Corren > Nyheter

Tuesday, 19 January, 13:02

Corren - 13 jan 21 kl. 14:10

Filmrecension: Mod och hopp i KabulDen unga Parvana klipper av sig håret och låtsats vara kille för att rädda sin familj i en stark historia om mod och hopp..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Kabul, Parvana

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmrecension, Modoch , hoppi , Kabul
Dalarnas tidningar - 02 mar 11 kl. 13:39

Mod, Hopp och Kärlek i årets Peace & Love

Mod, hopp och kärlek - det är temat för Peace & Love 2011..

Nyan - 22 mar 18 kl. 11:30

Från hysch-hysch till mod och kraft

Nu är det slut med smusslandet kring cancern. Elva personer vågar visa hur det är att drabbas och att man kan bli frisk igen. Tiina Tahvanainen har fotografera dem med det som gav styrkan.

Dagen - 26 nov 18 kl. 18:05

Kandidat 1: Hon ger utsatta kvinnor mod, hopp och tro

Marie Arnfjells julpåsar värmer i decemberkylan..

Dagen - 26 nov 18 kl. 18:27

Kandidat 1: Hon ger utsatta kvinnor mod, hopp och tro

Marie Arnfjells julpåsar värmer i decemberkylan..

Skånskan - 17 nov 15 kl. 18:07

Eslöv tände ljus – och hopp för framtiden

Eslöv Ett åttiotal Eslövsbor kom under den tidiga tisdagskvällen till Eslövs kyrka för att tända ljus till minne av de som dött eller skadats under den senaste tidens terrorattentat - i Paris och i världen.
– Vi måste fokusera på rädslans motsats. På modet.

Dagen - 17 feb 12 kl. 03:00

Det finns hopp för frikyrkan

Det finns många problem för svensk kristenhet att brottas med, fast de har inte att göra med klädstil, frånvaron av orgelmusik, predikstol eller mäktiga kyrkorum, skriver EFK-pastorn Hans Jansson. Han är orolig för att Demingers inlägg skapar en modlöshet bland frikyrkligt aktiva.

Jag är fullt medveten om att Sigfrid Deminger (Dagen 3 februari), har en längre, bredare och mer omfattande erfarenhet av svensk frikyrklighet än vad jag har.

Sydsvenskan - 07 jul 11 kl. 06:30

"Jag älskade instrumentet från första stund" "Som flicka är det inte självklart att få spela musik" "Jag lever för musiken och är inte lika rastlös" "Jag brukar spela när jag är ledsen, då känns det bättre" Musik ger unga hopp

Kan klassisk musik bekämpa krig och fattigdom? Absolut! svarar Ahmad Sarmast, grundare av Afghanistans musik­akademi i Kabul.

Sydsvenskan - 07 jul 11 kl. 06:30

Musik ger unga hopp

Foto: Göran Engström
Kan musik bekämpa krig? Absolut!
?

YLE - 23 aug 17 kl. 12:30

”Viktigt att anmäla rasistiska påhopp”

Anmäl alla fall av rasism till polisen. Även om det inte leder till åtal så är det viktigt för statistiken. Nina Stubb, mångkulturutvecklare vid Röda korset vill kasta ljus på mörkertalet som omger vardagsrasismen i Finland.

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 06:30

Att tänka nytt kräver mod

Vi måste lämna våra bekvämlighetszoner. För det krävs mod. Annars kan vi inte uppnå förändring - i samhället, på jobbet eller i det privata.

Kristianstadsbladet - 20 aug 13 kl. 18:33

Hopp om fotbollsdiplomati i Kabul


För första gången på ett årtionde har det spelats internationell fotboll i Afghanistan. I vad många hoppades skulle bli ett diplomatiskt genombrott lade Pakistan och Afghanistan meningsskiljaktigheterna åt sidan och möttes i huvudstaden Kabul. Senast det hände var 1977.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.