Corren > Nyheter

Wednesday, 27 January, 23:47

Corren - 13 jan 21 kl. 15:00

Maktskiftet får stöd – men kan komma att överklagasModeraterna, Liberalerna och Centerpartiets väg till makten i Kinda ser ut vara utstakad. Trion får stöd, men samtidigt kan den politiska kuppen komma att överklagas..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Centerpartiets, Kinda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maktskiftetfår , stödmen kan , kommaatt , överklagas
Sydsvenskan - 18 sep 11 kl. 06:30

"Det är en osannolik förändring"

"Klyftorna mellan kommuner kommer att öka. Glesbygden har inte råd" För fem år sedan inleddes ett nytt kapitel i berättelsen om Sverige. Landet Annorlunda blev lite mer som alla andra när Socialdemokraterna tappade greppet om makten.

Nya Wermlands Tidningen - 29 sep 16 kl. 17:39

Fullmäktiges ordförande sitter kvar

Att Anders Broman (HS) sitter kvar som fullmäktiges ordförande efter maktskiftet i Sunne kommer att överklagas – till högsta instans.– Vi tycker att lagen borde ändras, säger kommunalrådet Gunilla Ingemyr (C)..

Skånskan - 25 feb 16 kl. 22:15

Löneskillnader ska utredas ytterligare

Lund Det ska göras en fördjupad analys av löneskillnaderna mellan män och kvinnor bland de kommunanställda och förslag på en handlingsplan ska tas fram.Det blev efter en lång och snårig debatt vid torsdagens kommunfullmäktigesammanträde bred enighet om att ge kommunstyrelsen det här uppdraget.
Fullmäktige lade också fast den nya organisationen för fritidshemmen, och här gjordes en komplettering för att komma undan det vite som Skolinspektionen hotar med.

Skånskan - 04 dec 18 kl. 15:00

Unisont okej till friskvård

Svalöv Friskvårdsbidraget för anställda inom Svalövs kommun höjs från 600 kronor till 2 000 kronor.
Fullmäktige klubbade beslutet och enigheten var total:– Mycket positivt. Ett bra verktyg att jobba med och nu måste vi titta vidare på fler åtgärder som höjer våra anställdas arbetsglädje och hälsa, säger oppositionsrådet Teddy Nilsson (SD).

Skånskan - 14 jun 19 kl. 05:00

Vill inte jobba under SD-styre

Svalöv Ett välbekant ansikte var på väg att ta över som tf ekonomichef i Svalöv.
Kenneth Jönsson – född och uppväxt i samhället – fastnade kommunen för efter en hel rad intervjuer.Nu blir det inget av med den saken.

VA - 28 jan 11 kl. 07:00

Här är faktorerna som lockar fram köplusten

28 januari Det råder en febril aktivitet på bankernas corp-avdelningar, både i Sverige och runt om i världen. Det syntes inte minst under fjolårets sista veckor när vi fick se såväl Assa Abloys bud på Cardo, ett nytt försök att köpa ut Q-Med från börsen och en rad affärer i riskkapitalsektorn. En normal säsongseffekt kan hända, men den märks tydligare än vanligt efter ett fjolår som blev en besvikelse för de som räknat med stora transaktionsvolymer.

Sydsvenskan - 10 apr 11 kl. 00:05

Att göra en ollénare

Vill alliansen bryta de rödgrönas grepp om makten i Malmö är nyckeln ett trovärdigt svar på hur en delad stad blir hel.
Valet 1985 innebar ett historiskt maktskifte i Malmö. För första gången sedan rösträttens införande fick Socialdemokraterna se sig besegrade.

Sydsvenskan - 14 nov 11 kl. 00:03

EU som ett monster

Om euron vore en bil hade den vid det här laget belagts med körförbud; vore den en ny medicin hade den dragits tillbaka och tillverkaren hade kunnat se fram mot långa rättsprocesser för att ha salufört fördärvliga varor.
Vi var många som inte lyssnade till de Kassandraröster som varnade oss för detta storslagna monetära projekt. Det lovade att stärka demokratin, föra Europas folk närmare varandra och underlätta livet så där i största allmänhet.

Dagen - 14 mar 12 kl. 03:00

Deras uppdrag: Att bygga förtroende

Mazar-i Sharif. De värsta oroligheterna efter den amerikanska militärens Koranbränning har hunnit lägga sig. Men för de svenska styrkorna i Mazar-i Sharif har arbetet med att reparera det skadade förtroendet bara börjat.

BT - 02 okt 12 kl. 14:51

Framsteg med fredlig maktöverlämning

Georgiens sittande president Micheil Saakasjvili erkänner sig besegrad, skriver BBC och hänvisar till regeringskällor. Källorna uppger att det oppositionella partiet Georgiska drömmen vann måndagens val.
Saakasjvili meddelar att han kommer att lämna över makten till Bidzina Ivanisjvilis allians Georgiska drömmen och att hans eget parti Enade nationella rörelsen kommer att inta en oppositionsposition, rapporterar Reuters.

HBL - 15 feb 13 kl. 12:07

Ekonomiska läget börjar se bättre ut

LOVISA. Början av fjolåret såg pessimistiskt ut, men nu går vi långsamt mot ekonomiskt bättre tider.? Vi har ännu svårigheter framför oss men vi är på väg mot det bättre, säger Aktias placeringschef Maria Lundberg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.