SVT > Inrikes

Wednesday, 27 January, 02:04

SVT - 13 jan 21 kl. 13:07

Jimmie Åkessons kritik: Stefan Löfven är ett problemI dagens partiledardebatt möttes Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och statsminister Stefan Löfven (S) öga mot öga. Det dröjde inte länge förrän tonen mellan de båda hårdnade. – Han har gjort det här landet mer otryggt, mer splittrat och mer polariserat än någonsin, sa Jimmie Åkesson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Åkessons, Löfven, Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, Stefan Löfven, Jimmie Åkesson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jimmie, Åkessons, kritik, Stefan, Löfvenär ett problem
Expressen - 12 maj 16 kl. 18:17

Jimmie Åkessons kritik mot sin svärmor

Jimmie Åkessons svärmor lämnade SD och blev politisk vilde i riksdagen. Trots att hon inte deltagit i en enda votering under riksdagsåret får hon ett arvode på 62 400 kronor i månaden. Nu går Åkesson ut och kritiserar svärmodern, som han inte har någon kontakt med.

Sydsvenskan - 29 nov 15 kl. 17:04

Jimmie Åkessons trio petade sin gamle studentkamrat

På Sverigedemokraternas landsdagar i Lund förvandlades "De fyras gäng" till "Jimmie Åkessons trio".Platsen var logisk. Det var ju här som de fyra studenterna en gång i tiden strålade samman.

Sydsvenskan - 27 nov 15 kl. 22:02

Jimmie Åkessons trio styr partiet med järnhand

Det muttras om toppstyrning bland SD:s gräsrötter. Men som vanligt när det kommer till landsdagar dompterar Jimmie Åkesson och hans förtrogna sitt parti som om det vore en lydig skolklass.På fredagen fick de dock hantera två protester.

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 15 kl. 22:02

Jimmie Åkessons trio styr partiet med järnhand

Det muttras om toppstyrning bland SD:s gräsrötter. Men som vanligt när det kommer till landsdagar dompterar Jimmie Åkesson och hans förtrogna sitt parti som om det vore en lydig skolklass.På fredagen fick de dock hantera två protester.

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 09:37

"På det stora hela är det grunt" ? om Jimmie Åkessons "Satis Polito"Gustav Holmström

Jag har läst Jimmie Åkessons nyutgivna bok "Satis Polito". En bok som redan innan den getts ut omgetts av kontroverser. Åkesson använder sig av Per-Albin Hansson i förordet, Åkesson polisanmäls av William Petzälls mamma, Åkesson kan inte uttala namnet på sin egen bok.

Expressen - 30 sep 15 kl. 15:23

Jimmie Åkessons svärmor lämnar partiet

SD-ledamoten och Jimmie Åkessons svärmor Margareta Larsson lämnar partiet - och blir politisk vilde i riksdagen. Expressen kan nu avslöja avhoppet och Larssons hårda kritik mot partitopparna Mattias Karlsson och Richard Jomshof. – Har man den här attityden, den här otäcka hierarkin och maktstrukturen och det här partiet en dag får regeringsmakten - då vill inte jag vara med längre.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kan läkarintyget sätta stopp för Jimmie Åkessons comeback?

Enligt uppgifter till tidningen Expressen kommer Jimmie Åkesson meddela att han återvänder som partiledare för Sverigedemokraterna på fredag, i samband med tv-programmet Skavlan. SD:s pressekreterare Henrik Vinge tillbakavisar dock att ett återvändande skulle vara bekräftat. LÄS MER: Jimmie Åkesson tillbaka som partiledare – hos Skavlan?

DN - 25 nov 14 kl. 11:03

Jimmie Åkessons sjukskrivning förlängs

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons sjukskrivning förlängs till den sista januari. Det uppger Åkessons pressekreterare Henrik Vinge för DN. "Det här är vad vi hade väntat oss", säger han..

Expressen - 23 maj 14 kl. 23:28

Extra polisresurser vid Jimmie Åkessons tal

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson håller tal på Gustav Adolfs Torg i Malmö på lördagsmorgonen. Anledningen är söndagens EU-parlamentsval och polisen har redan satt in extra resurser för händelsen. – Malmöpolisen är bemannad med extrapersonal på grund av Jimmie Åkessons besök, säger Marie Persson, informatör på Skånepolisen..

SR - 09 maj 15 kl. 10:00

Jimmie Åkessons första offentliga framträdande sedan sjukskrivningen

När Sverigedemokraterna idag samlas till sin numera årliga vårfest på Långholmen i Stockholm kommer fokus att vara på partiledaren Jimmie Åkesson som i och med det vårtal han ska hålla, gör sitt första offentliga framträdande sedan han sjukskrevs i höstas. Följ sändning och direktrapportering av Jimmie Åkessons tal från 15:25.

Expressen - 13 apr 16 kl. 16:54

Jimmie Åkessons nya flört med Moderaterna

SD-ledaren Jimmie Åkessons nya M-flört: I tisdags kväll höll han ett privat föredrag inför ett 40-tal inbjudna middagsgäster på restaurang Lilla Hasselbacken på Djurgården i Stockholm. – Han höll "trevliga-Jimmie-föredraget", säger middagsgästen Patrik Engellau, styrelseordförande i tankesmedjan Den nya välfärden. De som deltog i middagen "tillhör borgerliga partier på ett eller annat sätt", enligt Åkesson själv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.