Sydsvenskan > Opinion

Friday, 15 January, 21:16

Sydsvenskan - I förrgår: 15:00

Ska man som förälder motarbeta eller bejaka prinsessfasen?Prinsessfasen är en svår nöt att knäcka för föräldrar..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska man som förälder, motarbetaeller , bejaka, prinsessfasen
Sydsvenskan - 13 okt 14 kl. 05:30

Bejaka rädslan – läs skräckböcker med barnen

Idag är det den trettonde, och tretton betyder ju otur i vår del av världen. Men om man inte tror på det, om man inte har triskaidekafobi så kan man ju krypa upp i soffan istället och läsa seriealbumet "Skräcken i Dunwich" (LL-förlaget 2014). Dagen till ära, menar jag.

Vestmanlands Läns Tidning - 4 timmar sedan

Flera stölder på galleria i city – kvinna gripen

Vid 14.40-tiden på fredagen greps en kvinna efter flera stölder i en galleria i centrala Västerås..

Dagen - 13 okt 11 kl. 03:00

Baptistisk frihetssträvan borde var att bejaka olika dopsyn

På min mästares befallning och på deras egen bekännelse om tro hade jag i somras förmånen att få döpa tre unga vänner till Kristus - och till medlemskap i vår ekumeniska församling (Pingst, EFK, SMK). För mig som växt upp i pingstmiljö och sedan mitt eget dop varit en del av Pingströrelsen var det självklart en stor glädje. Allt är så enkelt när man kommer från en baptistisk tradition och dopkandidaterna inte är barndöpta.

Dagen - 04 jan 11 kl. 03:00

Utmaning: Att vårda nationell identitet och samtidigt bejaka förändring

Efter försöket till terrordåd i Stockholm före jul, och med vetskapen om att gärningsmannen såg sig själv som jihadkrigare, är det nu många svenska muslimer som känner oro inför hur de hädanefter ska bli bemötta. De är rädda för att bli associerade med den här typen av radikal islamism, rädda för att inte kunna bemöta kritiken, då den säkert mestadels kommer att bestå i misstänksamma blickar. Denna situation ställer stora krav på oss andra, vi infödda svenskar, som måste kunna hålla flera bollar i luften: å ena sidan en befogad oro inför att sådana här händelser ska bli vanligare och å andra sidan måste vi påminna oss att jihadisterna inte representerar alla muslimer, utan bara ett fåtal.

Nyteknik - 23 feb 11 kl. 13:54

Kall fusion: ?Det här måste man bejaka?

?En nyhet som kanske skulle kunna lösa energiproblematiken för mänskligheten måste man ju bejaka, i alla fall tills det kan förkastas.? Det sa professor Sven Kullander i en diskussion kring den italienska energikatalysatorn..

Newsmill - 19 jan 12 kl. 12:25

Försvarsindustrin borde bejaka sin säkerhetspolitiska roll

http://www.newsmill.se/trackback/42465Den nya typen av krigsföring som nu växer fram är en direkt följd av de senaste tio årens informations- och vapentekniska revolution.

Newsmill - 26 jul 12 kl. 19:06

Bör kyrkan verkligen bejaka Prides värderingar?

http://www.newsmill.se/trackback/46054Kyrkodebattörer: Svenska kyrkan har ett mandat: att i Jesu efterföljd hela människors sår.

DN - 14 jun 13 kl. 00:05

?Låt oss bejaka maktens övervakning av våra liv?

Snowdens avslöjande. Efter övervakningsskandalen i USA står det helt klart: all information om oss kan missbrukas. Hur ska vi förhålla oss till detta?

YLE - 25 jun 13 kl. 15:15

"Vi vill bejaka vår ryska historia"

Det blir mycket ryskt på åländska Post- och tullhuset i sommar. Husets ryska historia ska lyftas fram för besökarna. Det magnifika Post- och tullhuset byggdes under tsartiden för att markera platsen där det väldiga tsarriket började.

NT - 08 mar 14 kl. 11:00

"Jag tycker att man ska bejaka sin kvinnlighet"

Kari Folden-Eliasson, 60 år, projektinköpare på Siemens, Norrköping– Jag tycker att man ska våga vara kvinna och bejaka sin kvinnlighet..

Dagen - 03 jun 19 kl. 17:14

Björn Cedersjö: Dags att bejaka samkönade par

Istället för att ifrågasätta bör kyrkorna bejaka samkönade relationer som syftar till kärlek, överlåtelse och trohet, skriver Björn Cedersjö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.