Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 21 January, 18:48

Cornucopia - 13 jan 21 kl. 14:22

När kriget kommer - rätt i längd, fel i sida"På grund av klimatförändringar blir det krig i Arktis och Sverige dras därmed in i kriget. Slut.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Arktis, Sverige, Försvarsmakten, Melker Becker, Pannrummet, Youtube, När, Förebudet, Youtubepublik, Försvarsmaktens, Combat Camera, Bottenviken, Sveriges Tom Clancy, Ryssland, USA, Norrland, Nato, Nordostpassage, Väst, Kina, Rysslands, Barents, Bastionförsvaret, Storbritannien, Kreml, Bogaland, Ukraina, Warthunder, Facebook, Vkontakte, Internettjänster, Kremls, Om Försvarsmakten, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När krigetkommer rätt i , längd, feli , sida
SVT - 09 aug 13 kl. 16:04

Läkare blir måltavlor i kriget

Den som vårdar någon på fel sida kan bli gripen eller dödad..

Kristianstadsbladet - 15 nov 12 kl. 06:10

De är större än kriget

Foto: Margarita Kabakova
Vitryska journalisten Svetlana Aleksijevitjs verk "Kriget har inget kvinnligt ansikte" är ett oratorium med en mängd kvinnliga röster från Andra världskriget som har förblivit tysta. Tills nu. Kulturskribent och förläggare Mikael Nydahl drabbas av ett storslaget verk.

Sydsvenskan - 04 jan 12 kl. 00:03

Det går att sakna kalla kriget

Lars Ohly har - även om han numera avfärdar det som en myt - sagt att han blev ledsen när Berlinmuren föll.
I en SVT-intervju 2004 förklarade han bakgrunden. Att han och övriga vänstern ?

SVT Debatt - 18 mar 14 kl. 14:53

Nolltolerans mot droger får fel effekt

NARKOTIKA Alltfler ungdomar kommer i kontakt med narkotika, men våra narkotikapolitiska åtgärder leder oss fel. Vi låter kriminella avgöra hur mycket cannabis som säljs, hur potent det ska vara och vem som får köpa. Erik Rantzow verkar inte förstå fördelarna med en legalisering, han försöker i sin debattartikel belysa farorna med ett cannabisbruk.

Sydsvenskan - 02 okt 11 kl. 01:30

"Det är mig de vill åt, de sköt fel gubbe"

Foto: Sydsvenskan
Tobias Barkman och Joakim Palmkvist har skrivit en bok om gängkrigen. Utdrag ur boken och flera artiklar.
Rosengård är inte ett ställe som kriminella lämnar så fort de gått från att vara ungdomskriminella till att bli etablerade i den undre världen och kanske fått ekonomiska förutsättningar att bosätta sig någon annanstans.

BT - 23 aug 13 kl. 09:27

Dagen då det kalla kriget navigerade fel

Närvaron av en strandad rysk Whisky-ubåt i Karlskrona skärgård hösten 1981 blev början till två decennier av bråk, budget och bomber. Det var stiltje den oktobermorgon då två fiskare upptäckte U-137. När de sedan slog larm var det ingen som tog uppgiften om en strandad ubåt på allvar.

HBL - 01 jul 14 kl. 07:04

"Kriget blev vår vardag"

Lagom till sin 90-årsdag gör Helge Gyllenberg något han aldrig gjort förut: berättar om sin tid vid fronten. Han tar avstånd från den bild av kriget som oftast ges i böcker, filmer och artiklar.– Det som går fel är att man beskriver kriget ur officerarnas eller historieskrivarnas synpunkt, säger Helge Gyllenberg.

Sydsvenskan - 01 mar 12 kl. 06:30

Kriget väcker fortfarande ilska Kolonial kvarleva blev en oljeskatt

Claudio José Barcos var 18 år när han skickades ut i Falklandskriget. 30 år senare är kriget fortfarande ett öppet sår i Argentina. Inför årsdagen har konflikten med Storbritannien trappats upp igen.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kvar i kalla kriget

En ”putinist” som bara företräder sig själv. En person som inte ens befinner sig i närheten av Putins inre krets. Så har den ryske statsvetaren Sergej Markov, det ”personliga ­sändebud” som i en tidningsintervju nyligen å Rysslands vägnar varnade för ett tredje världskrig, beskrivits av diplomater.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ryssland i vild Facebookattack mot Sverige – beskylls för kriget i Ukraina

Inbördeskriget i östra Ukraina –  som hittills krävt runt 6 000 människors liv, och som kan ha drivit så många som en miljon människor på flykt – är till stor del Sveriges fel.  Det skriver ryska ambassaden i ett märkligt inlägg på ambassadens Facebook-sida. Bland annat står det att EU:s verktyg för att få Kiev att närma sig EU var statskupp och inbördeskrig:  "VHuvudverktyget visade sig vara en statskupp, ett våldsamt maktskifte, vilket drev in Ukraina i en avgrund av inbördeskriget.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ryssland i Facebookattack mot Sverige – beskylls för kriget i Ukraina

Inbördeskriget i östra Ukraina –  som hittills krävt runt 6 000 människors liv, och som kan ha drivit så många som en miljon människor på flykt – är till stor del Sveriges fel.  Det skriver ryska ambassaden i ett märkligt inlägg på ambassadens Facebook-sida. Bland annat står det att EU:s verktyg för att få Kiev att närma sig EU var statskupp och inbördeskrig:  "VHuvudverktyget visade sig vara en statskupp, ett våldsamt maktskifte, vilket drev in Ukraina i en avgrund av inbördeskriget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.