Expressen > Nyheter

Monday, 25 January, 16:52

Expressen - 13 jan 21 kl. 13:31

Danmark får förlängda restriktionerUnder onsdagen berättade danska statsministern Mette Frederiksen i Folketingsalen att restriktionerna behöver bli förlängda, det skriver BT.Hon kallar därför alla partiledarna till möte under onsdagen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mette Frederiksen, Folketingsalen, BT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarkfår , förlängda, restriktioner
SVT - 08 sep 15 kl. 23:05

Här håller Danmark flyktingarna instängda

Över 200 flyktingar som vill söka asyl i Sverige hålls instängda i en skola i danska Rödby. Där inne har de valet: Registrera er här i Danmark eller skickas tillbaka till Tyskland..

SR - 06 apr 20 kl. 20:14

Danmark redo att lyfta restriktioner

Danmark kommer gradvis börja öppna samhället igen efter påsk. Det säger landets statsminister Mette Frederiksen vid en presskonferens. Den 15 april kommer Danmarks förskolor att öppna igen..

Cornucopia - 25 maj 20 kl. 12:19

Sveriges ekonomi gynnas av stängda gränser om semesterkassan stannar i Sverige

Sveriges ekonomi gynnas om gränserna förblir stängda för personresor. Sverige har nämligen normalt en negativ tjänstehandelsbalans när det gäller resor - både privat och affärsresor - det vill säga att svenskarnas konsumtion av resetjänster utomlands är större än besökares konsumtion av de samma inom Sverige.
Inte Sverige, men väl Nederländerna i form av Saba, Karibien.

Expressen - 11 sep 20 kl. 22:33

Varnar för nya restriktioner i Danmark: ”Kan bli lång vinter”

Det senaste dygnet har över 290 personer bekräftats smittade av covid-19 i Danmark.Nu varnar experter för att danskarna måste ändra sitt beteende – annars väntar nya restriktioner.– Vi måste strama åt nu, annars blir det en lång vinter, säger intensivläkaren Joachim Hoffmann-Petersen till TV2..

Expressen - 15 sep 20 kl. 12:12

Efter smittökningen – nya restriktioner i Danmark

Under de senaste veckorna har coronasmittan ökat i Danmark – vilket har lett till ökade restriktioner och åtgärder inom landet.Under tisdagen väntas ännu stramare åtgärder i Köpenhamn, det meddelar statsministern Mette Frederiksen på Facebook.”Vi har självklart en särskild titt på nattlivet.

Kristianstadsbladet - 29 jan 13 kl. 07:00

En liten bit av Danmark

Det ser ut som en vanlig liten indisk by, men när frilansjournalist Per Erik Tell kikar närmare på byggnader och gator i Tharangambadi i sydöstra Indien är det en historisk del av Danmark han möter. Under 225 år var denna by, från början döpt till Trankebar, dansk koloni. Det här är den tredje delen i artikelserien om dagens Indien.

Aftonbladet - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

▸ Den danska regeringen förbereder lagändringar som gör det möjligt att ytterligare skärpa landets restriktioner för att….

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Den danska regeringen förbereder lagändringar som gör det möjligt att ytterligare skärpa landets restriktioner för att motverka spridningen av det nya coronaviruset. Det rapporterar flera danska medier. Lagändringarna ska ge regeringen möjlighet att vid.

UNT - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Den danska regeringen förbereder lagändringar som gör det möjligt att ytterligare skärpa landets restriktioner för att motverka spridningen av det nya coronaviruset..

Expressen - 06 apr 20 kl. 20:19

Danmark ska börja öppnas igen: ”Ett försiktigt steg åt gången”

Under tre veckor har Danmark varit stängt och danskarna har levt med hårda restriktioner för att bekämpa spridningen av coronaviruset. Nu meddelar statsministern Mette Frederiksen att landet ska börja lätta på restriktionerna.– Därför ska vi i dag presentera den första försiktiga fasen i återöppning av Danmark, säger statsminister Mette Frederiksen under ett pressmöte på måndagskvällen..

Sydsvenskan - 17 apr 14 kl. 05:30

Affärer stängda hela påskhelgen

Åka till Köpenhamn och påskshoppa? Kolla öppettiderna! Skärtorsdag är nästan alla affärer i Danmark stängda, även stora shoppingcenter och varuhus som Field’s, Magasin och Illum.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.