UNT > Nyheter

Monday, 18 January, 23:57

UNT - 13 jan 21 kl. 15:15

Hårda EU-krav för RefinitivköpLondonbörsens ägare LSE får grönt ljus för köpet av finanstjänstbolaget Refinitiv för cirka 27 miljarder dollar (motsvarande 225 miljarder kronor)..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
EU, Refinitivköp, LSE, Refinitiv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårda, EU-kravför , Refinitivköp
Nya Wermlands Tidningen - 05 jan 13 kl. 07:30

Fiskarhedens ledning rasar över hårda miljökrav

Ledningen på Fiskarhedens sågverk rasar över de höga miljökrav som ställs för att företaget ska få öka produktionen. Magnus Proos, vice vd, menar att företagets överlevnad kan vara hotad på sikt..

YLE - 08 jun 18 kl. 04:42

Skrotningspremien delar åsikter - är jämlikhet viktigare än hårda miljökrav?

Ska så många som möjligt ha "rätt" att få skrotningspremie, eller borde man ställa hårdare miljökrav på de nya bilarna?.

Newsmill - 24 sep 12 kl. 11:08

Hårda miljökrav från försvaret kan gynna exporten

http://www.newsmill.se/trackback/46948Generalsekreterare Säkerhets- och försvarsföretagen: Blyfri ammunition kan bli en svensk paradgren.

SR - 02 aug 14 kl. 15:00

Hårda miljökrav på tysk skiffergas

Den tyska miljömyndigheten föreslår en hård reglering av så kallad frackning, en omstridd metod för att utvinna bland annat skiffergas ur marken. Frackning är i dag inte förbjudet i Tyskland, men ansökningar prövas inte utan läggs på is..

DI - 08 mar 15 kl. 07:47

Prästmiljardären Åke Bonniers stenhårda tv-krav

Åke Bonnier är näst största ägare i Bonnier AB efter sin syssling Jeanette Bonnier. Hans innehav brukar uppskattas vara värt drygt 2 miljarder kronor. Hans delaktighet är dock mer på det etiska planet..

DI - 05 feb 16 kl. 09:07

Hårda interna krav på Magdalena Andersson

Det interna trycket ökar på finansminister Magdalena Andersson att höja skatten och låna till investeringar, skriver Aftonbaldet. Den ekonomiska politiken är en bromskloss för välfärdsbygget, enligt SSU:s ordförande Philip Botström..

GöteborgsPosten - 16 okt 17 kl. 00:03

Föräldrar upprörda över krav på intyg

Många skolor kräver intyg för specialkost i skolan. Det är något som upprör föräldrar runtom i landet. Men enligt skolpersonal är det alldeles för många elever som begär specialkost på grund av olika diettrender..

Skånskan - 19 apr 17 kl. 08:00

Ystads grönaste satsning någonsin Miljö: Hårda krav för att bygga i den nya gröna stadsdelen

ystad När Ystad anlägger nya stadsdelar satsar den på grön livsstil, och tuffare villkor för byggherrar. ERWP.fif(0)Det byggs mycket i Ystad nu.

Barometern - 22 feb 14 kl. 08:50

Ställ krav på maten

Mat. Nya EU-regler gör det enklare för kommuner att ställa specifika krav när de upphandlar exempelvis mat. En ­öppning som gör det möjligt att göra stora upphandlingar av närodlad och miljövänligt producerade varor.

Dagens PS - 08 apr 19 kl. 15:13

Renässansen ställer nya krav på kundupplevelsen

På medeltiden spred sig kunskap och lärdom från mun till mun och kunskap var lika med makt. När Johann Gutenberg under 1400-talet revolutionerade världen med boktryckarkonsten kunde man helt plötsligt trycka kunskapen i böcker och sprida den till gemeneman. Den revolutionerande tekniken och skiftet kan liknas med den tid vi befinner oss i dag, den industriella renässansen.

Trelleborgs Allehanda - 16 mar 13 kl. 06:15

Trafikverket vägrar åtgärda buller

Foto: Tomas Nyberg
Många Skegriebor kan tvingas leva med bullret från väg mot Västra Värlinge i flera år framöver. Kommunen kräver att Trafikverket ska sätta in åtgärder för att minska oväsendet. Trafikverket vägrar och har överklagat kommunens beslut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.