NT > Nyheter

Sunday, 17 January, 04:01

NT - 13 jan 21 kl. 13:30

Skunk Anansie's Skin får universitetsuppdragSkin, sångerska i brittiska Skunk Anansie, har blivit utsedd till kansler vid Leeds Art University i norra England..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Anansie, Skin, Skunk Anansie, Leeds Art University, England

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skunk, Anansie's, Skinfår , universitetsuppdrag
NT - 11 jun 12 kl. 15:02

Skunk Anansie släpper ny skiva

Den brittiska gruppen Skunk Anansie släpper sitt femte album "Black Traffic" på eget bolag den 14 september. Bandet, med sångerskan Skin i spetsen blev framgångsrikt på 90-talet när de släppte debutalbumet "Paranoid & Sunburnt" och är kända för låtar som "Weak" och "Hedonism". 2001 tog gruppen en paus som varade i nio år.

Nyan - 22 jul 14 kl. 14:00

Skunk ger möjlighet till jämställdhetsutbildning

En utbildning för att främja kunskap om jämställdhet kan man ansöka om att få gå via föreningen Skunk.
Den hålls i Georgien och övriga deltagare är från flera olika länder i Europa.
Skärgårdsungdomars intresseorganisation, SKUNK, ger nu 3-4 personer möjligheten att åka på en utbildning som en del av projektet ”Me and You” som handlar om att bli bättre på social integration genom att öka kunskapen i jämställdhetsfrågor.

YLE - 29 dec 15 kl. 05:30

Tonåringar: skin-kasinon behöver striktare kontroll

En 15-åring från Lettland och en 16-åring från USA berättar för Yle Nyheter om sina vadslagningsvanor med såkallade skins kopplade till skjutspelet Counter-Strike. Vi har gett dem anonymitet så att de kan tala fritt om det här känsliga temat. Viktig bakgrundsinfo och sammanhang till de här uttalandena hittar du i huvudartikeln Unga dataspelare förlorar tusentals euro på vadslagning.

DN - 03 apr 13 kl. 09:06

Pionjärsajten Skunk har återuppstått

Pontus Eriksson har återuppväckt den gamla sajten Skunk från de döda. Skunk grundades 1998 och var en av de första stora svenska sociala medier-sajterna. För tre år sedan lades den ned, men nu har en exakt kopia av sajten dykt upp på adressen skunk.

BT - 29 sep 13 kl. 08:38

Stor produktion av skunk i Danmark

Danmark är storproducent av skunk. Skunk är en starkare variant av marijuana. Odlingen av den illegala plantan är så omfattande att en del exporteras till andra länder i Europa, som Sverige och Holland, skriver Jyllands-Posten.

Nyan - 19 jun 13 kl. 08:00

Skunk vill ha ungdomscoach

Skärgårdsungdomarnas intresseorganisation Skunk:s styrelse har uppvaktat Ålands landskapsregering om att de vill ha en infrastrukturell satsning i form av en ungdomscoach för skärgårdens unga för 2014 och tre år framåt.
En ungdomscoach skulle uppmuntra till engagemang och sammanföra ungdomar över kommungränserna. Ungdomscoachen skulle komma att uppsöka skolorna regelbundet och informera i klasserna om olika arrangemang som är på gång samt bidra med olika aktiviteter och samtal.

Kristianstadsbladet - 29 sep 13 kl. 03:43

Danmark storproducent av skunk


Danmark är storproducent av skunk, en starkare variant av marijuana. Odlingen av den illegala plantan är så omfattande att en del exporteras till andra länder i Europa, som Sverige och Holland, skriver Jyllands-Posten.Enligt Europol är Danmark ett av fem länder där produktionen ökar mest.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 13 kl. 03:45

Danmark storproducent av skunk

Danmark är storproducent av skunk, en starkare variant av marijuana. Odlingen av den illegala plantan är så omfattande att en del exporteras till andra länder i Europa, som Sverige och Holland, skriver Jyllands-Posten. Enligt Europol är Danmark ett av fem länder där produktionen ökar mest.

BT - 29 sep 13 kl. 03:45

Danmark storproducent av skunk

Danmark är storproducent av skunk, en starkare variant av marijuana. Odlingen av den illegala plantan är så omfattande att en del exporteras till andra länder i Europa, som Sverige och Holland, skriver Jyllands-Posten. Enligt Europol är Danmark ett av fem länder där produktionen ökar mest.

Nyan - 27 mar 14 kl. 14:00

Ungdomscoach söks till Skunk

Skunk, skärgårdsungdomarnas intresseorganisation, startar nu ett treårigt projekt. Projektets syfte är att utveckla en demokrati- och företagsamhetskultur och skapa förutsättningar så att ungdomar kan få nya kunskaper och erfarenheter.
Det berättar verksamhetsledare Mia Hanström i ett brev till pressen.

Nyan - 11 jun 15 kl. 10:00

Skunk-unga till Kroatien

Tre ungdomar och en ledare från organisationen Skunk har varit på ett sexdagars seminarium i byn Rukavac på ön Vis i den kroatiska skärgården. Seminariet Eco Business and Youth var finansierat av EU programmet Erasmus. – Hela idéen med programmet Youth Exchange är att lära nytt om ett ämne, träna språk, lära om andra kulturer och bygga nätverk mellan unga och organisationer som på olika sätt organiserar unga, skriver Skunk i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Indien börjar massvaccinera

Jättelandet Indien har börjat vaccinera sin befolkning på över 1,3 miljarder människor. Vaccineringarna drog i gång på lördagen..

NT - 45 minuter sedan

Facebook stoppar vapenannonser

Facebook förbjuder annonser för vapentillbehör och skyddsutrustning i USA..

NT - 1 timme sedan

Man till sjukhus efter kraftig villabrand

En man har förts till sjukhus efter en kraftig villabrand i Månsbyn i Kalix kommun..

NT - 7 timmar sedan

En skjuten vid restaurang – livshotande skadad

En person har livshotande skador efter att ha skjutits i Valsta centrum i Märsta, norr om Stockholm, uppger polisen..

NT - 2 timmar sedan

Fysiskt G7-toppmöte i sommar

Det första fysiska G7-toppmötet på nästan två år planeras att hållas i Storbritannien i juni..

NT - 2 timmar sedan

Patient avled efter sår på tå

En multisjuk person i Västerbottens län fick ett sår på tån, men avböjde hjälp med omläggning av tån, rapporterar Norran..

NT - 2 timmar sedan

Elev medvetslös efter struptag på lektion

En tonårig pojke i Lerum är åtalad för att ha tagit struptag bakifrån på en klasskamrat mitt under lektionstid, skriver Göteborgs-Posten..

NT - 4 timmar sedan

Tvingade till sig kvinnas bil

Två rån skedde i Norrköping under lördagskvällen..

NT - 4 timmar sedan

Full fart för Biden efter installationen

Det blir rivstart för Joe Biden efter att han tillträtt som USA:s nye president på onsdag den 20 januari..

NT - 4 timmar sedan

Vill ta bort Trump från "Ensam hemma 2"

Macaulay Culkin håller med dem som kräver att Donald Trumps cameoroll i "Ensam hemma 2 – vilse i New York" från 1992 klipps bort, rapporterar The Guardian..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.