Computer Sweden > IT

Saturday, 16 January, 10:21

Computer Sweden - I förrgår: 14:56

Snart kör Microsoft alla sina egna tjänster i Azure
I tio år har Microsoft talat om att flytta över alla sina egna tjänster så att de körs i Azure-molnet. Nu verkar det slutligen vara på väg att ske..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Microsoft, Azure

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart kör, Microsoftalla sina , egna, tjänsteri , Azure
SR - 30 sep 19 kl. 11:04

Staten ska ha egna molntjänster

Regeringen vill att staten ska börja erbjuda egna molntjänster åt myndigheter som hanterar känsliga eller säkerhetsklassade uppgifter..

E24 - 20 jan 16 kl. 07:06

Microsoft donerar molntjänster för 8,6 miljarder

Icke vinstdrivande organisationer ska få molntjänster till ett värde av motsvarande 8,6 miljarder kronor helt gratis av Microsoft..

IDG - 24 mar 14 kl. 12:57

Ciscos jättesatsning: Egna molntjänster


Cisco planerar att investera en miljard dollar, motsvarande 6,4 miljarder kronor i nya molntjänster..

YLE - 19 nov 14 kl. 16:12

"Snart köper de rika egna polistjänster"

Över tusen poliser från hela landet har i dag demonstrerat i Helsingfors mot krympande personalresurser. Organisationsreformerna har varit så många att vi inte längre kommer ihåg vilken enhet vi jobbar för, klagar en av de demonstrerande poliserna. Det var ett långt tåg av blåa mössor och västar som drog från Musikhuset till Senatstorget.

SR - 30 sep 19 kl. 11:02

Ygeman: Staten ska ha egna molntjänster

Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) meddelar att regeringen vill utreda möjligheterna för statliga molntjänster..

Dagensanalys.se - 08 maj 18 kl. 22:31

Microsoft Dynamics 365 och Implema fångar Nexus Group

För att effektivisera, konsolidera och automatisera sina affärsprocesser väljer Nexus Group att tillsammans med Implema använda Microsoft Dynamics 365. Anders Berg, CFO på Nexus Group berättar: – Vi är ett snabbväxande företag. För att kunna expandera med lönsamhet behöver vi ett harmoniserat och skalbart affärssystem som stöttar digitalisering, automatisering och datadrivna beslut.

Dagensanalys.se - 29 nov 17 kl. 11:01

Microsoft hoppar in i datapoolen med SAP

Microsoft och SAP ska tillsammans utöka sina molntjänster för att ta sig an konkurrenter som Amazon, Adobe, Google och fler. Fast för Microsoft handlar det mer om att få ut Office 365 till fler användare. Microsoft kommer att använda SAP HANA för sina finansiella planeringsfunktioner och SAP kommer att använda Microsoft Azures molntjänster.

DI - 12 mar 15 kl. 09:57

Cisco och Microsoft förlänger samarbetet

Cisco har förlängt sitt nuvarande samarbete med Microsoft kring molntjänster. Det framgår av ett pressmeddelande..

Skånskan - 02 dec 16 kl. 16:16

Från gobelänger och mönster till fritt måleri

STAFFANSTORP Konstnären Lotta Hagerman är representerad på både Nationalmuseum och Röhsska Muséet och känd som en i 10-gruppen.
Nu ställer hon ut sitt måleri i Staffanstorps konsthall med vernissage på söndag. ERWP.

YLE - 10 dec 12 kl. 07:56

HS: Psykologtjänster också för andra stadiet

Gymnasie- och yrkesskolestuderande kan få egna psykologtjänster, skriver Helsingin Sanomat. Enligt den nya lagen skulle studerandena i brådskande ärenden få träffa en psykolog eller kurator redan samma dag eller senast nästa dag. Tack vare barnskyddet har grundskoleelever redan tillgång till skolpsykolog och kurator, men också där borde det gå snabbare att få träffa psykologen.

Computer Sweden - 15 sep 15 kl. 14:18

Nu ska Ericsson in på molnmarknaden. Första kunden: den egna it-avdelningen.


Ericssons väg in i molnet går via teleoperatörerna. Det handlar om att erbjuda teknik så att de kan bygga sina egna molntjänster för att kunna konkurrera med Google och Amazon. Första steget är att Ericsson börjar använda sin egen teknik internt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.