IDG > IT

Sunday, 24 January, 01:06

IDG - 13 jan 21 kl. 13:58

Apples nya initiativ handlar om att motarbeta systematisk rasism
Totalt satsas 100 miljoner dollar i det nya initiativet som kallas för Racial Equity and Justice Initiative..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Racial Equity, Justice Initiative

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Applesnya , initiativ, handlarom att , motarbeta, systematisk, rasism
IDG - 04 jan 12 kl. 07:09

"Apples event handlar om iBooks"

Enligt analytiker kommer Apples påstådda presskonferens denna månad att fokusera på iBooks..

IDG - 21 mar 16 kl. 18:31

Apples miljöchef Lisa Jackson om jak-vänlig elproduktion och roboten Liam


Först upp på scenen efter Tim Cook var Lisa Jackson, Apples miljöchef, som gick igenom några av Apples initiativ för att skydda miljön..

Expressen - 13 okt 15 kl. 12:01

Vännernas initiativ ska motarbeta självmord

Den som googlar om självmord möts inte längre av tips på tillvägagångssätt överst på sidan. Och det kan vi tacka vännerna och William och Viktor för. De har på egen hand konkurrerat ut de mörka självmordsforumen i ett försök att hjälpa andra.

Cornucopia - 12 mar 16 kl. 14:41

Apple CarPlay - lovande initiativ, men (svenskt) appstöd brister

Jag har under några veckor utvärderat Apple CarPlay efter att ha uppgraderat stereon i min 11 år gamla Honda. Tekniken är ett lovande initiativ, men appstödet brister och särskilt för svenska förhållanden.
Vi fortsätter väl på förmiddagens biltema.

YLE - 29 nov 14 kl. 18:50

Riksdagens beslut öppnar för fler initiativ

Medborgarinitiativet om en jämlik äktenskapslag är det första initiativet som någonsin har godkänts av riksdagen, och kan bana väg för fler initiativ. Beslutet var ändå mer än bara symboliskt anser både experter och vanligt folk. Fredagen den 28 november var en historisk dag i Finland.

Dagensanalys.se - 13 feb 17 kl. 14:06

Apples VD: AR är nästa stora grej efter smartphonen

AR – Augmented Reality (förstärkt verklighet) – spås av Apples VD Tim Cook bli den riktigt stora revolutionen inom IT. Cooks stora passion inför tekniken tolkas av många som en tydlig hint om att man är på gång med en relaterad, ny produkt. I en intervju med The Independent, i samband med hans visit i Storbritannien förra veckan så framkommer Cooks passion för AR-teknologins möjligheter: ”Jag uppfattar den som en stor grej, som med smartphonen”.

Expressen - 21 sep 12 kl. 23:42

Aj, fåniga missar Apples nya kartor

Om du bor i Göteborg kan du vara svårt att hitta hem om du följer det nya kartsystemet Apple Maps, som finns i nya Iphone och iPad - staden finns nämligen inte i systemet. Bor du i Landskrona lär du också bli förvånad, och Jönköpings flygplats misstänkt lik en leråker. ?

Expressen - 21 sep 12 kl. 23:42

Aj, fåniga missar i Apples nya kartor

Om du bor i Göteborg kan du vara svårt att hitta hem om du följer det nya kartsystemet Apple Maps, som finns i nya Iphone och iPad - staden finns nämligen inte i systemet. Bor du i Landskrona lär du också bli förvånad, och Jönköpings flygplats misstänkt lik en leråker. ?

Dagens PS - 29 jul 19 kl. 10:20

Apples nya kreditkort kan lanseras i augusti

Dagens techbrief handlar om Frankrikes satelliter som ska rustas med vapen, en svensk tonåring som vunnit 6,6 miljoner på tv-spel samt ryktet om att Apples kreditkort lanseras redan i augusti. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Rykte: Apple lanserar tre 5G-iPhones nästa år Årets versioner av iPhone ryktas bli rätt tråkiga – men redan nästa år kan Apple stampa gaspedalen i botten.

Dagensanalys.se - 30 aug 16 kl. 12:14

Apples stora skattesmäll i Irland på 123 miljarder kronor

EU-kommissionen har fastslagit att Apples skatteavtal med Irland är olagligt. Irland kommer nu att kräva tillbaks upp till 123 miljarder kronor plus ränta. Apple har under 10 år fått otillbörliga skattelättnader som strider mot EU:s rätt om stöd från stater till enskilda företag.

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 08:36

Ryktet går om Apples helt nya superskärmar

Apple är i färd med att tillverka nästa generations MicroLED-skärmar, rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor. Bolaget bedriver satsningen på egen hand vid en anläggning nära huvudkontoret i Kalifornien. För närvarande handlar det om tester där en kommersialisering uppges vara flera år bort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.