Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Saturday, 23 January, 12:21

Länstidningen i Jämtland - 13 jan 21 kl. 13:13

Förslaget: Förmånscykel erbjuds all personal hos Östersunds kommunDet lutar åt att samtliga av kommunens tillsvidareanställda ska erbjudas en så kallad förmånscykel..
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Östersunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslaget, Förmånscykel, erbjuds, all, personal, hos, Östersunds, kommun
YLE - 07 okt 14 kl. 18:19

Kronqvist: Vi kan inte behålla all den verksamhet vi har idag

Social- och hälsovårdsnämnden i Jakobstad vill ha mer information. Därför valde man att återremittera budgetförslaget och ekonomiplanen. Ordförande Bo Kronqvist (Sfp) tror inte att man framöver kan erbjuda all den service man gör idag.

YLE - 15 maj 13 kl. 11:53

Förslaget att flytta Lilla Hanken till Karis får kritik

Förslaget att flytta den svenskspråkiga datanom- och merkonomutbildningen vid Åbo Yrkesinstitut, det vill sgäga Lilla Hanken, till Axxell i Karis väcker bestörtning på svenskspråkigt håll. Förslaget lades fram av Åbo stads utbildningsdirektör Timo Jalonen på ett seminarium nyligen. Förslaget får hård kritik av Barbro Schauman som är ordförande för SFP i Åbo och för den svenska sektionen vid nämnden för fostran och utbildning.

Supermiljöbloggen - 02 okt 19 kl. 13:25

Förslaget: ”Lägg ner Skogsstyrelsen”

Kraven på en hållbar skogspolitik ökar. I ett brev till politiker förelår Erik Winqvist, skogsägare och artist, att Skogsstyrelsen läggs ner. Dessutom kräver han baserat på internationella överenskommelser att skogsmark som inte tidigare kalhuggits ska skyddas.

YLE - 13 feb 14 kl. 15:39

Trafikplanerare: Gågata skulle ha stor inverkan på all trafik i centrum

Trafikplaneringschef Ville Lehmuskoski vid stadsplaneringskontoret i Helsingfors säger att om en del av Mannerheimvägen var gågata skulle all trafik i centrum påverkas - bilar, spårvagnar, cyklar och fotgängare. Majoriteten i stadsfullmäktige vill ha en gågata från Posthuset till Svenska teatern. - Förstås skulle en gågata ha stor inverkan.

HBL - 10 maj 14 kl. 14:16

Förslaget väcker ändå farhågor

Förslaget om att tvinga församlingar att ingå in en samfällighet har mött så mycket motstånd att det finns all orsak att betvivla att det kommer att förverkligas.Det säger Borgå stifts biskop Björn Vikström, som för närvarande deltar i kyrkomötet i Åbo, där förslaget till en ny samfällighetslagstiftning varit uppe på remissdebatt. Förslaget går vidare till beredning och beslut om frågan fattas om ett år.

YLE - 29 jan 16 kl. 14:18

Cygnaeus saga kan vara all - Busholmen får en Nordisk skola

Enligt ett nytt förslag ska man inte längre flytta fem skolors sexor till Norsen, utan istället bilda en sammanhållen modell med klasserna 0-9. Förslaget som ska upp i utbildningsnämndens svenska sektion i nästa vecka föreslår att Cygnaeus helt stänger. Istället skulle man grunda en stark skolenhet i Norsens lokaler på Unionsgatan.

Skånskan - 04 apr 16 kl. 14:00

Han vill återskapa allé på nytt

Löberöd På Leif Lindgrens morföräldrars tid var vägen till Löberöd kantad av storslagna träd.
Nu hoppas han, tillsammans med byns hembygdsförening, att allén ut mot Löberödsgården ska återskapas.När Leif Lindgren var barn arbetade hans morföräldrar på Löberödsgården och ibland hände det att han cyklade ut och hälsade på dem.

Västerbottens Folkblad - 17 maj 17 kl. 20:00

Kommun erbjuds gratis hästgödsel

Åsele kommun erbjuds gratis hästgödsel. Det är i ett medborgarförslag från Åsele ridklubb som kommunen får erbjudandet. Klubben vill skänka gödsel som kan blandas med gräsklipp från kommunens grönytor och sedan användas till kommunens planteringar och gräsmattor.

YA - 30 nov 18 kl. 00:01

Stopp för besprutning vid vattenverk – lantbrukare erbjuds 1,4 miljoner kronor

Ystads kommun har tagit fram ett nytt förslag på skyddsområden för att skydda kommunens vattentäkter som innebär tuffare regler för lantbrukets giftbesprutning. Fyra lantbrukare erbjuds därför tillsammans 1,4 miljoner kronor ersättning för att de inte kan använda sin mark som tidigare om förslaget blir verklighet..

Skånskan - 12 sep 19 kl. 05:00

Alla erbjuds vaccination

Svalöv Alla anställda inom Svalövs kommun ska bli erbjudna gratis influensavaccination under både 2019 och 2020.
Anledningen är att bromsa upp smittspridningen och så fort som möjligt går projektet igång.– Målet är att få en högre frisknärvaro bland våra anställda, säger kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD).

BT - 06 jul 13 kl. 07:52

"Gör Allégatan till en paradgata"

Bussarna måste bort från Allégatan i Borås! Istället ska gatan bli en paradgata med plats för bilar, fotgängare och cyklister. Det förslaget lägger nu Moderaterna fram som det första i en rad idéer om hur centrum ska utvecklas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.