ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 January, 06:00

ÖstersundsPosten - 13 jan 21 kl. 14:48

Försäkringsbolagens uppmaning efter det stora snöovädret – skotta taket: ”Försäkringen är ganska tuff”Efter det senaste dygnets stora snöfall uppmanar försäkringsbranschen fastighetsägare att se över....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäkringsbolagens, uppmaningefter det stora , snöovädret, skotta, taket, Försäkringen, är ganska tuff
Trelleborgs Allehanda - 10 feb 14 kl. 11:00

Skotta och sopa vid övergångsställena

Mats Lawesson säger i TA (den 31 januari): ”Ibland funderar jag vad det egentligen finns att klaga på”. Han har nog aldrig behövt ta sig fram med cykel eller rollator/rullstol på Granlunda-området och särskilt inte på GC-banan på Liljeborgsgatan, norr om Hedvägen, upp mot Frans Malmrosgatan.
Om han hade gjort det, så hade han sett att det är en omöjlighet att passera via övergångsställena till GC-banan efter plogbilarnas framfart.

Expressen - 30 jul 18 kl. 18:01

MSB drar tillbaka uppmaning om totalt förbud för eldning

Vattenbombning, markbekämpning, brandgator och en hjälpande hand från vädret har gett resultat. Efter nästan två veckor har ett hundratal hushåll i trakten av Kårböle fått besked om att de får komma hem. Samtidigt drar MSB tillbaka sin uppmaning om totalt eldningsförbud..

BT - 16 feb 20 kl. 16:03

JUST NU: Räddningstjänstens uppmaning efter alla vattenskador

Det rejäla regnovädret har orsakat stora problem i Sjuhärad. Räddningstjänsten har ryckt ut på massvis av vattenskador, både utomhus och inomhus – och har nu en uppmaning till privatpersoner. .

SVT - 05 dec 13 kl. 10:16

Norge: Uppmaning att hålla sig inomhus

I södra Norge bedöms ovädret gränsa till "extremt", med vindbyar på uppemot 35 meter per sekund under eftermiddagen och kvällen, enligt den norska vädertjänsten yr.no..

Länstidningen i Jämtland - 23 nov 17 kl. 16:03

Polisens uppmaning inför ÖFK–Zorja: "Ta det lugnt i trafiken"

Polisen varnar för att vädret i kombination med den ökade trafikmängden till och från arenaområdet vid kvällens stormatch kan orsaka störningar och köbildning..

ÖstersundsPosten - 23 nov 17 kl. 16:03

Polisens uppmaning inför ÖFK–Zorja: "Ta det lugnt i trafiken"

Polisen varnar för att vädret i kombination med den ökade trafikmängden till och från arenaområdet vid kvällens stormatch kan orsaka störningar och köbildning..

GT - 25 maj 18 kl. 10:21

Räddningstjänstens viktiga uppmaning innan du grillar

Det varma vädret innebär inte bara ljusblåa dagar med sol och bad, utan även torr mark och hög brandrisk. Därför har räddningstjänsten nu gått ut med eldningsförbud. För de som tänker grilla till helgen gäller det att göra det på rätt sätt.

UNT - 30 jul 18 kl. 17:37

MSB drar tillbaka uppmaning om eldning

Vattenbombning, markbekämpning, brandgator och en hjälpande hand från vädret har gett resultat..

Expressen - 08 jan 19 kl. 06:29

Polisens uppmaning – efter stormkaoset

På tisdagen väntas stora mängder snö och snöfallet kommer att intensifieras under dagen. Totalt har SMHI utfärdat 21 varningar i landet, och värst drabbas Roslagen – igen.Nu varnar polisen för vad stormvädret kan leda till: ”förbered er på nya störningar”..

Expressen - 14 jan 20 kl. 16:33

En varm överraskning mötte många i ovädret

Under tisdagsmorgonen fick sig många västsvenskar en varm överraskning.På flera hållplatser låg nämligen handstickade plagg med en uppmaning att ta med sig det hem.Bakom initiativet står Svenska kyrkan.

BT - 12 maj 20 kl. 07:37

Ortopedens uppmaning: ”Ha kul men var försiktiga”

Det är inte läge att belasta vården med olyckor som kan undvikas. Därför uppmanar ortopederna på Säs allmänheten att vara extra försiktiga i vårvädret..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.