Expressen > Sport

Wednesday, 27 January, 02:25

Expressen - 13 jan 21 kl. 13:37

Ajdarevic slår tillbaka: ”Jag var avgörande”Astrit Ajdarevic lämnade Djurgården under turbulenta omständigheter 2020.I en intervju med Nyheter24:s podcast ”Studio Allsvenskan” berättar mittfältaren att han mått dåligt det senaste året – och slår samtidigt tillbaka mot kritik han fick under guldåret 2019.– Det är fler än 10 matcher där jag var väldigt, väldigt bra. Där jag var avgörande, säger han i podcastavsnittet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ajdarevic, Djurgården, Nyheter24, Studio Allsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ajdarevicslår tillbaka Jag var , avgörande
Cornucopia - 22 nov 17 kl. 08:57

Regeringens Patriotbeslut - förhållandet till USA avgörande

Bloggen har nu fått ut regeringens Patriotbeslut, som avhemligats. Det framgår att två faktorer avgjorde - dels att endast Patriot redan 2020 klarar av att verka mot ballistiska robotar och det svenska förhållandet till USA och dettas avgörande betydelse för svensk säkerhetspolitik. Hur många system det handlar om i slutändan är inte angivet, och allt ska ske inom budget.

Kristianstadsbladet - 30 apr 13 kl. 13:46

Eventuell avgörande SM-semifinal flyttas

Foto: Johanna Wallin
En eventuell femte och avgörande SM-semifinal mellan IFK Kristianstad och Sävehof skulle ha spelats på fredag. Men i dag ändrades speldatumet till lördag den 4 maj. "Det har varit viss förvirring kring det där", säger IFK:s marknadschef Nikolas Larsson.

Uppsalanyheter.se - 24 mar 14 kl. 03:35

Avgörande i kväll för Storvreta

SM-slutspel: Storvreta har genom att sätta defensiven tagit två raka segrar mot "skrällaget" Mullsjö och har ett psykologiskt övertag inför kvällens avgörande kvartsfinal.Storvreta har genom att sätta defensiven tagit två raka segrar mot "skrällaget" Mullsjö och har ett psykologiskt övertag inför kvällens avgörande kvartsfinal.   Vid underläge 1-3 SM-kvartsfinalserien mot Mullsjö hittade Storvreta till slut nyckeln.

PrivataAffärer - 26 maj 20 kl. 13:00

Aktiemäklaren: Sommarens rapportperiod avgörande för börshumöret

Återhämtningen fortsätter i hög takt på aktiemarknaderna och världsindex har i lokala valutor klättrat med drygt 3 procent senaste veckan. I topp ligger de nordiska börserna, men flera tillväxtmarknadsbörser har också gått starkt, säger Karl Hedberg i en intervju publicerad på Carnegie Private Banikings hemsida. Det syns även flera andra typiska positiva riskaptitsignaler, menar han, som till exempel en allt starkare krona , samt uppgång i kopparpriset.

Supermiljöbloggen - 09 dec 15 kl. 12:41

Unga delegationsledare: Sverige kan spela avgörande roll

"För att uppnå ett starkt beslut på Loss & Damage är det oerhört viktigt att Åsa Romson lyckas med att bygga förtroende och förståelse i förhandlingarna". Det skriver delegationsledarna Petter Bjersér (KFUM) och Caroline Westblom (PUSH Sverige) direkt från Paris. Innan 2015 är slut kommer vi att ha passerat 1°C global uppvärmning och de utsläppsminskningar som världens ledare lagt på bordet leder oss mot ödeläggande 3°C.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 21:53

Svedala tvingas till avgörande match i Örebro

Svedala hade ett gyllene läge att avgöra semifinalserien mot Örebro på hemmaplan, men var för tagna av stundens allvar. Laget kom inte upp i normal nivå och föll i femte och avgörande set med minsta möjliga marginal: 13–15. Den avgörande negativa faktorn för Svedalas del var de egna misstagen och oförmågan att döda bollarna när chansen kom.

BT - 17 jan 14 kl. 12:16

12-åringen förhörd på nytt ? men avgörande spår saknas

Polisen har nu hållit ett nytt förhör med den 12-årige pojken som utsattes för mordförsök vid Bodakyrkan på nyårsafton, men fortfarande har man inget avgörande tips eller spår. BT och andra medier har tidigare berättat att en släktfrejd kan vara bakgrund till dådet, då pojken blev både skjuten och knivhuggen. – Det finns en historik i hemlandet och naturligtvis är det en av sakerna vi tittar på.

Sydsvenskan - 31 mar 15 kl. 21:56

Svedala tvingade fram en femte avgörande match

Det blev onödigt spännande när Svedala spelade till sig en femte och avgörande kvartsfinal i Katrineholm i morgon. Efter två set såg läget stabilt ut och hemmalaget hade bra koll på händelserna – men efter den tio minuter långa pausen var rollerna ombytta. Plötsligt var det Katrineholm som hade vind i seglen.

SR - 24 jun 15 kl. 06:00

Avgörande ögonblick: Rock tolkar klassiskt i radio och tv

I Kulturnytts sommarserie Avgörande ögonblick apostroferar vi olika tillfällen i Sveriges Radios 90-åriga historia. Ett avgörande ögonblick kan vara centralt på ett personligt plan, men också vara en del av ett längre avgörande utveckling och en alltid pågående förändring. Per Feltzin förklarar mer - till tonerna av Emerson, Lake and Palmers tolkning av Tavlor på en utställning!.

YLE - 03 mar 17 kl. 20:50

Akilles förlorade i Jyväskylä – avgörande semifinal i Borgå på söndag

På fredagskvällen hade Akilles möjlighet att säkra sin plats i bandyfinalen. JPS vann ändå med 4–3, vilket innebär att den femte semifinalen blir avgörande. JPS inledde bäst och tog ledningen med både 1–0 och 2–0 innan Rasmus Lindqvist reducerade till 2–1 strax före halvtid.

Uppsalanyheter.se - 05 mar 17 kl. 03:33

FBC föll efter sent avgörande, slutspelet i fara

Superligan: FBC Uppsalas damer hade vid en eventuell seger mot Malmö mer eller mindre kunnat säkra en slutspelsplats. Nu blev det dock förlust efter ett sent avgörande från gästerna.FBC Uppsalas damer hade vid en eventuell seger mot Malmö mer eller mindre kunnat säkra en slutspelsplats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.