NT > Nyheter

Monday, 25 January, 22:17

NT - 13 jan 21 kl. 15:11

Regeringen garanterar Modernas vaccinRegeringen upprepar att den garanterar ersättning till personer som eventuellt drabbas av biverkningar av Modernas vaccin, trots att bolaget inte täcks av den svenska patientförsäkringen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Modernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, garanterar, Modernas, vaccin
DI - 26 aug 20 kl. 16:45

Modernas vaccin effektivt även för äldre: ”Exceptionellt”

Amerikanska läkemedelsbolaget Modernas coronavaccinkandidat mRNA-1273 är lika effektiv i äldre åldersgrupper som i yngre.  ”Det är….

YLE - 12 feb 20 kl. 13:59

Stor enighet då riksdagen diskuterade vårdardimensioneringen - mest frågor om hur regeringen garanterar att reformen genomförs

Regeringen fick mycket beröm då riksdagen diskuterade lagförslaget om vårdardimensioneringen inom äldrevården. Enligt det lagförslag som regeringen Marin gett till riksdagen ska det finnas minst sju vårdare på tio äldre..

Dalarnas tidningar - 6 timmar sedan

Modernas stoppade vaccin bedöms verksamt - inga extra doser till vårdpersonal

Den felaktiga hanteringen av Modernas vaccin innebär inte att det tappat verkan, bedömer....

Regeringen - 28 nov 16 kl. 11:26

Uppdrag till Folkhälsomyndigheten att säkerställa tillgång till vaccin

Regeringen ger Folkhälsomyndigheten i uppdrag att säkerställa tillgången till vaccin för att hantera en möjlig spridning av variolavirus (smittkoppsvirus)..

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 13 mar 18 kl. 16:11

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2017

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2017. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Tjuv bröt upp fönstret - när familjen såg på tv i huset

Under tiden familjen tittade på tv i källaren bröt inbrottstjuvar upp ett fönster på våningen ovanför..

NT - 15 minuter sedan

Zabels glädje: "Vi kunde bygga vidare på det här"

När gjorde Vita Hästen tre mål i powerplay senast? "Coachen har väl gjort fel", skämtade Tony Zabel efter hemmasegern mot Tingsryd..

NT - 30 minuter sedan

Minkuppfödare får 19 miljarder danska kronor

En exportindustri som omsätter 4,9 miljarder danska kronor per år gick i graven när Danmarks regering förbjöd minkavel och minkbeståndet avlivades..

NT - 30 minuter sedan

Björklöven vann i "reservhallen"

Snökaoset stoppar Björklöven från spel hemma i A3 Arena och man fick därför ta emot Södertälje i Vännäs ishall. Då tog Björklöven en blytung 4–3-seger och tog klivet förbi SSK i den hockeyallsvenska tabellen..

NT - 30 minuter sedan

Guldbaggen hedrade sina döda

Max von Sydow, Mona Malm och Sven Wollter hedrades under det traditionella In Memoriam-inslaget på Guldbaggegalan. Även nyligen bortgångna Gunnel Lindblom uppmärksammades i sändningen..

NT - 1 timme sedan

Sökes: Ägare till femsiffrigt belopp kontanter

Polisen i Sölvesborg och Karlshamn söker efter ägaren till ett femsiffrigt belopp i kontanter..

NT - 1 timme sedan

Cruseman: "Tog tag i taktpinnen rätt av"

En efterlängtad trea – och äntligen revansch på Tingsryd. "Vi tog tag i taktpinnen", sa Filip Cruseman efter 5–3..

NT - 45 minuter sedan

Stöldligor coronaanpassar sin verksamhet

Stängda gränser under pandemin kan ha försvårat för stöldligor. Under inledningen av 2020 minskade stölderna av maskiner inom bygg-och jordbruksbranschen, för att sedan öka igen i slutet på året..

NT - 45 minuter sedan

Isländsk man har fått två nya armar

En isländsk man som blev av med sina armar i en olycka för 22 år sedan har fått två nya. Operationen är den första som genomförts där två armar och ett axelparti har transplanterats på en person..

NT - 1 timme sedan

Tusentals skyddsombud har försvunnit inom LO

LO har förlorat över 12 000 skyddsombud under de senaste åtta åren, skriver tidningen Arbetet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.