PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 00:55

PrivataAffärer - 13 jan 21 kl. 15:37

Öresund går in i NordnetÖresund investerade i Nordnet i samband med börsnoteringen i slutet av 2020, skriver Öresund vd Nicklas Paulson i ett mejl till Direkt. ”Vi ser en stark tillväxt framöver i den nordiska marknaden samtidigt som kostnadsökningarna förväntas vara begränsade. Detta har en mycket positiv effekt på lönsamheten. Dessa karakteristika förtjänar en god värdering”, skriver han. Öresunds post motsvarar 0,7 procent av aktiekapitalet i Nordnet, enligt ägardatatjänsten Holdings.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Nordnet, Öresund, Nicklas Paulson, Direkt, Holdings, Öresunds, Dagens, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öresund, gårin i , Nordnet
PrivataAffärer - 23 apr 20 kl. 04:00

Investmentbolagen som klarat krisen

Det är Alexander Gustafsson, investeringscoach på Nordnet som jämfört börsens investmentbolag och presenterat resultatet på Nordnetbloggen. Han har också jämfört privatinvesterarnas handel av investmentbolag utifrån måttstocken ”privatsparare hos Nordnet”. Han konstaterar att antalet sparare som köpt Investor i turbulensen ökat med nästan 16 procent under första kvartalet.

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Lena: Hej Marcus! Kan du nämna fem investmentbolag att ha i en aktieportfölj? Vad tror du om Swedish Match och Nibe framöver, värda att ha i portföljen?

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 11:13

Hernhag: En aktie med misstänkt lockande värdering

Marcus tipsar om hur du lyckas med aktier: Att tjäna pengar på aktier behöver inte vara särskilt svårt. Du behöver varken vara aktienörd eller fullfjädrad räknenisse. Det gäller bara att hitta den väg som passar just dig, konstaterade Marcus Hernhag när hans debutbok kom ut för några år sedan.

PrivataAffärer - 27 nov 18 kl. 06:43

Q-linea årets intressantaste lottsedel

Noteringen i korthet: Börslista: Nasdaq Stockholm
Teckningsintervall: 60-70 kr
Teckningsperiod: 26/11 - 5/12
Teckna hos: Carnegie, Avanza eller Nordnet
Råd: Riktiga chanstagare tecknar - övriga avstår Q-linea ska enligt planerna debutera på Nasdaq Stockholm den 7 december. I samband med det genomför bolaget en nyemission på 550 miljoner kr. Teckningskursen är 60-70 kr, vilket innebär att h

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.