Expressen > Sport

Tuesday, 26 January, 01:26

Expressen - 13 jan 21 kl. 13:20

Chocknamnet som toppar årliga listanMånga fick ta till Google när de såg att en person under namnet ”DrNykterstein” tjänade bäst av alla e-sportutövare under året.Bakom smeknamnet finns världens bästa schackspelare: Magnus Carlsen.Han har tjänat hela 4,2 miljoner kronor på e-sport under 2020..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Google, DrNykterstein, Carlsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chocknamnetsom , toppar, årliga, listan
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 länder som toppar den inte så härliga listan över dödsstraff

5. USAI USA genomfördes 35 avrättningar under 2014. En minskning från 2013 då landet stod för 39.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 08:00

Heléne Fritzon toppar S-listan

Foto: Bosse Nilsson
Heléne Fritzon fortsätter att leda Socialdemokraterna på lokalplanet. Hon toppar fullmäktigelistan som antogs på ett medlemsmöte i måndags. Då antog partiet också ett näringspolitiskt program.

Sydsvenskan - 17 jan 16 kl. 20:58

Bowie toppar Billboard-listan

För första gången ligger David Bowie etta på Billboard-listan i USA. Inget av hans tidigare album har sålt så bra i USA som hans senaste, "Blackstar". Det har sålt i hela 174 000 exemplar första veckan i USA.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 16 kl. 20:58

Bowie toppar Billboard-listan

För första gången ligger David Bowie etta på Billboard-listan i USA. Inget av hans tidigare album har sålt så bra i USA som hans senaste, "Blackstar". Det har sålt i hela 174 000 exemplar första veckan i USA.

IDG - 12 nov 12 kl. 09:12

Atea toppar offentliga listan

Atea, med vd Carl-Johan Hultenheim, toppar listan över de företag som drar in mest på offentlig sektors it-inköp. Det visar en granskning som tidningen Dagens Samhälle har gjort..

Barometern - 26 nov 13 kl. 21:40

De toppar FP-listan

Landstingsvalkretsen för Oskarshamn, Mönsterås och Högsby fastställde vid ett medlemsmöte under tisdagen valsedeln för Landstingsvalet. Det blir två oskarshamnare och en mönsteråsare som toppar listan. De tre toppkandidaterna är Niels Christensen, Oskarshamn, Bill Björklund fastighetsmäklare från Mönsterås och Lisa Mörndal, barnmorska från Oskarshamn.

Nya Wermlands Tidningen - 19 feb 14 kl. 06:00

Nisser toppar M-listan

Kommunalråden Per-Samuel Nisser och Marléne Lund Kopparklint toppar listan inför valet till kommunfullmäktige i Karlstad..

SN - 11 mar 14 kl. 11:53

Portnoff toppar M-listan

Moderaternas valsedel för val till kommunfullmäktige är klar. Toppar listan gör kommunalrådet Daniel Portnoff – precis som till valet 2010..

Kristianstadsbladet - 25 mar 18 kl. 15:00

Magnus Nilsson toppar KD-listan inför höstens val

– En bra mix, säger Magnus Nilsson om listan inför kommunvalet där han själv toppar följd av fyra kvinnor och en tonåring..

Expressen - 13 dec 18 kl. 11:19

Pär Holmgren blir politiker – toppar MP-listan till EU

Den folkkäre meteorologen Pär Holmgren, 54, har länge haft ett stort klimatengagemang.Nu går han med i Miljöpartiet – och toppar listan inför vårens EU-val.– Jag är miljöpartist för att klimatet inte kan vänta, säger Pär Holmgren i ett pressmeddelande..

Expressen - 03 sep 19 kl. 15:47

Här är flygbolagen som toppar svarta listan

Ryanair toppar listan över de flygbolag som oftast struntade i Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer 2018. På andra plats kommer Turkish Airlines och på tredje plats Lufthansa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.