Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 17 January, 07:40

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 21 kl. 12:57

Intagen på Sundbo rymdeEn pojke på Sundbo ungdomshem rymde på tisdagseftermiddagen. Enligt uppgift försvann han från....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Sundbo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intagen, Sundbo, rymde
SmålandsPosten - 15 okt 14 kl. 06:04

Två intagna rymde

Två intagna rymde från rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö. En rymde via en väntande taxi och en ljög ihop en historia om en sjuk fader. I slutet på augusti meddelade en intagen att dennes far drabbats av en allvarlig sjukdom och patienten bad om permission för att få åka och träffa fadern.

NT - 21 feb 12 kl. 19:59

Rymde med hjälp av taxi

En intagen på kriminalvårdsanstalten Skenäs rymde under torsdagen med hjälp av en förbeställd taxi..

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 12 kl. 01:34

Rymde från rättspsyk ? högg pappa

Den 19-årige Södertäljebon var dömd till sluten rättspsykiatrisk vård och intagen på Sankt Görans sjukhus i Stockholm. Men under en kort frigång i mars rymde han, skriver Länstidningen i Södertälje. 19-åringen tog sig hem till sin pappa i Södertälje och knivhögg honom.

Sydsvenskan - 04 maj 12 kl. 05:33

Rymde från rättspsyk - knivhögg pappa

Den 19-årige Södertäljebon var dömd till sluten rättspsykiatrisk vård och intagen på Sankt Görans sjukhus i Stockholm. Men under en kort frigång i mars rymde han, skriver Länstidningen i Södertälje..

Nyhetskanalen - 04 maj 12 kl. 07:02

19-åring rymde från rättspsyk ? högg sin pappa

Den 19-årige Södertäljebon var dömd till sluten rättspsykiatrisk vård och intagen på Sankt Görans sjukhus. Men under en frigång i mars rymde han, skriver Länstidningen i Södertälje.19-åringen tog sig hem till sin pappa och knivhögg honom.

BT - 16 maj 14 kl. 08:18

Säs-patienter rymde från psykiatriska avdelningen

I onsdags kväll rymde en eller flera patienter från en psykiatrisk avdelning på Säs i Borås. – Jag såg hur personalen sprang runt och letade i buskar och på taken, säger ett vittne. Trots att avdelningen är låst är det inte första gången rymningar sker.

Polisen - 05 apr 13 kl. 17:22

Tre personer som avvek från Sundbo har anträffats

De tre unga män som avvek från ungdomshemmet Sundbo i går vid 20-tiden har anträffats. Männen anträffades i höjd med Högfors, på länsväg 256, vid 10-tiden i dag..

UNT - 02 aug 13 kl. 01:19

Bråk på Sundbo ungdomshem

Polisen kallades sent på torsdagskvällen till Sundbo ungdomshem utanför Fagersta. Ungdomarna på en låst avdelning hade tagit över lokalerna och personalen ville ha hjälp att återställa ordningen.(TT).

NSD - 02 aug 13 kl. 01:19

Bråk på Sundbo ungdomshem

Polisen kallades sent på torsdagskvällen till Sundbo ungdomshem utanför Fagersta..

Kristianstadsbladet - 02 aug 13 kl. 01:19

Bråk på Sundbo ungdomshem


Polisen kallades sent på torsdagskvällen till Sundbo ungdomshem utanför Fagersta.Ungdomarna på en låst avdelning hade tagit över lokalerna och personalen ville ha hjälp att återställa ordningen.Flera polispatruller skickades dit tillsammans med polisens förhandlare.

SvD - 02 aug 13 kl. 01:19

Bråk på Sundbo ungdomshem

Polisen kallades sent på torsdagskvällen till Sundbo ungdomshem utanför Fagersta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.