Expressen > Nyheter

Friday, 22 January, 16:01

Expressen - 13 jan 21 kl. 15:41

”Oppositionen fungerar ungefär som en ledarsida”Verkställande utskottet är tillbaka med ett nytt avsnitt – Expressens politikpodd avhandlar denna vecka bland annat onsdagens partiledardebatt i riksdagen. Och oppositionens problem när det gäller att kritisera regeringen.– Man blir inte riktigt klok på vad de tycker att regeringen borde ha gjort istället, säger Viktor Barth-Kron..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Viktor Barth-Kron

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionen, fungerar, ungefärsom en , ledarsida
Alliansfritt Sverige - 10 mar 14 kl. 14:25

Göteborgspostens ledarsida älskar Jan Björklund så mycket att de missar verkligheten

En ledarsida som verkligen följer med i sin samtid är Göteborgspostens liberala ledarsida. Eller inte. För när allt fler börjar prata allt högre om att Folkpartiet borde överväga att ditcha alliansen för att börja hänga med Socialdemokraterna, står GP:s ledarsida troget kvar vid nuvarande Jan Björklunds uttalande om att Folkpartiet minsann alltid och för alltid kommer vara en del av stödpartierna till Moderaterna.

Cornucopia - 14 mar 15 kl. 11:39

Sammanfattning första veckan GP:s nya ledarsida

Det har gått en vecka för Stampen/GP:s nya ledarsida under Alice "Husblatten"1. Teodorescu, tillsammans med Csaba Bene "Praktikanten"2. Perlenberg.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 14 kl. 18:16

Ytterligare en borgerlig ledarsida sågar Annie Lööf

Annie Lööf leder som bekant ett krisparti som kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan eller riksdagsspärren om man så vill. I förra vecka sågades hon dessutom av inte mindre än tre borgerliga ledarsidor. Detta på grund av hennes raseri mot att oppositionen röstade emot ytterligare sänkt arbetsgivaravgift för unga.

Alliansfritt Sverige - 03 jul 14 kl. 18:23

Borgerlig ledarsida toksågar regeringens järnvägssatsning

Igår presenterade alliansen en stor satsning. De kallade den "Sverigebygget" och nu skulle det minsann storsatsas på järnvägen. Folkpartiledaren Jan Björklund kallade dessutom satsningen som den största gröna investeringen någonsin.

Alliansfritt Sverige - 23 nov 13 kl. 08:02

Svenska Dagblandets ledarsida köper inte det här med socioekonomiska faktorer

I går försökte en professor i spanska vid namn Inger Enkvist på Svenska Dagbladets ledarsida, på sig det där med att tolka statistik och på så sätt avfärda socioekonomiska faktorer inom skolans värld. Hennes slutsats är att det snarare rör sig om ansträngning och det är viktigare än socioekonomisk status. Hennes argument bygger i princip på att det finns länder fattigare än Sverige och att de minsann har goda studieresultat där.

Alliansfritt Sverige - 17 dec 13 kl. 20:34

Borgerlig ledarsida raljerar över afrofobiutredning

Regeringen har genom integrationsminister Erik Ulenhag valt att starta ett mångkulturelt centrum (MKC) för att utreda afrofobin i Sverige. Tanken är, kort och gott, att bekämpa det hat och rasism afrosvenskar utsätts för. Det borde kanske inte vara speciellt kontroversiellt, kan tyckas.

Expressen - 26 jun 16 kl. 22:23

Aftonbladets ledarsida är en farlig domstol

I Aftonbladets ledarsidas domstol krävs ingen bevisning för att fälla människor för allvarliga brott. Opinionsbildningen efter våldtäktsdomen är ungefär lika stringent som den som bedrivs på hatsajter..

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 07:00

Önskas: Offensiv mediepolitik

Foto: Lasse Ottosson
För riksdagsledamot Christer Nylander (FP) är mediepolitik i grunden en fråga om demokrati. Kulturredaktör Sune Johannesson tog en fika med Nylander i hans hemmastad Kristianstad. Fråga: vad kan politiken göra för journalistiken?

BT - 15 jul 14 kl. 11:53

Nu hoppas vi på studiero

Slutreplik. Svar till "En före detta förtvivlad mamma," BT 24/6. Jag har full respekt för signaturen ”En före detta förtvivlad mamma," och hennes upplevelse av förhållandena på Svedjeskolan under hennes dotters tid där.

Alliansfritt Sverige - 11 apr 14 kl. 10:52

Tre bogerliga ledarsidor sågar Lööfs rasande utspel

Annie Lööf är  enligt henne själv "rasande" arg för att Sverigedemokraterna bara röstar med alliansen 9/10 gånger istället för 10/10 gånger. Ilskan kommer fter en omröstning i riksdagens socialförsäkringsutskott där en majoritet i röstade mot att ytterligare sänka arbetsgivaravgifterna för unga. Hon sa att blir  "provocerad" av att en majoritet i riksdagen ville göra det dyrare att anställa ungdomar.

SvD - 05 jul 16 kl. 22:25

Sveriges statsminister: Jag tror på Sverige

Äntligen, vågar man kanske säga efter tre av åtta avverkade partiledartal under årets Almedalsvecka. Efter en oändlig räcka daltal under vad som upplevdes som en tidsålder på temat ”Så Mötte Jag Verkligheten”, där Annie mötte småföretagaren Nesrin, Stefan mötte verkstadsarbetaren Conny, Jonas mötte undersköterskan Camilla, Göran H mötte Anna-Britta, pensionär, och så vidare enligt förutsägbar modell, tycks det nu ha upphört. (För tydlighetens skull: det är toppen, eller till och med helt nödvändigt att politiker ständigt möter andra verkligheter än sina egna, men det blir ibland så uppenbart koketterande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.