News55 > Nyheter

Tuesday, 19 January, 03:20

News55 - 13 jan 21 kl. 14:12

Här är forumet som välkomnar extrema åsikterPlattform efter plattform stänger ute både extremister och presidenten efter attacken mot Kapitolium i USA. Nu samlas många på Gab – som välkomnar konspirationsteoretiker och hoppas bli en ny megafon för Donald Trump. Det som händer på nätet stannar säl. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Kapitolium, USA, Gab, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är forumetsom , välkomnar, extrema, åsikter
YLE - 26 sep 18 kl. 07:55

Sommartid eller vintertid? Kommunikationsministeriet vill höra finländarnas åsikter

En enkät om vilken tid Finland borde tillämpa permanent har öppnat på forumet Dinåsikt.fi. Enkäten är öppen fram till den 12 oktober 2018..

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Nazistledaren som slutade tro

Nazistledaren som slutade tro
Esa Henrik Holappa har vigt nästan halva sitt liv åt nationalsocialismen. I dag har han lämnat nazismen och ångrar åren när han predikade hat och våld. Nu vill Esa Holappa tala ut och göra offentlig avbön, trots de faror det kommer att medföra.

Skånskan - 20 apr 16 kl. 06:00

Budskapet: Extremgrupper inte välkomna

Skivarp Extrema grupper är inte välkomna till Skivarp.
Det är det gemensamma budskapet från byalagets nya styrelse och de tidigare medlemmarna som avsattes genom den omskrivna kuppen i mars.
Nu jobbar de tillsammans för att byn ska kunna gå vidare och nå försoning.

Cornucopia - 22 jun 15 kl. 08:09

Gästinlägg: Så kan GP räddas

Nedanstående är ett gästinlägg från läsaren Börjesson, som har en rätt genialisk idé för hur tidningen Stampen/GP kan räddas.
Så kan G-P räddasNedanstående är ett öppet brev till Göteborgs-Posten.

Kära G-P,

Er tidning är i kris.

YLE - 03 feb 15 kl. 16:26

"Fiskereformen kan leda till grå ekonomi"

Den pågående reformen av fiskelagen kan leda till ökad grå ekonomi och störningar på fiskemarknaden. Det anser Finska vikens fiskeriforum, som är ett nygrundat forum för alla parter inom fiskeribranschen vid sydkusten. Forumet protesterar mot planerna på att tillåta vilken som helst insjöfiskare att sälja fisk utan att registrera sig, och föreslår enhälligt att enbart personer som har anmält sig till yrkesfiskarregistret ska få sälja fisk.

YLE - 03 dec 14 kl. 14:04

Vad rör sig i våra huvuden?

Varje år skrivs åtta miljoner inlägg på webbforumet Suomi24. Lägg till att texterna samlats på hög i 15 år. Resultatet är en enorm mängd data om allt vad en stor mängd finländare tycker och tänker om saker.

Politologerna - 12 sep 19 kl. 07:30

Riksdagsvalet på 4chan

Det här är ett gästinlägg av Emma Ricknell, doktorand vid Institutionen för statsvetenskap, Linnéuniversitetet. *** I dagens fragmenterade medielandskap finns en snäv, krokig förgrening som leder till ett anonymt amerikanskt onlineforum vid namn 4chan. Där vistas en del svenskar, som tillsammans med miljoner andra månatliga besökare står för en ansenlig del av den onlinekultur som präglar hela internet, t.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

Skånskan - 19 jan 17 kl. 16:16

E-forum för samtal med politiker skapas

Sjöbo Enligt en årlig enkätundersökning har Sjöbos invånare länge tyckt att det varit svårt att föra fram sina åsikter till kommunen. Det ska ett nytt e-forum råda bot på det. ERWP.

BT - 29 aug 13 kl. 18:22

Falsk barnsex-annons lockade många

En fejkad annons där en 14-årig flicka från Stockholm erbjöd sex fick över 100 svar på en vecka. Polisen är inte förvånad. Det var radioprogrammet Verkligheten i P3 som lade ut den falska annonsen på en webbsida där man kan köpa sexuella tjänster.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 13 kl. 18:11

Forum viktigt bollplank för politiker

Foto: Claes Nyberg
Efter tre veckor har kommunens nya ungdomsforum kommit en bit på vägen. En Facebooksida har startat där kommunens ungdomar kan vädra sina åsikter.
Tre veckor är inte så lång tid, men de gymnasieelever som haft som sommarjobb att starta upp arbetet med ungdomsforumet tycker att de har kommit igång bra.?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.