sep 20 kl. 12:56

Experterna om nedåtgående trenden – här är affärerna byråerna måste bli bättre på

Alla pilar pekar nedåt när Resumé Insikt kartlägger byråernas ekonomi för 2019. Och då ska man komma ihåg att pandemin förra året ännu inte lamslagit ekonomin. Men det finns vägar framåt.

IDG - 30 maj 12 kl. 15:30

Låt rådgivare sätta fart på affärerna

Allt fler unga it-företag söker stöd och råd från erfarna företagare. IT Suppliers Swedens advisory board ger tillgång till kunskaper som de flesta nystartade företag bara kan drömma om..

Sydsvenskan - 04 jun 14 kl. 13:03

Lars Løkke Rasmussens nio liv

Alla trodde att Danmarks borgerliga oppositionsledare Lars Løkke Rasmussen var uträknad. Affärerna hade blivit för många, opinionssiffrorna är katastrofala.Partidistrikt och folketingsledamöter krävde hans avgång och kronprinsarna var utsedda.

DI - 13 nov 18 kl. 07:54

Topplista: Han leder Sveriges största affärsjuristbyrå

Roschier toppar Sverigelistan som den affärsjuridiska byrå som varit involverad i de största M&A-affärerna hittills i år. ”Vi har troligen en kortare klientlista, men genomsnittligt större uppdrag”, säger Fredrik Rydin, vd för Roschier..

Realtid - 10 jan 14 kl. 14:21

Tufft transaktionsår för många byråer

Gernandt & Danielsson enda byrån i toppen som ökade både antalet uppdrag och storleken på affärerna 2013..

DN - 11 jul 16 kl. 17:58

En kris i byråkratin


Bilden av vänskapskorruption och statliga chefer bryter mot regalerna riskerar att bli bestående. Riksdagen måste agera efter affärerna kring Riksrevisionen och försvara principen om en opartisk och professionell förvaltning..

DN - 11 jul 16 kl. 18:35

Kris i svensk byråkrati


12/7 2016. Bilden av vänskapskorruption och statliga chefer bryter mot regalerna riskerar att bli bestående. Riksdagen måste agera efter affärerna kring Riksrevisionen och försvara principen om en opartisk och professionell förvaltning..

IDG - 05 sep 20 kl. 07:01

Nio framtidsjobb – här är rollerna som krävs i ett framgångsrikt AI-team


Det blir allt tydligare att artificiell intelligens är det som gör skillnad i affärerna. Här presenterar vi de viktigaste yrkesrollerna och färdigheterna som snart, eller redan nu, behövs i ditt företags AI-team..

YLE - 29 apr 16 kl. 18:15

Finska advokater och affärsmän mellanhänder i skatteparadisekonomin

I Panamadokumenten finns drygt ett dussin finska advokater eller affärsmän som har grundat och förvaltat ett otal skatteparadisbolag via Mossack Fonseca. Det här har pågått sedan 1990-talet och fortsatt fram till idag. Advokaterna spelar en central roll i skatteparadisekonomin.

SR - 22 apr 15 kl. 06:20

Fler vill bli affärsänglar

Allt fler vill bli affärsänglar, alltså privatpersoner som går in med riskkapital i nystartade företag. Det visar Ekots rundringning till några av de största aktörerna inom innovation och entreprenörskap..

Skånskan - 20 jun 16 kl. 20:08

Modell för affärer tas fram

Kävlinge Baguetter på stranden, IT-support för datorer och mobiltelefoner, hundrastning och mycket mer. Årets sommarlovsentreprenörer i Kävlinge slår rekord. I år är det 21 ungdomar som får prova på sin entreprenörsanda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.