Dalarnas tidningar > Nöje

Saturday, 23 January, 19:13

Dalarnas tidningar - 13 jan 21 kl. 14:23

Insändare: ”Nu går det verkligen för långt”Läser i måndagens tidning den 4 januari angående bostäder och tomter i Mora kommun. Att det inte....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Mora

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareNu , gårdet , verkligenför , långt
UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Sydsvenskan - 19 jan 14 kl. 08:38

Insändare: ”Se oss, vi är också människor”

Känslan av att någon har kastat bort alla bitarna av mitt trasiga hjärta. Jag är inte längre hel. Har kanske aldrig varit det heller, men nu känner jag verkligen det på riktigt.

Nya Wermlands Tidningen - 24 aug 18 kl. 06:00

Insändare: Skolval borde vara viktigt

Att Filipstad och dess skolor inte ska vara med i debatten och få möjlighet att rösta i ett skolval är helt befängt. Är inte det något som verkligen är viktigt i samhällskunskap?.

Barometern - 08 maj 19 kl. 06:00

Insändare: Gör rätt – förläng avtalet med Sonja Haas

Det är verkligen helt fel att inte ge förlängt vårdavtal för sjukgymnasten och feldenkraispedagog Sonja Haas..

YLE - 11 jul 17 kl. 10:35

Solenergin växer kraftigt under de kommande åren – men Finland är långt efter Sverige

Solenergi har blivit en allt mer populär energiform i Finland. För tillfället byggs landets största solenergipark i Nurmo i Södra Österbotten. Solenergi håller verkligen på att slå igenom i Finland som en alternativ energiform, enligt Raimo Lovio som är professor i miljö- och innovationsledarskap på handelshögskolan vid Aalto-universitetet.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Skånskan - 14 okt 15 kl. 10:00

Flyttade från mobbningen

STAFFANSTORP För mindre än ett år sedan var Julias skoltillvaro ett helvete.
Nu har hon flyttat, lämnat mobbarna bakom sig, börjat i en ny skola och mår väldigt mycket bättre.
I kväll onsdag medverkar hon i en tv-serie om mobbning där hon berättar sin historia och att det kan hända vem som helst.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetong Efter att ha hämtat kaffet i ett litet sidorum slog vi oss ner i en av de stora sofforna med en egendomlig, mörkviolett klädsel, men de vida draperierna vid fönstren verkade överkurs. Var sin liten Grönstedts från baren fick göra sällskap, Bjarne avstod. Han var ju i tjänst.

Nerikes Allehanda - 10 feb 15 kl. 05:15

Kan de svenska så är det också fel

Utanför Marieberg Galleria står en grupp med tiggare och bråkar om vem som ska få sitta utanför ingången och be förbipasserande om småpengar. Det är januari, fyra minusgrader och snöstorm. De kommer från ett härjat Rumänien där fattigdomen har tvingat dem att lämna hus och hem och resa till ett annat land.

BT - 12 jan 14 kl. 10:08

Har valt att stå upp för dessa människor

Jag som privatperson bokstavligen snubblade över dessa människor, de så kallade tiggarna i Borås. Jag mötte dem, lärde känna många och med tiden förstod jag deras liv och situation allt mer. Svar till insändaren ”Vem tänker på våra egna uteliggare”, BT 3/1.

Sydsvenskan - 26 okt 15 kl. 17:10

Nalles nya kostym satt inte så bra

Efter Wiveka Stenbecks insändare om den nya Nallekonserten (22/10) vill jag gärna svara följande:Tanken är god att barnen ska få höra en hel symfoni, men det förfelar sitt syfte när man riktar sig till barn redan från tre års ålder. Små barn förstår inte alls sammanhanget - överhuvudtaget kunde det lika gärna ha varit utdrag från olika kompositörers verk. Den goda ambitionen sköt helt över huvudet på den tilltänkta målgruppen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.