Expressen > Kultur

Sunday, 24 January, 16:36

Expressen - 13 jan 21 kl. 14:29

Polariseringen är inget att raljera omLove Bonnier skriver i debatten om polarisering i dagens politik..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bonnier

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polariseringenär , ingetatt , raljeraom
Dagen - 09 sep 11 kl. 03:00

David Lega: Inte TV4 Sportens uppgift att raljera

Trefaldige världsmästaren i simning, David Lega (KD), går i en artikel på SVT Debatt till angrepp mot TV4 Sporten för ett ironiserande inslag om idrott och religion. "TV4Sporten borde i stället se det som sin uppgift att främja ett samhällsklimat som präglas av en respektfull hållning gentemot de som inte tror på samma sätt som de själva gör", skriver Lega.

Söndagens "Kanon och kalkon" i TV4 Sporten innehöll bland annat ett inslag med kristna idrottare - och Carola - som tackade Gud för segrar.

Alliansfritt Sverige - 09 apr 14 kl. 11:40

Nu säger Reinfeldts egen budget sådant som han brukar raljera över – hur ska han hantera det här?

200 000 fler i arbete sedan 2006, skryter Moderaterna, arbetslinjen är bäst. Well, befolkningen i arbetsför ålder har ökat med 400 000 under samma tid, invänder andra. Det finns inget som säger att jobben blir fler när befolkningen ökar, arbetslinjen är bäst, svarar Moderaterna.

Expressen - 21 jun 16 kl. 07:43

"Polariseringen kring Zlatan är tröttsamt"

Hans nya bok har redan tryckts i en andra upplaga och han hyllas även för sin podd sitt tv-jobb i samband med fotbolls-EM. Journalisten Olof Lundh gör succé. Även om det kanske gör att Zlatan Ibrahimovic får lite ont i magen.

BT - 15 feb 13 kl. 00:15

Inget försvar för så usel debatt

Riksdagens samsyn om hur Sverige ska försvaras blir otydlig när alla vill ta billiga poäng Rumänskt hästkött i lasagnen och svenska servitörer rasistmobbas i Norge. Och varg mitt inne i Skene! En hotfull omvärld går till anfall mot svenska slott och kojor.

BT - 16 apr 13 kl. 07:57

Raljera gärna ? men först lite anständighet i debatten

Det står var och en fritt att raljera över finansminister Anders Borgs meteorologiska utvikningar kring konjunkturläget i vårbudgeten; så värst bra spåman har han ju inte varit det senaste året. Men trots detta kan varken hans kritiker eller anhängare visa upp några tydliga exempel på tankens förnyelse eller de originella förslagens företräde. Därför blev det som vanligt.

SVT Debatt - 10 maj 17 kl. 15:59

”Raljera inte över läsare som inte betalar”

”I dag är det bara några få som har tillgång till fakta och diskussionsunderlag. Då kan man inte raljera över de läsare som inte väljer att betala”, säger Emanuel Karlsten..

DN - 20 sep 17 kl. 09:43

Hultqvist slår tillbaka mot Lavrov: Verkligheten går inte att raljera bort

GOTLAND. Förvarsminister Peter Hultqvist (S) slår tillbaka mot ryske utrikesministern Sergej Lavrovs tal om att Sverige skulle lida av paranoia mot Ryssland. "Vi talar om verkligheten", säger Hultqvist och den "går inte att raljera bort"..

Expressen - 18 sep 19 kl. 07:04

Lööf om skattelättnaden: ”Det är lätt att raljera om”

Äldre, landsbygden och klimatet står i fokus i regeringens höstbudget. Bland annat får Centerpartiet igenom sitt förslag om en skattelättnad på 137 kronor för landsbygdsbor – ett förslag som viftats bort som verknadslöst. – Det är lätt att raljera om, men det är viktigt att komma ihåg att det är ett första steg, säger Centerledaren Annie Lööf i TV4 Nyhetsmorgon..

Kristianstadsbladet - 18 nov 19 kl. 04:00

Lisa Axelsson: Jag lovar att sluta raljera

Kan dataspelande vara hjärngympa av rang? Kan det finnas utrymme för lärdom, förståelse och vänskap mellan skimrande pilbågar och pizzakartonger? Lisa Axelsson lovar i ett svagt ögonblick att sluta raljera..

DN - 01 dec 13 kl. 00:05

”Polariseringen spelar extrema krafter i händerna”

Advent. Mitt valspråk ”Gud är större” har kritiserats för att det för tankarna tillislam, rent av terrorism. Men orden är väl förankrade i kristendomen, och det finns inget skäl att avstå från dem för att de finns i en annan tradition.

UNT - 29 dec 18 kl. 11:00

Politiska polariseringen skadar Sverige

Flertalet väljare önskar sig en regering med klar förankring i politikens mittfält och inget eller mycket begränsat inflytande för V och SD, skriver Hans Christian Cars..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.