Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 January, 00:56

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 13:22

Tegnell om framtiden: Omöjligt att svara på▸ I Sverige pågår vaccineringen mot covid-19 runtom i landets regioner. Men frågan när livet kan återgå till det normala. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnellom , framtiden, Omöjligtatt , svara
SVT - 23 aug 20 kl. 21:49

Anders Tegnell om coronahösten och smittspårning

Efter vårens coronatopp har vi nu en betydligt lugnare situation med färre konstaterade smittade och ensiffriga dödstal de flesta dagar. Smittspårning är en av strategierna för att hålla smittan nere. Kvällens Agenda gästas av statsepidemiolog Anders Tegnell som får svara på om han tycker att vårt system för smittspårning kommer att räcka..

DN - 21 jul 20 kl. 18:38

Anders Tegnell: Vaccin möjligt första halvan av 2021

Gårdagens besked från Astra Zeneca att en tidig klinisk studie visat att deras vaccin mot covid-19 fungerat imponerar inte på….

Nyheter 24 - 01 jun 12 kl. 14:45

"Inte omöjligt att Helena dyker upp på invigningen"


Colin Nutley ska regissera en invigning i stället för film. Nu berättar han om sina känslor inför Friends Arena. STOCKHOLM.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 16:29

Tegnell: Res inte till eller från storstäder

inrikes Stockholm är värst drabbat av coronaviruset och nu avråds från resor till och från storstadsregionerna. Både att resa till och från storstadsregionerna riskerar att sprida smittan i landet, säger statsepidemiolog Anders Tegnell.Framför allt när vi närmar oss lov kan det leda till stor smittspridning till andra delar av landet, säger Tegnell på Folkhälsomyndighetens dagliga pressträff om virusläget i Sverige.

Nyan - 10 dec 15 kl. 08:32

Framtiden hotad för JIK:s ungdomsverksamhet

Jomala IK har inte tillräckliga resurser för att på längre sikt kunna bibehålla verksamheten för barn- och ungdomsidrotten. Det är ingen omedelbar kris men i framtiden kan JIK tvingas säga nej till barn och ungdomsgrupper på grund av ekonomiska skäl.
Jomala kommun växer så det knakar men kommunens idrottsförening JIK klarar inte av att svara upp mot framtidens utmaningar.

YLE - 15 maj 17 kl. 04:00

Jobba fyra dagar i veckan och dela på jobben – är det möjligt?

Under drygt hundra år minskade finländarnas arbetstider år för år. Nu när arbetstiden igen har börjat öka kunde förslaget om en fyra timmars arbetsvecka kännas dödfödd. Ändå gror tanken.

SVT - 25 mar 20 kl. 10:06

Tegnell: Möjligt för vårdpersonal att testa sig själva

Fler tester för coronaviruset på patienter har efterlysts inom vården, men vägen dit är inte alldeles enkel. Däremot är det nu möjligt för vårdpersonal att utföra provtagning på sig själv och se om man är smittad. Det säger statsempidemiolog Anders Tegnell.

Expressen - 24 apr 20 kl. 15:20

Tegnell: Det krävs för allsvensk start

Planen är att allsvenskan och superettan ska start den 14 juni. Men statsepidemiolog Anders Tegnell menar att det finns krav för att det ska vara möjligt. – Då krävs det att vi ser en helt annan spridning i samhället, säger Tegnell.

YLE - 03 jun 16 kl. 04:49

Inte omöjligt för Kronobyborna att få vård i Karleby

Kronobyborna vill höra till Österbotten men få sin vård i Karleby. Men ännu råder det osäkerhet om detta är möjligt och isåfall hur. Kronoby borde ha valt Mellersta Österbotten, säger Roy Sabel (SDP) som är ordförande i social- och hälsovårdsnämnden i Karleby Sabel anser att Kronoby borde ha valt att tillhöra Mellersta Österbotten om man vill trygga ett framtida vårdsamarbete med Karleby.

SVT - 08 maj 20 kl. 19:03

Tegnell om Norges firande på 17 maj: Ett intressant experiment

Anders Tegnell gästade på fredagsmorgonen Morgonstudion i SVT. Där fick han bland annat svara på hur han ser på att invånarna i Norge uppmanas att fira nationaldagen 17 maj på behörigt avstånd..

Alliansfritt Sverige - 25 nov 11 kl. 17:00

Toppmoderater vägrar svara på Caremafråga

OBSTRUKTION. Nyheter 24 har försökt få svar på ett par enkla frågor om Carema och relationen till Moderaterna. De lyckas inte då toppmoderaterna de har kontaktat helt enkelt vägrar att svara.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.