SR > Nyheter

Thursday, 28 January, 16:01

SR - 13 jan 21 kl. 14:10

Anna Ekström tillbakavisar kritiken: skolförslagen högt prioriteradeEnligt Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni går det trögt att genomföra skolpolitiska reformer som partierna enats om i januariavtalet - och hon riktar nu kritik mot regeringen. Det handlar bland annat om mobilförbud i klassrum, som skulle ha införts vid årsskiftet. Men utbildningsminister Anna Ekström håller inte med. "Vi jobbar mycket hårt för att få skolförslagen på plats", säger hon..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekström, Liberalernas, Nyamko Sabuni, Anna Ekström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Ekström, tillbakavisar, kritiken, skolförslagen, högt, prioriterade
Expressen - 23 jan 19 kl. 19:35

Anna Ekströms svar – efter kritiken från skolexperterna

Tre skolexperter riktar kritik mot skolreformerna i det så kallade januariavtalet. I kvällens ”Bara Politik” i Expressen TV försvarar den nyutsedda utbildningsministern Anna Ekström avtalets förslag..

BT - 17 mar 12 kl. 08:23

Hasse Persson tillbakavisar kritiken

Konstmuseets tidigare chef Hasse Persson tillbakavisar all kritik som har riktats mot honom om oklara avtal och övertrasserade budgetar. - Jag är fullständigt oskyldig till det som jag nu lastas för, säger han upprört. ?

SR - 15 mar 16 kl. 18:43

Anna Johansson (S) tillbakavisar uppgifter om klimatrapport

Enligt uppgifter Ekot tagit del av beordrade Näringsverket att Trafikverket skulle avbryta arbetet med en klimatrapport. Något infrastrukturministern tillbakavisar..

Expressen - 19 feb 15 kl. 12:14

Anna Kinberg Batra om kritiken mot VM

FALUN/STOCKHOLM. Kostnaderna för Falun-VM steg från 80 till 300 miljoner kronor. Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra är på plats för att ta del av arrangemanget – och uttalar sig nu om kritiken som har riktats mot arrangemanget.

Dalarnas tidningar - 16 feb 17 kl. 11:08

Kallades för vekling av Elisabet Höglund – Anna Haag skrattar åt kritiken: "Kan inte behaga alla"

Medieprofilen Elisabet Höglund ledsnade på de många återbuden från svenska skidåkare och riktade speciellt en känga mot Anna Haag.
Men Haag har tagit kritiken med ro.
– Jag kan inte behaga alla, säger hon till Expressen..

ÖstersundsPosten - 16 feb 17 kl. 11:08

Kallades för vekling av Elisabet Höglund – Anna Haag skrattar åt kritiken: "Kan inte behaga alla"

Medieprofilen Elisabet Höglund ledsnade på de många återbuden från svenska skidåkare och riktade speciellt en känga mot Anna Haag.
Men Haag har tagit kritiken med ro.
– Jag kan inte behaga alla, säger hon till Expressen..

DalaDemokraten - 16 feb 17 kl. 11:08

Kallades för vekling av Elisabet Höglund – Anna Haag skrattar åt kritiken: "Kan inte behaga alla"

Medieprofilen Elisabet Höglund ledsnade på de många återbuden från svenska skidåkare och riktade speciellt en känga mot Anna Haag.
Men Haag har tagit kritiken med ro.
– Jag kan inte behaga alla, säger hon till Expressen..

SVT - 02 jun 17 kl. 12:46

Anna Kinberg Batra om kritiken

Anna Kinberg Batra håller en presskonferens klockan 13. Det är första gången hon möter pressen sen hon uppmanats att avgå..

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 06:00

Känner inte igen kritiken

Prästen Anna Ekström tycker att Göran Eckerdals kritik av Karlskrona-Aspö pastorat är oförtjänt. Hon känner inte igen den bristande gemenskap och struktur som Eckerdal talar om..

Världen Idag - 07 okt 19 kl. 12:56

Efter kritiken – antikens historia kvar i skolan

Efter massiv kritik drar Skolverket mycket oväntat tillbaka förslaget att stryka antiken ur historieämnet i grundskolan. Vad som i stället ska strykas i ämnet återstår att se. Utbildningsminister Anna Ekström säger att frågan om timplaner får vänta..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Tyskland rekommenderar inte Astra Zenecas vaccin till personer över 65

Tysklands vaccinkommission har beslutat att inte rekommendera Astra Zenecas vaccin mot coronaviruset till personer som är 65 år eller äldre. Enligt experterna finns inte tillräckliga bevis för att vaccinet är effektivt för äldre personer. Vaccinet rekommenderas därför bara till personer mellan 18 och 64 år, enligt uppgifter i tyska medier..

SR - 1 timme sedan

E4 Uppsalavägen avstängd efter masskrock

Upp mot 20 bilar har krockat strax efter Stora Wäsby, i riktning mot Arlanda. Ytterligare 5-6 bilar har krockat i riktning mot Stockholm Räddningstjänst är på plats och vägen är avstängd från trafikplats Glädjen respektive Rosersberg Det ska vara mycket halt på platsen.

SR - 1 timme sedan

Villkorlig dom för mordbrand på minkfarm

Idag kom domen mot två unga män som åtalats för en brand på en minkfarm i Blekinge hösten 2019. Enligt åtalet sympatiserar männen med våldsbejakande högerextremism och åklagaren hävdar att det finns ett ideologiskt motiv till branden. "När det gäller en av personerna som haft kontakt med det som beskrivs som högerextrema grupper så ses det här som mera allvarligt", säger reporter Henrika Åkermanson om domen.

SR - 1 timme sedan

Ytterligare 95 dödsfall i Sverige

95 bekräftade dödsfall i covid-19 har rapporterats i Sverige, meddelar Folkhälsomyndigheten vid torsdagens pressträff. Därmed har totalt 11520 smittade avlidit i landet. Sammanlagt har 564 557 personer i Sverige bekräftats smittade av covid-19..

SR - 2 timmar sedan

Hör Folkhälsomyndighetens presskonferens

Folkhälsomyndigheten håller presskonferens om coronaläget. I dag deltar Anders Tegnell, statsepidemiolog, Thomas Lindén från Socialstyrelsen och Svante Werger från MSB. Ekot sänder direkt..

SR - 2 timmar sedan

Navalnyj blir kvar i fängelset

En domstol i Moskva har idag avslagit den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyjs begäran om att häva häktningen på 30 dagar. Navalnyj och hans försvarsadvokat hävdar att häktningen skedde olagligt. Navalnyj greps när han anlände till flygplatsen i Moskva 18:e januari och fördes till en polisstation i närheten.

SR - 3 timmar sedan

Transplanterade två händer – “Fantastiskt”

Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg har som första sjukhus i Norden lyckats med en dubbel handtransplantion. Två händer flyttades från en organdonator till en patient som för flera år sedan förlorade båda sina händer efter en infektion. “Det är som är så fantastiskt är att man får tillbaka en hand och känsel och allt som är så förknippat med en hand”, säger specialistläkare Per Fredrikson..

SR - 4 timmar sedan

Britterna skickar inga vaccindoser till EU

Astra Zenecas vaccinleveranser till Storbritannien kommer inte att avbrytas för att fler doser ska kunna skickas till EU. Det meddelade Storbritanniens vice premiärminister Michel Gove idag. En del politiker inom EU har begärt att Storbritannien ska skicka vaccin till EU-länder för att uppfylla den kvot som Astra Zeneca tidigare lovat.

SR - 4 timmar sedan

Livstidstraff för politikermord i Tyskland

I Tyskland föll idag domen i den uppmärksammade rättegången om mordet på den lokale CDU-politikern Walter Lübcke i staden Kassel. En 47-årig nynazist som skjöt ihjäl Lübcke utanför hans hem döms till livstids fängelse för mord. En man som pekats ut som medhjälpare och anstiftare frikänns från iblandning i mordet.

SR - 5 timmar sedan

Regionerna rustar med pensionerad personal

Alla regioner kommer att anställa extrapersonal när de inleder vaccinationen av den breda allmänheten mot covid-19 i vår. Man kommer bland annat att behöva sjuksköterskor, läkare och administrativ personal. De flesta regionerna känner sig trygga med personalsituationen, men är oroliga att leveranserna av vaccinet kommer att dröja..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.